Svadba v Smolenickom zámku. Aké máte skúsenosti?

Profilova fotka
Ahojte, kocky mal niekto z vas alebo sa chysta mat svadbu na zamku v Smoleniciach? Ake mate skusenosti? Co by ste mi poradili pri organizovani tam, alebo pred cim naopak mozno varovali? :-)
Odpovedať
1
2
5
Profilova fotka
ja som osobne zo smoleníc a nedoporučujem tam svadbu. bola som tam na niekoľkých a všetci hostia boli furt rozlezení po celom zámku a na nevestu a ženícha sa vyprdli
Odpovedať
Profilova fotka
radka, my budeme len najblizsia rodina, planujeme tam obrad a predbezne mame zajednanu aj nejaku okruhlu miestnost na veceru. Poznas to tam? Nemali sme este cas ist to tam pozriet.. Myslis ze ta hostina tam je doby napad??
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj. ja budem mat svadbu na smolenickom zamku. mne sa tam velmi paci ale izby su strasidelne. kedy si si rezervovala zamok na tvoj datum? ja som tam prisla v oktobri a musela som ho presunut na 2009.
Odpovedať
Profilova fotka
mhk, vy tam budete aj spat? tak to asi preto nebolo volne, vsak? ja som rezervovala len teraz okolo Vianoc a nebol problem, ale ako hovorim sme len najblizsia rodina. Tiez sme rozmyslali o prespani tam, len my dvaja, ale ked som pozerala fotky izieb na nete tak sa mi to nejako nezda, vyzera to fakt ako na nejakom intraku...skoda
Odpovedať
Profilova fotka
janula: je to nejaký zo salónikov. poznám to tam. je to pekné, ale nechcela by som tam mať
Odpovedať
Profilova fotka
ano, budeme tam spat skoro vsetci a bude nas okolo 80. takze mozno preto nebolo miesto pre nas....
Odpovedať
Profilova fotka
tak to uz hej, to pre vas bude urcite cely zamok treba... :-) a ktory apartman mate zarezervovany vy dvaja? a kedy to vlastne mate, ked si spominala ze si musela prelozit termin??
Odpovedať
Profilova fotka
apartman vybrany nemame lebo sme nemohli vojst do nutra, a termin tiez nam nemohli odsuhlasit lebo este len v marci ma prist rozpis akademie na volne terminy na rok 2009. tak som zvedava ako to dopadne.....
Odpovedať
skus aj tuto temu http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
janula, ja som tam bola na svadbe kamoske a bolo fajn, ale je pravda, ze nas to lakalo lozit kde-kade, lebo normalne sa tam ludia v ramci turistiky nedostanu, kedze to patri sav-ke :-D
Odpovedať
:-) Caute kocky..Pridavam sa do diskusie.Ja by som tu mala mat sobas i zabavu.Dufam ,ze tie dve miestnosti spojene jednymi dvodverami nebudu problemom pre mojich hosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte nevesticky.Aj ja budem mat svadbu na Smolenickom zamku 23.8.2008. Tesim sa. Organizovali sme tam s drahym dve medzinarodne konferencie a hned sme vedeli, ze tam musime mat aj svadbu.Aj ked sme od Bratislavy (byvame v dedinke pri Blave ale pracujeme v Blave).Pocas tych konferencii boli vecer aj recepcie a nezdalo sa mi, ze by to nebolo vhodne na svadby. Budeme tam mat aj ubytovanych hosti. Bude nas okolo 80 ludi. A este len zaciname s pripravami. Najhorsie je zohnat dobreho starejsieho na ten termin a DJa a kameraman a fotografa. Ale zajtra ideme do svadobnej agentury tak uvidime co nam vedia ponuknut.POtom napisem.Naiste ako ste pokrocili s planovanim a kedy mate svadby.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte babenky :-) ! Ja by som tiez chcela mat svadbu na Smolenickom zamku, ale uz je neskoro: sme zasnubeni len od decembra a svadbu by sme chceli mat v auguste... Neviete mi poradit nejaku salu pre asi 60 ludi v Trnave alebo okoli, tak do 20km? Zelam Vam prijemne pripravy!
Odpovedať
zuzana1122 v trnave je niekolko sal pre taky pocet, napr. hotel maly rim, hotel impiq, restauracia olympia, restauracia inka,... miestnost je aj v dedine cifer, cast pác, penzion v suchej nad parnou, v ruzindole, hotel hydrostav v castej,.... hocikolko je toho, len treba vyskumat, ci je vtedy volne :-) ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
zuzana1122, skús Hotel Barbakan, je to tam veľmi pekné. Ja tam budem mať tiež :-)
Odpovedať
Dakujem za rekacie:-) Ja si totiz predstavujem taku romantiku, ale uz je to vsetko obsadene, ako napr. kastiel v Jasl. Bohuniciach. Aby tam bola okolo nejaka priroda alebo parcik... Neviete o niecom takom?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj janula, aj my budeme mat svadbu na Smolenickom zamku a dokonca v ten isty den ako ty :-) , ale hostinu budeme mat inde, tak sa mozno stretneme, :-D zuzana, urcite sa da vybavit termin na zamku, ak by ste tam chceli len obrad, ak aj hostinu, to uz bude asi tazsie, ale s obradom nebudete mat problem tak vam vsetkym zelam krasne pripravy :-) a nech vam vas den D vyjde presne podla vasich predstav :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj mandy, to je teda super ze to mate tiez na Sm. zamku a este k tomu aj ten isty den :-) O kolkej to mate vy? My o 15.00. A ako si daleko s pripravami?
Odpovedať
Vybavenie zamku ma na starosti moja draha polovicka-moj snubenec - ja som si zobrala za ulohu foto,kameru a DJ/starejsieho.Zatial sa nam to dari pomerne podla planu naplnit.Takze je to bez nervov-ale musim si zaklopat,lebo stat sa moze vselico....
Odpovedať
my sa budeme na zamku len fotit... hostinu mamae u nas v kulturnom, co je akoby kamenom dohodil od kostola...
Odpovedať
Ahojte baby, aj my mame svadbu v Smoleniciach, 24. 5., celkom som zvedava ako to tam vyzera. Dufam, ze to bude nieco romanticke. Tak sa nechame prekvapit.
Odpovedať
Ahojte nevesticky, my mame svadbu 21.6. v Smolenickom kostoliku a potom hostinu na zamku. Tiez sa tesim...momentalne sa rozhodujem aku farbu masle na navleky (modre alebo marhulovo medene)? Vraj su to specialne navleky na tie ich stolicky... Petra282 potom daj vediet ako sa ti pacilo a ci si bola spokojna. Vela stastia.
Odpovedať
Ahoj Alka81, jasne dam vediet ako vsetko dopadlo, my mame na zamku obrad a fotenie, hostinu uz mame u nas doma v Piestanoch.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte1 ja som mala svadbu na Smolenickom zamku v januari,ak chcete dake info,napiste mi do internej posty,,rada odpoviem....mali sme tam ale len obrad,,,velmi sme chceli aj hostinu,ale kedze sme mali 50hosti,vyslo by to dost draho a teraz cakame babtko,tak sme radsej usetrili peniazky a mali sme hostinu v hoteli hydrostav v Castej,co bolo blizko od Zamku,inac obrad bol krasny,velmi sa nam ta sien pacila,aj fotky su pekne,ako vnutri tak vonku,a vy co budete mat svadbu v lete a budete mat krasne pocasie,budete mat este lepsoe fotky,,,
Odpovedať
Profilova fotka
a my sme svadbu rezervovali v novembri,vtedy mali terminy na januar vsetky volne,sme si mohli vyberat,este sa im zdalo skoro na matrike,ze uz sa bojime o termin :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte! Dufam, ze sem este niekto nakukne...ja budem mat tiez hostinu na Smolenickom zamku a obrad v Smolenickom kostole (20.9.), tak Vas prosim, podelte sa so mnou o dojmy, pred aj po svadbe, aby som vedela, coho sa mam vyvarovat.
Odpovedať
Ahojte, prave je to tyzden co sme mali obrad v Smolenickom kostoliku a hostinu na zamku. Pocasie nam vyslo, bolo krasne...co sa tyka hostiny tiez sme boli velmi spokojni...Mali sme rezervovanu jedalen, bar, zasadacku kde sa tancovalo a aj terasu, co bolo super...kedze sa tam hostia mohli podvecer trochu schladit :)Asi polovicu hosti sme mali ubytovanych priamo na zamku...Svadbu sme si uzivali...Jedine mozno rada vopred...personal bol prijemny ale uz o 2h rano skoncili...takze uzavreli bar...do jedalne prichystali vino a nealkoholicke napoje, nam to uplne stacilo, ale druhej strane sme neboli upozorneni o tomto vopred. Inac ziadne ine problemy sme nemali ...Taktiez fotky vysli skvele... coskoro ich pridam do fotoalbumu
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojt alka. Mozes mi prosim ta napisat nejake ceny a pocet hosti kolko ste mali? aj s obradom
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Alka, som rada, ze sa konecne niekto ozval :-) Aj mna by zaujimal pocet hosti (ci ste sa v jedalni netlacili), pretoze, my budeme asi 70-ti a obavam sa, ci sa vmestime do jedalne a ci by nebolo lepsie, keby sme sedeli v zasadacke (lebo ta je väcsia) a v jedalni by sa tancovalo. Bolo nam totiz povedane, ze jedalen ma kapacitu 64 ludi. A tiez ma zaujima, ci ste boli spokojni s jedlom a ci ho bolo dost a ake ste mali menu (ci vies nieco odporucit). Dakujem!
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?