Svadba v stane v zlom pocasi

Ahojte! Som tu uplne nova. So snubencom premyslame nad svadbou v party stane. Moze mi, prosim prosim prosim, niektora z Vas poradit, ak ma nejake skusenosti s takou svadbou, ake to je "svadbovat" v stane za zleho pocasia??? nie som pesimistka, len realistka a chcem sa pripravit na rozne scenare ;-) 8-) Za odpovede Vam dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika57 Dobrý deň, možno Vám poradím aj svojími skúsenosťami. V prípade "hotelových" svadieb v stane je väčšinou dohodnuté, že v prípade nepriaznivého počasia Vám svadbu presunú do vnútorných priestorov. Ak Vám to neumožňujú, nemáte asi inú možnosť len veriť. Pravdu povediac ani za výborného počasia v čase horúčav to nie je výhra. Vždy keď ideme zdobiť stany je to ako v saune a to v letnom oblečení, neviem si predstaviť byť tam v svadobných šatách. No je pravda, že sa samozrejme k večeru ochladí a to je už príjemnejšie a samozrejme krásne. Pozor taktiež kde sa stan nachádza- v lese- veľmi veľa hmyzu. Nadránom okolo 3-4 ked ideme odzdobiť je zas veľká zima. Vždy sú na stoličkách deky, prípadne stojace ohrievače, no záleží na čase a type počasia. Dobré stany sú v prípade dažďa zabezpečené, no počula som, že mali aj tak, že voda im tiekla po podlahe nakolko stan bol na miernom kopci. Držím palce, nech sa Vám to vydarí.
Odpovedať
Velmi pekne Vam dakujem za Vasu odpoved! Velmi mi pomohla a budem sa na tie veci este pytat organizatorov :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, my máme svadobný stan už druhý rok a nejaké svadby sme si tam preskákali v rôznych počasiach. AK je extrémne teplo je to v stane neznesetilné (cez deň), ale to je problém ľudí čo svadbu zdobia a pripravujú ak u nás začína svadba okolo piatej už je to v lepšie a v neskorších hodinách je to super. Ale musí to byť tropická noc aby ste mohli mať stan otvorený celkovo( odtiahnuté steny). Väčšina svadieb po polnoci zatvárame steny a nechávame len jeden vchod do stanu a vtedy aj pri chladnejšých večeroch množstvo ľudí vyhreje stan , ak to nestačí vyhrievame ho priemyselným ohrievačom ktorý je mimo a on vháňa teplo do stanu. Riešenie z hubka my teda ohrievačmi v stane nieje celkom šťastné. Čo sa týka hmyzu bolo obdobie v lete keď je ho viac hlavne komáre ( cez deň) ale vo večerných hodinách tam už nieje ani kus. Nás stan má riešené dobre odvodnenie aj prechod medzi hotelom a stanom je tiež zastrešené takže v prípade dažďa bez problémov. Jediný problém z mojej strany si myslím je vietor ak sa oprie do stanu fakt fakt silný vietor stan pracuje teda sa hýbe a buchajú plachty, je to trošku nepríjemný pocit vtedy samozrejme musíme zavrieť všetky plachty aby to neodfúklo kvôli bezpečnosti. Takže čo sa týka počasia určite by som sa nebál ísť do stanu vrelo odporúčam.Samozrejme do nášho neviem ako to majú riešené iné stany. Dúfam že som vám pomohol.PS: môžete sa prísť pozrieť ak ste s Košíc:-)
Odpovedať
ahoj, ja ti len mozem povedat svoji skusenost, mali sme svadbu v stane za naozaj letneho pocasia, bol horuci den, ale ked nam pootvarali bocne steny, prijemne tam prefukovalo a vobec tam nebolo na skapatie teplo. potom navecer sa steny spustili a zase bolo prijemne, vobec nebolo zima ani nadranom. urcite sa toho neboj:)
Odpovedať
Dakujem Vam vsetkym za odpovede! Velmi si ich cenim;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?