Svadba v Trenčianskych Tepliciach. Poraďte hotel

Profilova fotka
Ahojte kocky,viete mi poradit nejaky dobry,pekny,cenovo prijatelny penzion alebo hotelik v Trenciankych Tepliciach,kde je moznost sa zabavit a neskor aj ubytovat hosti,kedze priatelova rodina je z Bratislavy? Dakujem :-)
Odpovedať
Ahoj Lentilka, Tak pre mna je najlepsi Hotel Most Slavy, ktory je krasny, a mna velmi peknu salu na svadby, ak sa tam chystas mat hostinu. Ja som sa tam bola pozriet, je to tam fakt prekrasne, aj park je hned oproti, do saly sa zmesti na tancovanie do 80 ludi. Velmi odporucam, chod sa tam pozriet, ak budes moct.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Athena,dakujem ti za infosku :-) ...urcite sa tam pojdem pozriet.Pre mna je dost dolezite,ako sala vyzera a ked hovoris,ze je to tam pekne,tak stoji za to si to ist pozriet.Nas bude okolo 50,takze super.Len aby mali este nas termin volny :-) .
Odpovedať
Nemas za co, budem rada, ak sa Ti to tam bude pacit. Je to fakt pekne, pozri sa na ich webstranku, maju tam aj nejake obrazky zo saly so stolami. Na tych 50 ludi to tam bude super, to sa tam pekne pomestite, ja som sa pytala, a mozes si salu spravit uplne tak ako chces, tak si ked tak zajednaj appointment s hotelovou manazerkou. Ked sme sa tam boli pozriet, tak tiez tak bol jeden par, co sa rozpravali s manazerkou. Zda sa mi, ze aj tu ma par bab fotky zo svadby tam, ked tak sa pozri do galerie, ale budes musiet hladat. Tak vela statia!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem este raz :-) .Hned idem pozriet ich stranku. :-)
Odpovedať
ahoj, ja som si dnes perdbezne zabookovala most slavy. len mam obavy, ze nestiham uz napasovat aj kostol (9.8.2008). Ten hotel poznam, ubytovavam tam firemnych hosti a dostavam same kladne referencie. Takisto vzhlad sa mi velmi paci. Neviete mi niekto povedat blizsie, ako to tam vychadza cca financne tak do 50 hosti? mne sa totiz zda cena dost slusna vzhladom na lokalitu, prostredie a konkurencne hotely v okoli
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj pozerala som ich webovu stranku a tiez sa mi to tam velmi paci.Urcite sa tam pojdem pozriet,aby som si urobila zivy obraz :-) .neviem porovnat ceny,ani nemam tusenie,ako by to tam mohlo cenovo vychadzat.Pohrabem sa na nete a popozeram ceny inych hotelov.S kostolom by som si tazku hlavu nerobila,podla mna ho stihnes napasovat.Vzdy byva viacero sobasov po sebe.
Odpovedať
dufam, dufam... inak v tom Moste Slavy maju dost plno, takze je dobre si to zajednavat takto vopred ako ty. Ja som sa k tomu terminu 9.8. dostala len cistou nahodou, lebo sa im uvolnilo miesto. A este jedno pozitivum je v tom, ze sala je klimatizovana, takze sa kolace nebudu topit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to vazne mavaju tak plno?To by som si ani nemyslela.No teda,tak to by som sa asi mala poponahlat.Len by aj mna dost zaujimalo,kolko by asi stala svadba pre 50 ludi.Rozmysalala som,zeby som im poslala mail a poziadala o cenovu ponuku pre tento pocet ludi.Lebo my sme v zahranici a tak skoro sa tam nedostanem.Jjedine,ze by som vyslala nasich :-) .Klima je super,nerada by som,aby sa nam roztopila torticka :-D ...i ked,v aprili asi ebude velmi teplo,dufam,ze nebude prsat :-|
Odpovedať
Myslim, ze tak plno je kvoli tomu, ze ja som to zajednavala len teraz uz na toto leto, a to mali najblizsi volny termin az na 4.10., ked som volala prvy krat tak cca pred dvoma tyzdnami. az potom sa im uvolnil dajako ten nas termin. Takze myslim, ze ak to zajednate vopred, problem nebude. Ale musim uznat, ze ten hotel je asi vychytanym svadobnym miestom, kedze dalsie hotely, ktore som este obvolavala mali podstatne viacej volnych terminov. My sme dnes inak zajednali aj ten kostol, takze to dobre dopadlo. Ludi budeme mat tak do 50, potom by som ti eventualbe mohla dat vediet aj tu kalkulaciu, az ju budem mat. Sice vy budete buduci rok platit uz v Eurach, tak neviem, ci to bude stale na tej istej urovni...
Odpovedať
Ahojte, Mne sa zda, ze ked sme sa tam boli pozriet, tak nam povedali, ze ta sala na prenajatie na celu noc aj s prislusnou kaviarnou exkluzivne pre hosti by bola okolo 8-10 tisic. Ale nie som si ista. Prajem vela stastia!!
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som tam bola na svadbe 7.7.2007 :-) bolo to tam fajn, obrad bol vonku pred hotelom....mali rezervovany cely hotel pre seba, kedze sme tam boli mnohi ubytovani....myslim ze mali salu zadarmo alebo za dobru cenu, kedze mali cely hotel...je to tam pekne...byva tam ten filmovy festival...
Odpovedať
Profilova fotka
zahara,bolo by skvele,ak by si mi dala cenovu kalkulaciu...prepocitam ju do eur,asi to budeme mat bud.rok drahsie,ale hadam tie ceny az tak rapidne nestupnu,teda dufam.Dnes sa tam nasi boli pozriet,vraj to tam v skutocnosti vyzera este krajsie.Ale najhorsie na tom je to,ze nas termin je uz zajednanhy :-( ...takze ak to tam chceme mat,musime presunut aj fotografa,Dj a kameramana,len ci budu mat aj oni volne terminy.Musim ich poobvolavat.Ved uvidime,co sa z toho vykluje.
Odpovedať
Článok sa načítava...
tak to je smola :-( dufam, ze sa vam podari vsetko zorganizovat tak, aby ste boli obaja spokojni
Odpovedať
Profilova fotka
nooooooo....kedze nas to tam tak ocarilo,zmenili sme datum ;-) ...na den D je 2.5....a dokonca nam aj stastie prialo,lebo aj Dj a fotograf mali este tento datum volny...normalne som tomu nemohla uverit :-) :-D :-D :-D
Odpovedať
tak to ti gratulujem :-) my tam ideme zajtra tie priestory popozerat, lebo sme tam vlastne este ani neboli vovnutri, ale myslim, ze si to nerozmyslime :-) potom v auguste sem urcite zavesim foto, tak ta snad este viacej navnadim ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujeeeeeeeem ;-) ...nasi sa tam boli pozriet vo stvrtok...povedali mi,ze skutocnost je ovela krajsia,ako fotky na nete,tak si myslim,ze si to urcite nerozmyslite ;-) ...my si to obzrieme az v lete :-| ;-) ....no foto sa uz tesiiiiiiiiiiiiiim :-) :-) :-) ...ozaj,a zajtra aj budes mat uz predbeznu cenovu kalkulaciu?
Odpovedať
kedze sa tam zajtra chystame len na taky prvotny pokec, nie som si ista.. ale urcite ma budu zaujimat aj tieto otazky.. potom ti dam vediet vsetko, co z nich vytiahnem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
super...som zvedava,co sa povyzvedas ;-)
Odpovedať
to lentilka - ahoj, prepac za to zdrzanie (skuskove uz klope na dvere aj v praci stale vyvadzaju), tak neviem, co skor.. boli sme v tom hoteli, no na kalkulaciu stale este len cakam... (uz som ju mala mat)... potom ti to hodim do IP.. letim.. ahoj
Odpovedať
Profilova fotka
zahara...to je v pohode,len sa uc,aby si skusky mala z krku...budem cakat na IP...zatial papa a drzim palce na skuskach ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Je tu niekto?? Potrebujem poradit od niekoho kto mal svadbu v moste slavy alebo inom hoteli, hladam taky, ktory by mal super miesto aj na obrad..veliky balkon s krasnzm vyhladom, alebo idealne zimnu zahradu poradi niekto_
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, podla mna Most slavy je vhodny pre take menej tanecne svadby. Kockova miestnost bez moznosti oddelit sedaciu od tanecnej casti. Isli sme po vsetkych hoteloch, a pre svadbu do 50 ludi sa nam najviac pacil Hotel PARK - ma nadherny altanok v zahradke, ktora je spojena so zimnou terasou a restikou. Je tam moznost grilovat, podium pre kapelu... akoze perfektne. Az sme rozmyslali, ze by sme dali oficialnu cast v restike v uzsiom kruhu, a potom na tej zimnej terase a zahrade by sa pridali vsetci. Kedze ale nebudeme mat svadbu o 50, ale viac ludi, zvazujeme Kupelnu dvoranu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Hotel most slavy Trencianske Teplice = katastrofalny servis a pristup. Mali sme tu teraz svadbu a vacsinu zabavy musel obsluhovat moj brat, lebo casnicky boli niekde zalezene. Prisli do saly tak mozno maximalne raz za hodinu. Neodnasali taniere zo stolov, nenosili alkohol na stoly, nenosili mineralku, nepytali sa, ci chce niekto kavu. Hostia sa nam stazovali, ze nemaju co pit, nebola mineralka, ze nedostali tortu.... Nakoniec sme za obsluhu aj tak museli zaplatit dost vysoku sumu a dokonca bez dokladu... Jedlo bolo ale chutne. Bolo tu aj vela dalsich problemov, ale nebudem im to tu uz uplne kazit. Kto chce vediet, napis :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?