Svadba vonku v stane

Ahojte nevestičky! Prosím poraďte mi, lebo už začínam byť zúfalá. S priateľom sme sa jednoznačne zhodli, že chceme svadbu v kaštieli vonku v stane + obrad tiež vonku, ale neviem nájsť vhodné miesto. Budeme mať 50-60 hostí. Roky som mala vysnívaný Tomášov, dnes sme sa tam boli pozrieť, všetko je super, krásne prostredie, lenže ten stan je veľmi veľký a pán Michalka nás upozornil, že tak málo hostí tam bude asi stratených :-( Pozerám, lustrujem internet a hľadám iné kaštiele podobné Tomášovu, lenže nič vhodné neviem nájsť. Chceme sa ísť pozrieť ešte do Beladíc, ten sa nám tiež páči, potom som pozerala Mojmírovce - tam ale nie je možnosť vonku v stane, Mierovo - tam je to nádherné, ale treba sa ísť predtým vziať na úrad keďže tam nikto nechce oddávať a + po 22:00 sa treba presunúť dovnútra, čo sa mi nepáči, Studené - tam tiež nie je stan, iba taká presklená terasa, čo by bolo OK ale je to obrovské, zase sa nám tam tých pár hostí asi stratí a nie je možnosť mať parket v strede medzi stolmi (čo je pre mňa veľmi dôležité)... Tu som zatiaľ skončila. prosím poraďte nejaké miesto, ktoré by spĺňalo moje "nenáročné" požiadavky :-) veľká vďaka!
Odpovedať
@catwalkgirl my sme mali vonku v stane v Tomasove svadbu, mali sme 40hosti a 10 clennu kapelu, cize 50 ludi dokopy a stan bol cely vyplneny, pozri si moje fotky.....zalezi len od rozlozenia v stane....my sme tam mali podium pre kapelu, parket, stoly, stoly pre stuff, bufetove stoly, sweet table a podobne a bolo to cele zapratane...aj nam to pan michalka hovoril, ja som mu na to poveala, ze nech to necha na mna.....takze silno doporucujem tomasov....stan sa da uplne vyplnit :-)
Odpovedať
nie som sice z tvojjich koncin ale studovala som tam....a co oponice?tie nespominas...
Odpovedať
Veľmi pekne ďakujem za odpoveď, teraz si ma veľmi potešila, idem si pozrieť fotky :-)
Odpovedať
@snehovagula1 Oponice som pozerala, tam bohužiaľ tiež nie je možnosť vonku v stane :-( a vnútrajšok sa mi vôbec nepáči...
Odpovedať
@saintovci @catwalkgirl tiez si myslim ze treba pracovat s priestorom....60 ludi je dost, ak tam das tie stoly, kapela....potrebujes aj nejake miesto okolo.....toho by som sa velmi nebala a nenechala sa tym odradit..ked to tam velmi chces, tak si to tam daj, lebo potom budes stale lutovat ze si tam nemala svadbu.....a budes nespokojna....a to ti poviem ze je taky pocit ze ta to zozerie zvnutra:-))))))
Odpovedať
@catwalkgirl poviem ti ze osobne nechapem ako tam napchaju 100ludi....to by sa mi zdalo preplnene, my sme vobec necitili, ze by bol stan prazdny....a mozem povedat ludia co som mala na svadbe mi povedali, ze lepsiu svadby v zivote nezazili a uz asi ani nezaziju...a vsetko bolo pre nich dokonale....takze nikto ziadna namietka...ver mi, ked si si to vysnivala, sprav si to tam a budes mat tu najkrajsiu svadbu, aka len moze byt :)
Odpovedať
@snehovagula1 Mas pravdu, zostala som uplne sklamana keď mi pan Michalka povedal, že pre tak málo ľudí to asi nebude až také super. A je tam ešte ďalší problém, že vraj rozmýšľajú, že od budúceho roku už nebude možnosť si priniesť vlastné koláče a sladkosti, čo ma úplne zarazilo, lebo si neviem predstaviť, že mi niekto bude diktovať odkiaľ a aké koláče a torty a zákusky si mám zobrať. Pritom sa priznal, že tam nemajú ani cukrára, ktorý by robil torty.
Odpovedať
@saintovci Fotky máš krásne! nemala by si náhodou aj takú, ktorá zachytáva celý priestor? Lebo takú som bohužiaľ nenašla... Len som chcela pozrieť ako by to tam približne malo vyzerať. A vy ste tam mali aj obrad?
Odpovedať
@catwalkgirl ano mali, mali sme to mat v altanku ale kedze prsalo tak sme improvizovali a mali me to v stane lebo ja som to vnutri nechcela....nam pocasie vobec nevyslo :D fuuu skusim ti nejaku pohladat zajtra oki??? mne s tym pomahala agentura, a tiez sa cudovala, ze preco hovori, ze je to velke na tolko ludi....a podpis zmluvu este kym nemaju take podmienky a mas vystarane a pochybujem ze by pan michalka neustupil, nam tiez ustupil v sampanskom, aj ked sme si doplatili korkovne, ale s nim sa da dohodnut....a nikde inde lepsie jedlo nenajdete urcite...my sme mali medzinarodnu svadbu a ked uz aj belgicania vychvalili jedlo, tak to stoji za to :))) urcite sa toho priestoru netreba bat :) ale pre predstavu v strede bolo podium 6x4m plus parket.....na jednej strane nase stoly a stol s kolacmi a fotokutik,na druhej strane napojovy kut, stoly nasich stuff a svedske stoly....takze super :)))
Odpovedať
@catwalkgirl inak pozri si video...mam ho hore vo fotoblogu pri info...da ti to lepsiu predstavu :)
Odpovedať
@saintovci Ďakujem pekne, tá fotka by ma veľmi potešila! Tohto sa bojím aj ja, že nám bude pršať. Ja by som chcela mať obrad v záhrade, nie v altánku, ten altánok sa mi až tak veľmi nepáči... Ale napr. čepčenie by tam mohlo byť pekné. Pán Michalka mi tiež hovoril, že obrad by sa v prípade núdze mohol presunúť dole do reštaurácie, čo by sa mi teda absolútne nepáčilo. To už by som skôr uvažovala (keby som vedela už ráno, že bude zlé počasie), že by bol obrad v niektorej z tých sál. .. Teda neviem či by mi to vôbec dovolili, možno by to bolo treba zvlášť platiť alebo čo. Som rada, že pán Michalka je taký ústretový človek. Ja určite tiež budem mať agentúru, ktorá mi svadbu zorganizuje, lebo ja nemám ani šajnu, na čo všetko treba myslieť a oni majú navyše aj tie najlepšie kontakty.
Odpovedať
Pozrela som videjko, vyzerá to úplne v pohode, nemala som z toho vôbec pocit, že by tam niečo chýbalo. A keby sa mi aj zdalo u nás že je to prázdnejšie, vždy to môžem vyplniť nejakou ďalšou kvetinovou výzdobou..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@saintovci pozeram aj ja to vase video, mala si krasne nechty, nemas detail na nechty?si dam aj ja take spravit na nasu svadbu :-D
Odpovedať
@catwalkgirl ja osobne som mala agenturu iba na vyzdobu, silno odporucam ambientes.....uzasny pristup,komunikacia, ostatne som robila sama,ale ak by i chcela kontakty tak ti rada poskytnem, myslim, ze moju svadbu robili perfektnou prave ludia, ktori boli jej sucastou, podarilo sa mi da dokopy genialny tim, dam ruku do ohna za tych ludi.....a v kastieli bol tiez uzasny pristup....nasi hostia mali pocit, ze je o nich postarane ako v bavlnke a o tom nam islo :) nam tiez hovorili ze ked bude prsat tak sa da obrad urobit v jednej zo sal, prsalo :D a ani jedna sala nebola volna iba dole, a tam je to tmave, tak sme to dali do stanu, upravilo sa to tam na obrad a hotovo....tiez som vzdy tuzila poobrade vonku, ale tento rok si tusim pocasie nikto nevybral dobre :D @snehovagula1 myslim, ze mam niekde v pc :) zajtra ti mrknem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@catwalkgirl Možeš si pozrieť kaštieľ Mošovce, ale to je v Turci, ak ti to vyhovuje.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?