Svadba Vranov nad Toplou a okolie, catering, vyzdoba, fotograf, kameraman

Ahojte nevesty, hladala som nejake informacie o svadbe v okoli Vranova. Mate nejake odporucania na vhodne saly cca 100 ludi, menu do 30 Eur, taktiez nejake odporucanie na catering, kameru, foto a taktiez vyzdobu.
Odpovedať
Profilova fotka
@aaaandrea Doporučujem sálu v Hlinné. Prikladám našu realizáciu výzdoby.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja síce nie som nevesta :-) , ale skúste sa pozrieť na moju stránku. V som z TV a v okolí VV som už nejaké svadby fotil. Možno Vás to inšpiruje ... :-)
Odpovedať
@mojaoslava Ahoj, dakujem za podnet, avsak salu v Hlinnom som vylucila z viacerych dovod, ale dakujem
Odpovedať
Ahoj, ja som bola na svadbe v Zámutove (Bilíkova chata). Bola som hosť, takže ceny ti neviem povedať, ale výzdobu urobili nádhernú, jedlo bolo veľmi chutné, priestory krásne. Bolo nás tiež okolo 100, takže by ste sa tam určite zmestili a ešte ostalo kopec miesta na tancovanie. Okolie je tiež veľmi pekné, vonkajšia terasa, upravené trávniky, jazierko, atď. Keby som bola z okolia VT, určite by som mala svoju svadbu tam :-)
Odpovedať
a fotila Maruška Jeňová (Ihnátová), fotky boli krásne :-) https://www.facebook.com/MaruskaIhnat...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@mojaoslava @mojaoslava aaaandrea ja budem mat svadbu v hlinnom,,, chcem len vediet ci ta modra vyzdoba je uz v cene alebo ste si niekoho volali :) dakujem za odpoced
Odpovedať
Profilova fotka
Catering Rýchla rota Sečovce, menu od 16,50€/os. :-) Budeme ich mať tiež.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
za mňa sála v Hencovciach - my sme mali predjedlo, hlavne jedlo, druhe jedlo a aj svedske stoly asi 5 jedal pre 118 hosti a stalo nas to 23 e na osobu, aj keď Hlinné je asi top...kameramana som mala z Martina, fotografa MV_Photology a uplne top je vyzdoba z kvetinarstva Pohadka...to sa rozplyvam doteraz :-)
Odpovedať
@weja146 ahoj dakujem, ja som bola raz na svadbe v hencovciach a dost mi vadili domaci striehnuci za oknami prislo mi to drahe na tie pomery. Tu pohodku si pozriem dakujem za typ
Odpovedať
Odporucam JS Catering Čierne nad Topľou,majú aj sálu v Čaklove,pozri na fb JS Catering. Cenovo velmi výhodne cca 16 eur na osobu.
Odpovedať
@micek111 ahoj Micek presne pre JS Catering sme sa rozhodli uz pred par mesiacmi
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Čo hovoríte na Hotel Garden na Domaši?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@aaaandrea ahoj, ja tam budem mať svadbu tento rok. Možem sa spýtať prečo si tu sálu vylučila? nech viem aké su jej negatíva. :)
Odpovedať
@majahrehova hlavny dovod bol ten, ze sa mi nepaci ako je sala v Hlinnom dispozicne riesena a dosledkom toho mne pripadal parket velmi maly. Ja budem mat 100ludi na svadbe a urcite nechcem aby sa tlacili co by tam v pripade okruhlych stoloch tak bolo. Samozrejme aj cena urobila svoje kedze som dostala ovela lepsiu cenovu ponuku v sale, ktora sa mi pacila a bola vacsia. Ale zatial kto mal svadbu v Hlinnom si velmi pochvaloval.
Odpovedať
@aaaandrea ja som z Hlinneho a svadba bude v kostole v Hlinnom, tak som si vybrala aj tu salu, aj ked sa mi tiež nepači jej velkost a velkost parketu :-/ a to mam dokonca 120 ludi..rozmyšlala som aj nad kulturakom v Čiernom nad Toplou, ale ta hrozna podlaha a to že je to kulturak ma odradili a dalekom som s hosťami cestovat nechcela.
Odpovedať
@majahrehova Maji kazdy si vybera podla svojich kriterii a hosti u mna priorita bola velkost parketu kedze vsetci tancuju aby bolo kde tancovat a podlahu som neriesila v Ciernom...ked sa stoly pekne vyzdobia podlahu si nikto vsimat nebude a cenova ponuka je pri pocte 100ludoch v porovnani s hlinnim skoro o 1000eur menej takze to radsej investujem do svadobnej cesty :)
Odpovedať
@veduca1806 ahoj, mozem sa spýtať, plánujem svadbu na tom ranči, len vhodne terminy su uz obsadené. Myslis, žeby prostredie by bolo pekne aj v októbri?
Odpovedať
@ejkej Ahoj, ja si myslím, že áno. Hostina bude vo vnútri, takže vonkajšia teplota nebude veľmi podstatná a jesenné svadby, keď stromy hýria farbami sú nádherné :-) Myslím si, že to prostredie je krásne v každom období.
Odpovedať
Chcem sa spýtať mal by niekto záujem o svadbu 1.Septembra v Hoteli Garden na Domaši ? máme zabezpečeného fotografa aj DJ. Ak by mal niekto záujem prosím o info do správy Ďakujem.
Odpovedať
ahojte, dajte ešte nejaké tipy na sálu za rozumnú cenu, VT a okolie
Odpovedať
@achjajcoto my budeme mat svadbu v Ciernom nad Toplou JS Catering, uz maju aj salu v Caklove, urcite lacnejsi ako saly v meste:)
Odpovedať
@aaaandrea a ako to je cenovo približne? robia aj výzdobu?
Odpovedať
@achjajcoto min. je 16,50 na osobu (predjedlo,polievka, hl.jedlo, kava, svedske stoly) + pozicanie navlekov, da sa priplatit aj candy bar, coko fontana atd. robia aj vyzdobu, ale odporucia aj aranzerku z Hanusoviec u nej vyzdoba nas vyzdoba vychadza 350, ale umele kvety v sale :)
Odpovedať
@aaaandrea za navleky sa priplaca 1,50 to nieje v tych 16.50 tak
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@veduca1806 ahoj, pametas si cenu za foto od marusky? :)
Odpovedať
@mishike ja som sa pýtala jej manžela a povedal že 600€+ cca
Odpovedať
Dakujem peknw ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?