Svadobná hostina na záhrade

Profilova fotka
Mate niekto skusenosti so svadobnou hostinou na zahrade?? Budeme ju mat v july a neviem sa dockat..len by som chcela nejake inspiracie na stolovanie aj ostatne veci.. ;-) Dakujeeeeeeeem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Skúsim obnoviť tému, aj keď tu nie sú žiadne príspevky. Mala niektorá z vás, alebo bude mať, hostinu na záhrade?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :) neviem či som opravnena, ale ano, niečo podobne :) mame objednanu chatu, kde si sami robime svadobnu hostinu, presne niečo taketo sme chceli, ale naše priestory by to žial nedovolili, nakoľko naša zahrada nieje až tak veľka :) a tiež sa na to tešim :)
Odpovedať
Profilova fotka
@matkakri Jeej našiel sa niekto :) Super .) Už viete aj kedy to budete mať? Ináč aj taká chata by bola fajn, my máme celkom veľkú záhradu, len sa trošku obávam reakcií susedov a našich psov :D
Odpovedať
Profilova fotka
ano už vieme, v juny :) a koľko chceten hosti? akých mate psikov? podľa mna, ak su spoločenski a nemate tisíc hosti, tak by to mohla byť pohoda, od nas možno niekto aj vezme hafanov :) no susedia, to je už druha vec ako sa k tomu postavia.... @katesocka
Odpovedať
Profilova fotka
@matkakri My by sme chceli tiež nejako v lete, ale mám takú dilemu, lebo moja nevlastná sestra v júni rodí, tak neviem, chcela by som, aby tam bola, ale s mesačným bábom ktovie. Rátali sme cca 30-40 ľudí, no uvidíme, je to zatiaľ len predbežné. Máme dvoch krížencov labradora a nemeckého ovčiaka, sú to bratia a teraz mali 9 mesiacov. Oni veľmi ľúbia spoločnosť, len vždy keď je nás veľa sú rozjašení, ale zase potom sa okľudnia. A čo sa týka susedov, no neviem, to sa s nimi budeme musieť dopredu porozprávať že čo a ako. Vy chcete koľko hostí?
Odpovedať
Profilova fotka
@katesocka my mame tiež niečo okolo 35 ludi, cca. no podla psikovia su v pohode ked maju radi spoločnosť, akurát možno niekto može mať na šatach packy :D ale tak to je o tolerancii hostov my to beriem v pohode každy ma rad psikov a nikomu to asi nebude vadiť...čo sa tyka tvojej sestry, jasne to chapem, ale zase, budeš si prispôsobovať termin? Myslim si že to už je na tvojom zvaženi, a na tom či ona bude chcieť, uvidiš, myslim si že rada pride aspon na chvilku pozrieť, a tak ked čaka babo, tak vie že nejako najbližších par mesiacov bude mať ine prijemne starosti :) takže z toho by som si až tak hlavu nelamala :)
Odpovedať
Zdravim, aj my budeme mat svadbu na zahrade. V auguste. A bude to na chate s peknym travnikom, teraskou a bazenom:-) Budeme ju mat uz od piatku az do nedele. Cezpolny tam mozu ostat spat, a aj my. V nedelu mozme mat dojadacku tam, doma bude aspon poriadok. A hlavne ten bazen verim ze bude vyuzity:-)
Odpovedať
ahojte, my planujeme mat hostinu tiez scasti na zahrade na chate, teraz v juli, cca 40 ludi. k domceku, kde bude na zastresenej terase parket chceme pripojit taky ten spolocensky stan, kde sa bude jest. este len zhaname stoly a stolicky a potom sa pustime do riesenia vyzdoby :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alfa82 my mame tiež chatu od piatku do nedele :)
Odpovedať
baby prosim vas ako riesite to, ze budete po tej trave musiet cupitat v opatkoch?
Odpovedať
Profilova fotka
@borus normalne, neskor sa prezujem :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
@matkakri baby a co vas vyjde rezervovanie chaty na vikend?
Odpovedať
Nas od piatku do nedele 800€. Chata pre 18 ludi, no vyspi sa tam aj 40, stany, stoly, stolicky, pohare, pribory, mysy. Varit si budeme sami tak aspon natom usetrime.
Odpovedať
Profilova fotka
@zoy3 nas vyjde okolo 5OO e, vyspi sa tam do 30 ludi, zmesti sa viacej, a tiež si budeme všetko robiť sami :)
Odpovedať
@matkakri :) nechcela som ist k obradu v teniskach, tak pojdem asi bosa ;)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my budeme mať hostinu na záhrade, síce nie svadobnú, ale na druhý deň - posvadobnú. záhradu máme veľkú a bude nás tam stašne veľa, rodina zo svadby príde určite na obed, a pozývame susedov a kamarátov. rátam okolo 100ľudí..chceme si požičať veľký stan, lavičky a stoly, budeme robiť guľáš, grilovať, rezne a šaláty si asi objednáme..na pitie sud piva, možno aj dva, bude to koncom júna tak budú všetci smädní v tom teple..
Odpovedať
Profilova fotka
@borus chvilku sa da vydržať aj v šteklach podla mna :) a zase, ak maš dlhe šaty :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
Ahojte baby. Prosím vás,vedeli by ste mi dať typy na chaty,v kt. Ste mali takúto svadbu?plánujeme tiež netradičnú svadbu,s kamarátmi na chate,v záhrade grilovať...pár mesiacov už blúdim netom,no nič sa mi nepozdáva. Ďakujem;)
Odpovedať
Baby ako budete riešiť jedlo A koláčiky? :-)
Odpovedať
@aaliass1 ahoj a odial budete mat stan? My tiez planujeme svadbu v stane Lucia
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Odkial ste si poziciavali stan, stoly, stolicky, pribory? Dakujem vopred za odpovede.
Odpovedať
tiez by som chcela vediet odkial stan :D :) ..my planujeme na jednom ranci, ale este raz tolko ludi..takze sa trosku obavam
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@alfa82 ahoj. Prosím Ta, vies mi dat tip na chatu,v kt.sa dá urobiť svadba? Dik.
Odpovedať
Zdravim, my sme mali v madarsku. Hned za hranicou od kosic. Vola sa to molnar vendeghaz
Odpovedať
Profilova fotka
Je to celkom zaujímavý nápad. Hádam aj počasie víde a bude krásne a slniečko bude svietiť. Poňala by som to tak ležérnejšie, keď má byť na záhrade. Možno nejaké tie lampióniky povešať. Výzdobu moc riešiť nemusíš, však záhrada bude krásne rozkvitnutá. a ani zo stolmi by som si moc veľkú hľavu nerobila. Mne sa páči, keď nie je všetko rovnaké. vieš, aj stoly nech sú iné, takisto aj stoličky. Teraz je to celkom in :-)
Odpovedať
@byby3 jasné ja mám skúsenosti, kamoška mala svadobnú hostinu na záhrade ale ona to riešila pod prístreškom, no zajednala si stany, síce ju to vyšlo drachšie, ale zase lepšie ako by sa stalo, že by im začalo liať a oni by domokli
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte..Potrebujem pomoc.Neviete nahodou kde v okoli Lucenca sa da konat zahradna svadba.Neviem nic najst ale ak mate nejake skusenosti budem velmi vdacna.Dakujem :-o
Odpovedať
Profilova fotka
@byby3 a aku mas predstavu, chces mat pristresok alebo stan, kvoli nepriaznivemu pocasiu alebo stoly poukladane pod holym nebom? predsa ved budete sa mozno do rana zabavat a nevies ake pocasie bude o pol noci :-) ale urcite to bude velmi pekne a nemusis si zajednavat salu. ja mam az v decembri svadbu, takze si nemozeme dovolit mat hostinu pod holym nebom. ale urcite by som to tiez podobne chcela mat keby je svadba v letnom obdobi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali svadbu v roku 2013 dievcata ;) toto je stary post ;)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?