Svadobná hostina v Martine. Odporučte nám miesto.

Profilova fotka
Ahojte, idem sa v auguste vydavat za Martincana, povodne sme chceli mat hostinu na chate, ale vsetky co sme mali vybavene, nakoniec padli, takze sme zufali. Ja Martin skoro vobec nepoznam, moj priatel tiez malo, lebo obaja uz dost dlho byvame v Blave. Neviete nam poradit nejake dobre miesto v Martine, resp. okoli na hostinu pre 20 ludi aj s tanecnym parketom? dakujem krasne za vsetky prispevky
Odpovedať
Profilova fotka
Ladybird, my sme mali hostinu v penzióne Brest v Jasenskej doline a bolo tam super. Mali sme 60 ludi, polovica z nich tam mala aj ubytovanie. Na tancovanie sme mali len taky maly kusok, ale celkom stacil. Tym ze vas je menej, zostane vam viac miesta. A v okoli je uzasna priroda. Skoda, ze nam prsalo, lebo sme mohli mat krasne fotky.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem velmi pekne za odpoved, vedela by si mi dat aj orientacnu cenu na hlavu, alebo co vas celkovo stala ta miestnost, pocitam ze vyzdobu aj pohostenie vam robili priamo zamestnanci penzionu, alebo sa da doniest vlastne?
Odpovedať
Profilova fotka
Stalo nas to 515,- na hlavu, mimo alko a nealko. Ale mohli sme si priniest aj vlastny alkohol, akurat ze aj u nich sme museli urobit nejaku utratu (tusim ze za 2500,- Sk). Ubytovanie na stalo 350,- na osobu. Maju 2 a 3 lozkove utulne izby. Vyzdobu nam urobili oni, ale myslim ze by sa dalo dohodnut, keby si si chcela priniest nieco vlastne. Inak sa nam tam velmi pacilo a boli sme nadmieru spokojni :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?