Svadobná hostina v Trnave

Caute baby, mam velku prosbu. Viete mi poradit nejake dobre miesto na svadobnu hostinu v Trnave? Nasla som velmi negativne recenzie na Hotel Phoenix, je to stale take zle? a co hovorite na IMPIQ? dakujem velmi pekne :-)
Odpovedať
Na Phoenix sú zmiešané reakcie, my sme tam chceli mať ale prevádzkarka povedala že od tohto roka nerobia svadby ani stužkové. zisťovala som si referencie a vraj tam je problém s nočným kľudom, kamarátovi prišla prevádzkarka povedať že si majú dať tichšie hudbu .... čo som ja pobehala, na väčšiu svadbu sú: Maxim na námestí, Cube na Kopánke, Olympia oproti Maxu, Inka na Družbe, Phoenix. záleží aj koľko chceš mať ľudí, sú aj menšie sály - Barbakan, Dream, aj ten impiq je tak okolo 40 ľudí.
Odpovedať
Profilova fotka
na vacsiu svadbu je aj relax v biznis centre pri tescu, bola som tam na 2 svadbach, obe tak cca 80 ludi... alebo holiday inn
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, robili sme svadbu v Cube Club Trnava a druhykrat som tam bola ako host, tak by som vam v pripade zaujmu vedela povedat blizsie info do IP o tomto mieste, pripadne poslat fotogaleriu.
Odpovedať
Dakujem velmi pekne za ohlasy, dnes by sme mali ist pozriet Impiq, kedze nebudeme mat vela ludi, cca 40, tak uvidime co ponuknu a podla toho pojdeme dalej.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@lafantasia Ahoj, prosim vedela by si mi prosim poslat nejake blizsie info k danym priestorom? Ď.
Odpovedať
ahojte, mate niektora tip na nejake pekne miesto pre svadobnu hostinu pre 35 ludi? nieco s peknou zahradou, kde by mohla byt hostina pripadne aj vonku? moze byt TT a okolie... dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak by ste mali záujem kľudne nám napíšte. Zabezpecime Vám komplet svadbu na kľúč.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte baby... Ktore ste mali svadbu v restauracii Maxim v Trnave? Prosim Vas, zaujimal by ma vas nazor...Ake mate skusenosti, ci ste boli spokojne a tak...:-) ...Dakujem vam velmi moc.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tam bola na plese, nie na svadbe. jedla bolo podľa mna veeeľmi máličko, a ešte aj malinké :) ale priestory krásne a super bolo že k parketu sa dali otvoriť dvere priamo von.. tak sme sa chodili vyvetrať :) @dominika7891
Odpovedať
To fakt?:-0 ...no to si ma teda velmi nepotesila...ale dakujem ti velmi pekne za reakciu...
Odpovedať
Profilova fotka
@lafantasia mne by si mohla dat info o cube clube, na to sme mysleli ze by sme tam mali svadbu, poculi sme o tom mieste vacsinou dobre ohlasy. Vdaka,
Odpovedať
my sme mali najskor rezervovany Phoenix, ale raz sme tam sli na obed na skusku a bolo to hrozne!!! Casnici ani nevedeli, co maju na listku, najskor sa casnik musel pozriet co to jedlo vlastne obsahuje a pritom povedal uplnu blbost a jedlo bolo hnusne... prepalene, studene a mastne...a tiez sme velmi dlho cakali. Tak sme tu rezervaciu po tejto skusenosti zrusili a sme radi... namiesto toho sme zvolili penzion Rosenthal.. ovela lepsi pristup aj jedlo :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@dominika7891 ja som pocula tiez o Maxime ze malicke porcie strasne davaju :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@timea81 rada ti odpoviem na otazky ohladom info o Clu Cube trnava mali sme tam svadbu v auguste ak chces v IP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte viete odporucit nejake miesto na svadbu ludi budeme mat max .50 a najlepsie by bolo aj s ubytovanim nejaka izba kedze mam malu dceru a bude viac deti na svadbe...viete o niecom? Pozerala som Pizza Expres tam aj dobre varia akurat tam neni ta izba co by sme my urcite potrebovali... alebo okolie max.do 20km?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@kikinka1988 mozem poprosit info o cube? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@kristina11 ahoj prepac ale casto sem uz nechodim , kludne napis co chces vediet a vsetko ti poviem :-) ale nemam ziadnu zlu recenziu ani jednu na nich vsetko uplne skvele od personalu, cez obsluhu, majitela, ustretovost jedlo proste vsrtko
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Určite neodporúčam Barbakan na svadobnú hostinu. Zvýšili ceny tesne pred svadbou, uzatvorili nám polovicu priestoru, ktorý sme podľa dohody mali mať a tam sa odohrávala ďaľšia akcia, absolútna neochota čašníkov, zlé naúčtovanie služieb...Svadobný apartmán v hroznom stave. Neboli ochotní si ani chyby priznať a napraviť. Odporúčam vyhnúť sa.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?