Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Len to by si si trv. pobyt musela zmeniť niekde do okresu zvolen. Príspevok na bývanie pre jednotlivca je 1360 Sk a od septembra by mal byť 1460 Sk.
Odpovedať
Ahojte baby, sa mi sem vobec nedalo dostat,nieco sme mali z pocitacom,tak som povinne kukala telku,alebo citala ;-) Uz aj moji rodicia si kupili pocitac,tak sa sa mozme rozpravat aj telefonicky zadara co je super,aspon konecne usetri,lebo tie ucty uuuu :-| -uz som si konecne kupila saty na svadbu a to hned dvoje :-D a samozrejme teraz dilema ktore si obliect ]-( -chcem sa v nich dakedy odfotit a boli by ste zlate kebyze mi potom portadite ;-) jedny sa hodia na wedding,ale druhe sa mi pacia asi viac,ale su kratucke [take 70 roky do A,fialove,a retiazka okolo krku-ked som ich uvidela na vesiaku v obchode,myslela som,ze je to tricko :-D ] -lucka gratulujem k cistemu bytiku,tu je stale bordel :-( :-) -zunka,boooze uz sa ti blizi wedding,uz mas vsetko zaobstarane?a si uz trosku nervozna?Nasla soi tie etikety na flase? -iwus drzim palce z novym bytom,iem si predstavit ako sa tesite,konene spolu vo svojom x-) tweety ak sa objavis,napis co nove z fazulkou ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ok, ďakujem Lucka za informácie, pomohla si mi ;-) . Idem ja už off, ideme na prechádzku 8-) .
Odpovedať
Profilova fotka
tak v tomto počasí by sa mi prechádzať nechcelo. Vlastne teraz by sa mi chcelo len spaaaaať 8-( . sunny tak sa odfoť a pridať to do albumu. Tie šaty to myslíš na svadbu na slovensku?
Odpovedať
hej lucka na svadbu v Uk ako host,
Odpovedať
a potom ich este vyuzijem na svadbe na SK kamoska sa vidava,tak sa babule majte idem pracovat pa a pekny den
Odpovedať
Profilova fotka
ved mi to bolo divné že chceš mať fialové šaty na tvojej svadbe na SK. Už si sa odfotila?
Odpovedať
Sunny? nervózna? a prečo???? veď na nervy bude ešte času. Odfoť sa a mi budeme ako módna polícia kritizovať alebo chváliť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zunka už máš ten program na tu sepiu? aj ja by som si chcela niektoré fotky z dovolenky takto upraviť.
Odpovedať
kocky chcela by som vas poprosit o radu na fotografa v okoli detvy nasi znami maju 26. svadbu a teraz zacali zhanat viem ze sa tu nejaku dobu hodnotila nejaka zvolenska fotografka ktora je sice dobra ale nespolahliva tak keby ste mi vedeli aj jej meno povedat aby som varovala a este niekoho koho by ste odporucali dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Dorotka, my vieme, ze najlepsia fotografka je Gabika Halajova, fotí asi všetky baby z tejto témy, ale je dos vyťažená. Môžem Ti poslať kontakt, alebo pozri www.fotofunn.sk, aj tam nájdeš jej prácu ;-) . Potom je dobrá aj na Zvolenskom zámku, ale je nespoľahlivá, aspoň čo ja som počula.
Odpovedať
dorotka: môžem len potvrdiť iwkine slová Lucka: mám ten program. Dá sa volne stiahnuť z netu. Môžem Ti poslať link na tú stránku. Program je v češtine a podľa mňa je výborný. Mám ho aj doma ;-) . Chceš si ho stiahnuť?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Zunka ;-) Minule som s Gabikou volala, teda ona mi volala, tak vravela, že v septembri musela odvolať 6 svadieb a že ľudia to nechápu, ako môže toto urobiť ]-( . Sa rozčuľujú, keď povie, že je obsadená. Ja som sa informačne pýtala na budúci rok, ale má ešte všetko voľné :-D . Ináč Zunka, Tebe sa to riadne kráti :-) . O tri týždne idem na Vígľaš na svadbu, podám Ti potom info, ak budeš chcieť ;-)
Odpovedať
Iwka, že váhaš, či budem chcieť!! Jasne, že chcem info - a to podrobné info!! mne sa to nekráti, to iba všetci hovoria, no ale klud nič sa nekráti-času dosť.
Odpovedať
iwuska dakujem velmi pekne lucka ty si este spominala na zaciatku nejaku pani z viglasa to je ina fotografka alebo je to Gabika Halajova?
Odpovedať
Dorotka: Gabika je z Vígľaša - to je ona
Odpovedať
Profilova fotka
zunka sa mi páči ako sa sama ukludnuješ. :-D dorotka jednoznačne nejlepšia fotografka v okoli je G. Halajová. Ale už je asi neskoro si ju objednávať na august. Ale za opýtanie nič nedáš. ;-) zunka please pošli mi link na ten program. dakujeeeeeeeeeeem. ;-)
Odpovedať
ja viem ze je neskoro hocikoho objdenavat ale co narobim oni si teraz zmyslia a nahana ten chalan draheho ze aby mu on niekoho zohnal kto by mu z tych znamejsich aj teraz isiel teraz zas dobiedzal ze ci by ti nasi nemohli ale oni fotia iba svojich kamaratov a to bol nieco ako nas svadobny dar pre nas ze nas fotili ;-)
Odpovedať
dorot: Reduta v LC bude mať isto ešte volný termín - no fotky nie sú ako od Gabiky
Odpovedať
Profilova fotka
Zunka, ok poskytnem podrobné info ;-) Dorotka, skús jej zavolať, nič za to nedáš, možno bude voľný...
Odpovedať
fuu to uz je asi dost daleko ale napisem aj to dakujem ;-)
Odpovedať
doro: aj vo ZV sú nejaké svadobné Fotoateliére - Fotosalón Jana, PAV Studio,..a už si neviem na viac mien spomenúť, no je ich viac a aj v DT nejaké asi je.
Odpovedať
Profilova fotka
Dorotka, nič za to nedáš, zavolaj jej. Viem, že september je nabitý, august nemusí. Viem, že 26. augusta fotí moju sesternicu, pred tým ešte jednu svadbu. No a ak má len tieto dve, tretiu zoberie ;-) . Daj vedieť ako si dopadla :-)
Odpovedať
dakujem moc kocky poslem im to vsetko snad nieco zozenu alebo musia byt spokojni s tym co maju ale urcite ste velmi pomohli este raz dakujem ;-)
Odpovedať
iwuskaaa ja volat nebudem necham to na nich aj tak si vybrat musia oni ;-) len im preposlem vsetky kontakty a nech si vybaju ja si myslim ze aj tak im dost pomozem a to vdaka vam ale dam vediet ako dopadli ;-) inac sme tam pozvani aj na svadbu ale pojde iba drahy je mi to trosku luto lebo v detve a okoli som este nebola len v okoli krupiny a stiavnice a potom lucenec proste detvu som vzdy obisla a nasi ju dost ospevuju chodili tam na sluzobky a na polane sa im velmi pacilo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zunka dakujem idem to vyskúšať. ;-) inak baby v piatok mi gabika doniesla tu zväčšeninu svad. fotky. Idem to dat drahému ako darček. Vyzerá to super.
Odpovedať
a doniesla to už zarámované? asi nie však?
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka, musí to vyzerať úžasne ;-) . Drahý sa poteší :-) . Dorotka, prišla si o veľa, keď si DT nevidela :-D :-D . A to ide priamo do DT na svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
zunka to už netreba rámovať. Iba to zavesíš na stenu a je to. :-) Neviem či sa z toho bude viac tešiť drahý alebo ja. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Pusto tu je :-| . Drahý už meria steny, aby sme vedeli koľko farby nám bude treba. Juuj, už sa teším, už sa to začína :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?