Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!
Ahojte
,
tak zapojím sa do hlasovania, Zunka mne sa najviac páči oznamko to posledné, bez lístkov, s tými bublinkami, či čo to tam je
.
Sunny, šaty podľa mňa viac tie čierne, tie sú krásne.
Ide ma šľak trafiť. Dnes sme mali začať maľovať už o druhej, keď príde drahý z roboty a o pol tretej mi volal, že mu praskla na aute benzínová trubica, že to musí opraviť, lebo vyteká benzín. Do.... Tak jeden krásny deň je za nami a nič nieje hotové
8. aug 2006- Sponzor fóra
no tak ak su to tie ranne nevolnosti -to sa ospravedlnuje
-ja dnes nevarim,mame to co bolo vcera,a kto nechce,moze mat chleba z maslo,alebo bez masla
-idem dnes drobca vazit,som zvedava kolko nam zas pribral,prasiatko,musim ho pochvalit posledne 3 dni bol dobry aj cez den aj cez noc
asi zaberaju kvapky od doktorky,ktore su na ekzemou pokozku,ale urobia diatatko trosku omamene [nieco podobne,dizzy v ang.]tak odychujem,lebo zachvilu ich dobere
9. aug 2006-fuuu zunka tolko otazok
-z manzelom sa rozpravame len po anglicky,i ked rad by sa naucil plynule po slovensky,ale zatial vie zopar slovicok a fraz-ako:co si kupila?ako bolo v robotke?vela husiii...milujem ta zlatko.... a slovicka ako pohar,flasa,maso,pocitac,/a vie naratat aj do desattak som nanho hrda
-manzel chce aby som sa s drobcom rozpravala len po slovensky,ale to sa neda,ked je tam on tak len po anglicky,a ked som s malym sama,snazim sa po slovensky,ale aj to si musim potukat po hlave,lebo stale na nho melem po anglicky,takze tak-chceme aby vedel oba jazyky,plus nijaky novy v skole
-moja segra na syna hovori asi 95%anglicky,co ma trochu mrzi,ma 3 roky a zo slovencini vie len starka,kaka,starky,boli [ako ked ho daco bolii] mozno sa sam chyti ked bude vacsi-neviem9. aug 2006- Sponzor fóra
Ahojte
,
tak ja opatrujem, ale teraz malý spinká, tak sa vytešujem tu. Včera sme stihli namaľovať aspoň jednu vrstvu a som veľmi spokojná s odtieňmi farieb
. Vybrali sme si žltú a oranžovú do obyvko-spálne a dnes ideme ešte kuchyňu, jedna stena bude žltá a ostatné zelené
.
Zunka, pre svadobných otcov jednoznačne väčšie pierka, napr. môže byť aj gerberka, alebo nejaká ružička pekne ozdobená. Jedna kamoška mala dokonca pre svadobných otcov kaly. A myslím, že aj starejšiemu sa dáva väčšie pierko, Janka mala napr. pre neho pierko z bielej gerbery.
Sunny, neboj odídutie čierne dni aj Tebe. A prečo od Vianoc?
Lucka neviem kde je9. aug 2006babule dnes robím ale doslova.
Keby ste vedeli čo sa tu deje. Sociálna postovna nám dala zoznamy všetkých dochodcov. Je ich okolo 2400. Cize na jedného prac. pripadá tak 240 ludí. A my ich máme všetkých navštívit a prepočítať či im nevyjde dávka.
A to všetko do konca mesiaca. To je snad sen. Ako sa to dá stihnuť!?
to tu budem tahať nocné. A to mám tých ludí rozhádzaným po roznych dedinách. No prosto sila. Ešte teraz sa s toho spamätávam.
10. aug 2006- PRO
Lucka: tak len makaj...a neboj zvládneš to...dôchodcovia Ti zabalia vajíčka, kozací domáci syr, tlačenku alebo nejaký vyšívaný obrúsok dostaneš
.
k oznámenia: no tak to idem dať do bubliniek. Kamoška sa trochu čudovala, že je to také nesvadobné - no ja tam nechcem žiadne srdiečka, holúbkov a pusinky.10. aug 2006 jee dakujem babule,mne sa tiez pacia vsetky,a ze stihla
ja som bola vzdy taka baculka,taka velka postavou,ale uz to berem v pohode,a ty si ma potesila ,
co sa tyka siat,manzel je jednoznacne za fialove,ja asi tiez,a cierne pojdu na svadbu na SK predsa len tam bude viac dedkov a babiek
a tiez na SK by ma asi zniesli pod ciernu zem ak pojdem v minisatach-boze ta vidata a z dietatom a hole cecky hole nohy uuu ooo
lucka nezavidim,bude sa musiet stat s teba vcielka maja usilovnamala rada-rob len tolko kolko zvladnes
10. aug 2006
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
ja už padám domov-ahoj