Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!
Zunka, podľa mňa je to koľajničkový systém, alebo kovová garniža
. Pôvodne som chcela vertikálne žalúzie, ale som si to rozmyslela. Vraj u nás, kde predávajú záclony majú nejaké špeci závesy, alebo čo to je...hrubšie, takže prepúšťajú menej svetla a dajú sa pripínať nižšie, vyššie...ako chceš...neviem, idem to omrknúť, nevidela som to, len počula. Tak dám asi to. A vraj majú aj oranžové
.
Lucka, idem na nechty v piatok o týždeň, lebo ideme na svadbu, tak chcem byť opäť pekná.
Lucka, mne vlasy spravila dobre, ale nie Maja...bola som celkom spokojná, ale tá cena. A teraz čo mám kaderníčku, som max. spokojná a za dobrú cenu. Kompletka za 240sk.
15. aug 2006- Sponzor fóra
ivka nemozu vás posudzovať spolu. Ved možete byk kamaráti a byvať spolu. Kto ti dokáže že ste partneri? a ani ti to nikto dokazovať nebude. Iba ked budete manželia alebo budete mať spoločné deti, vtedy budete ako druh a družka. V ostatných prípadoch ste samostatné jednotky.
Ivka ale neviem či tam maju dnes uradne. koli tým šetreniam. My ich mame len v pondelok a stredu. zvyšné dni by sme mali chodiť šetriť.
15. aug 2006Ahojte babky! Hlásim sa Vám v mojom medzi dovolenkovom období. Predvčerom sme prišli z Kréty a zajtra odchádzame do Tatier. Takže teraz len perem a žehlím a zase idem baliť. Dúfam, že bude dobré počasie, lebo nerada by sme sedeli v na hoteli.
Na Kréte bolo úúúúžasneeee!! Majte sa tu pekne. Pá15. aug 2006Jééj Monika, ahoj
. Tak Ty sa teda máš
, z Kréty rovno do Tatier. No komu že je lepšie?
Dúfam, že foto zo svadobnej cesty dodáš, hmm?
Lucka, ja som bola práve na sociálke keď začal lejak. Tak som si tam počkala. A čo som vybavila? Bola tam strašne "ochotná" teta, ktorá mi asi päť krát zopakovala a vyhodila na oči, že nemá na mňa čas, lebo dnes majú byť v teréne, ale ako náhle zistila, že som Mgr., hneď sa jej komunikácia zlepšila o 100%. Vidíš, čo dokáže narobiť titul?
. Vysvetlila mi, aké papiere budem potrebovať, všetko som si pozháňala a zajtra idem ešte raz, ale už k tej ku ktorej po správnosti patrím
. Len v prvom rade idem ráno na mesto, zmeniť zmluvu ohľadom bytu, aby som na nej figurovala aj ja, aby som mala príspevok na bývanie
. Tak mi držkaj palce
.
Tak dobrú noc, poniektorým dobré ránko
Ozvem sa, keď prídem, lebo mám toho dosť povybavovať15. aug 2006- Sponzor fóra
ahojte kocky,tak dnes nam tu svieti slniecko
pre mojho som mala meniny dnes,co mi povedal vcera,ako vyhovorkuale rano som si nasla kyticu kvetov a web kameru [aby som sa mohla vidiet z mojou mamou
]
jasne monika chceme vidiet foto
zunka ,vidis ze sa daju narodky stravit aj inakz drahym nastavajucim je to najlepdie riesenie
16. aug 2006budem tu este na chvilu,bola som z drobcom na prechadzke a kupit muzovi kartu na vyrocie -co sme spolu 2 roky
a ktomu cokoladku no a zajtra mame ist vecer von,bude hrat na zivo v jednom pube zo skupinou,tak sa tesim,lebo ak im to vynde,bude hrat kazdy tyzden za pekne korunky
no ale kde je zunka?16. aug 2006Ahojte, tak už som tu. Nabehala som sa ako kôň a tie výhovorky na úrade, no proste katastrofa
. Ale odbiť som sa nedala
. Teraz mám tu malého, ale spinká, tak mám veget
. Drahý je v byte a práve nám zapájajú elektriku, tak som happy. Môžeme navŕtať dve poličky, svietidlo a asi by to aj bolo. Teda ešte veci presťahovať a v piatok tam chceme prvý krát nocovať
Babenky, poraďte mi. Neviem, či si mám dať oranžové vertikálne žalúzie, alebo tzv. roletku zo záclonoviny, je žlto oranžová a v nej ešte zelené lístky. Dá sa to tiež vytiahnuť ako ja budem chcieť, vyššie-nižšie, pripevňuje sa to malými háčikmi. Neviem, či si to viete predstaviť.
16. aug 2006
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ano bola a velmi. ja som si tam doniesla obrázok a takú aj spravili. len bola menšia. a dali sme si tam robiť aj pierka a dokopy sme platili okolo 2000 Sk. No ani netuším kolko s toho bolo za moju kytku. Bol totiž po to svokor.