Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

22. júl 2014123400
  • ano bola a velmi. ja som si tam doniesla obrázok a takú aj spravili. len bola menšia. a dali sme si tam robiť aj pierka a dokopy sme platili okolo 2000 Sk. No ani netuším kolko s toho bolo za moju kytku. Bol totiž po to svokor. 😃

• podla mna je na strope. idem to ešte kuk.

• Zunka, podľa mňa je to koľajničkový systém, alebo kovová garniža 🙂 . Pôvodne som chcela vertikálne žalúzie, ale som si to rozmyslela. Vraj u nás, kde predávajú záclony majú nejaké špeci závesy, alebo čo to je...hrubšie, takže prepúšťajú menej svetla a dajú sa pripínať nižšie, vyššie...ako chceš...neviem, idem to omrknúť, nevidela som to, len počula. Tak dám asi to. A vraj majú aj oranžové 😵 .
    Lucka, idem na nechty v piatok o týždeň, lebo ideme na svadbu, tak chcem byť opäť pekná 😃 .
    Lucka, mne vlasy spravila dobre, ale nie Maja...bola som celkom spokojná, ale tá cena 😠 . A teraz čo mám kaderníčku, som max. spokojná a za dobrú cenu. Kompletka za 240sk.

• Sponzor fóra
  • ivka a už si aj objednaná? ja si tieto chcem strhať a potom si dať nové, lebo tiež idem 2.9 na svadbu. A ty si ideš dať tiež nové alebo si len doplníš tie staré?

• Lucka, práve sa chystám na úrad, idem si vybaviť dávku. Chcem sa spýtať aj na príspevok na bývanie. Budeme na zmluve obidvaja, ale neviem, či nás nebudú posudzovať spolu 😒 . Vieš, keď môj drahý robí 😒 . A pri dávke nás nemôžu tiež tak posudzovať? Viem, že si vravela, že nie, ale predsa 😉

• ivka nemozu vás posudzovať spolu. Ved možete byk kamaráti a byvať spolu. Kto ti dokáže že ste partneri? a ani ti to nikto dokazovať nebude. Iba ked budete manželia alebo budete mať spoločné deti, vtedy budete ako druh a družka. V ostatných prípadoch ste samostatné jednotky. 😉 Ivka ale neviem či tam maju dnes uradne. koli tým šetreniam. My ich mame len v pondelok a stredu. zvyšné dni by sme mali chodiť šetriť. 😉

• potom daj vedieť ako si dopadla. 😉

• Lucka, neviem, ale skúsim tam zájsť. Majú na dverách stránkové dni aj utorky napísané 😉
    No vieš, len keď tam teraz pôjdem, a poviem o čo sa mi jedná, že sa idem sťahovať aj s priateľom...blabla...alebo mám povedať, že idem bývať ku kamošovi? 😃

• nie že sa stahuješ k priateľovi. ivka nestresuj. ved aj ja som brala dávku v Detve a tiež som povedala že žijem u priatela. 😉

tak ja padám idem ešte prešetriť zopár dochodcov. To bude zábava. Som zvedavá kolkí nám budú hnať metlou. 😠 😃

• OK, potom sa ozvem, že ako som dopadla 😉 . Lucka, nestresujem, len tak trošku 😃 .

• tak ja nikam nejdem. už som bola pred budovou ked sa spustil riadny lejak a tak sa na to možem vys... 😠
    hadam koli teuškám nezmoknem. 😠 😃

• Ahojte babky! Hlásim sa Vám v mojom medzi dovolenkovom období. Predvčerom sme prišli z Kréty a zajtra odchádzame do Tatier. Takže teraz len perem a žehlím a zase idem baliť. Dúfam, že bude dobré počasie, lebo nerada by sme sedeli v na hoteli.
    Na Kréte bolo úúúúžasneeee!! Majte sa tu pekne. Pá

• Jééj Monika, ahoj 😉 . Tak Ty sa teda máš 🙂 , z Kréty rovno do Tatier. No komu že je lepšie? 😃 Dúfam, že foto zo svadobnej cesty dodáš, hmm?
    Lucka, ja som bola práve na sociálke keď začal lejak 😠 . Tak som si tam počkala. A čo som vybavila? Bola tam strašne "ochotná" teta, ktorá mi asi päť krát zopakovala a vyhodila na oči, že nemá na mňa čas, lebo dnes majú byť v teréne, ale ako náhle zistila, že som Mgr., hneď sa jej komunikácia zlepšila o 100%. Vidíš, čo dokáže narobiť titul? 😃 . Vysvetlila mi, aké papiere budem potrebovať, všetko som si pozháňala a zajtra idem ešte raz, ale už k tej ku ktorej po správnosti patrím 🙂 . Len v prvom rade idem ráno na mesto, zmeniť zmluvu ohľadom bytu, aby som na nej figurovala aj ja, aby som mala príspevok na bývanie 🙂 . Tak mi držkaj palce 😉 .
    Tak dobrú noc, poniektorým dobré ránko 🙂
    Ozvem sa, keď prídem, lebo mám toho dosť povybavovať 🤔

• Iwka: tak len vybavuj vybavuj!!!

Monika: ahoooj a ja pôjdem tiež do Tatier, ale v septembri 🙂
    ale momentálne ma drží pri živote Slovenský raj - budúi víkend pôjdeme na preteky do Košíc a potom na 3 dni do Raja, ale to som už asi písala - no tak dobre sa to píše 😃

• no téééda monika si sa nejak rozšoupla s tými dovolenkami. ked sa vrátiš, chceme vidieť foto. 😃

ivka no vidíš že to dobre dopadlo. 🙂

ja nemám nárok na nejaku dovolenku do konca septembra. 😞 Takže vám budem len v tichosti závidieť. 😃

• Sponzor fóra
  • Lucka: čo sa ako prvé pokúsiš uvariť v kuchyni?

• ahojte kocky,tak dnes nam tu svieti slniecko 😎
    pre mojho som mala meniny dnes,co mi povedal vcera,ako vyhovorku 😃 ale rano som si nasla kyticu kvetov a web kameru [aby som sa mohla vidiet z mojou mamou 😉 ]
    jasne monika chceme vidiet foto 🙂
    zunka ,vidis ze sa daju narodky stravit aj inak 😉 z drahym nastavajucim je to najlepdie riesenie 😬

• zunka ako prvé to bude zrejme praženica alebo niečo z vajec. 😃 No možno to bude aj nejaká pomazanka. 😬 😃

No vidíš sunny že manžel vie čo sa patrí. aj ked o pár hodín neskor. 😃

• baby kde ste všetky??? 😠

• budem tu este na chvilu,bola som z drobcom na prechadzke a kupit muzovi kartu na vyrocie -co sme spolu 2 roky 😵 a ktomu cokoladku no a zajtra mame ist vecer von,bude hrat na zivo v jednom pube zo skupinou,tak sa tesim,lebo ak im to vynde,bude hrat kazdy tyzden za pekne korunky 😉
    no ale kde je zunka? 🤔

• tu som, tu som - idem sa akurát najesť tuniaka s mexickým šalátom 😛
    a nedalo sa mi pripojiť, tak preto som tu nebola

• zunka samé výhovorky. Téééda. 😠 😃

sunny tak to bude teda romantický večer. 😵

• zajtra idem do Poľska - som zvedavá či niečo kúpime
    dnes ideme na obecný úrad -nahlásiť sobáš

• vo svadobných albumoch Kate11 - tam je kytica a oblek zo svadobného albumu v Mýtnej. Peknú kyticu urobili, však? ale ja si aj tak dám asi do tej DT

• zunka si mi včera neodpovedala. už si si dala šiť šiatky? Idem kuk tu kytku. 😉

• tak kytka je pekná. a aj to pierko. ked si donesieš fotku tak ti určite spravia peknú kyticu. 😉 .

• Lucka: včera som bola pozrieť látky aké mala kúpené, no ja som chcela ešte trochu tmavšiu ako mala, tak že na budúci týždeň pôjde kúpiť a potom začne šiť - takže niekedy v októbri budú hotové 😃

• Ahojte, tak už som tu. Nabehala som sa ako kôň a tie výhovorky na úrade, no proste katastrofa 😠 . Ale odbiť som sa nedala 😃 . Teraz mám tu malého, ale spinká, tak mám veget 🙂 . Drahý je v byte a práve nám zapájajú elektriku, tak som happy. Môžeme navŕtať dve poličky, svietidlo a asi by to aj bolo. Teda ešte veci presťahovať a v piatok tam chceme prvý krát nocovať 😵 😵 😵
    Babenky, poraďte mi. Neviem, či si mám dať oranžové vertikálne žalúzie, alebo tzv. roletku zo záclonoviny, je žlto oranžová a v nej ešte zelené lístky. Dá sa to tiež vytiahnuť ako ja budem chcieť, vyššie-nižšie, pripevňuje sa to malými háčikmi. Neviem, či si to viete predstaviť 😒 .

• No a Vy už máte fajront? Zunka, to áno, ale Lucka???

• nie lucka nemá fajront. lucka tu bude čučať ešte do pol 5. 😠 😃

ivka tak to je super že si si to konečne vybavila. 😉 Takže v piatok je váš velký den, cooo?
    ja by som si dala asi tu roletku zo záclony. podla mnba to viac zutulní.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov