Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

22. júl 2014123400
  • ahojky.
    Iwka IP si citala?

• Ivka idem nachovať Nicole a hneď som tu.

• Mirka, IP 😉
    Adka, ok 😉

• Sponzor fóra
  • Iwka - citala som Ta v receptoch. a to chce drahy zvolensku zapekanku, alebo taku co v inych mestach nazyvaju zapekanka, ale tej nasej sa to nevyrovna ?
    tak mu prid do ZV kupit a prides ma aj pozriet 🙂

• Mirka, no asi tú Zvolenskú, ale či bude taká...? 😃 Jááj, aj by som prišla, ale nemám čas 🤔 . To je sila, čoo? 😬

• si mi riadne narobila chute 🙂

• Mirka, aj mne sa už slinky zbiehajú 😛 .
    Adka, kde si toľko? Ja sa ponáhľam 🙂

• Ivka mám pre teba viac prekvapený aby si zabudla na tu zlú robotu 😠
    Dnes som ti kúpila darček k narodkam tak sa mi to páči.juuuj 😎
    No a tie servitky sú ozaj krásne taká jasná tuhá oranžová.Mala to tá mamina kamoška v obchode tak som ti jeden balík zobrala a dohodla som sa sňou ak sa ti to nebude páčiť tak jej to vrátim.Je ich tam 20 kusov a stoja 23,-Sk . A ešte som ti u nej objednala tie malinké kály na pierka tiež oranžové.Je ich v jednej kytičke 11 a stojí to 19,-Sk.Dobré čo.

• Jééj, Adka, Ty si poklad 😵 . Super, už sa teším 🙂 . Tých kál si mi mohla objednať aj viac, alebo sa ešte dohodneme? Na servítky sa tiež tešííím 🙂 .
    Adka, možno blbá otázka, teda drzá, ale kedy plánujete prísť? Mne by sa to pozdávalo aj tak, že zajtra po hokeji by sme išli k nám a pobavili, hmm? 🙂 Daj mi vedieť čím skôr, lebo už musím ísť. Už Stanči otravuje, ideme robiť zapekanky 😛

• Adka, nehnevaj sa, ale už fakt musím ísť, lebo sa ma nevie dočkať 😠 . Napíš mi prosím Ťa sms-ku, ok?

• Počkaj.

• My sme tiež plánovali v sobotu po zapase,ale má k nám prisť Jano a ja som na to zabudla.Tak potom prídeme v nedelu poobede.A tých kál som ti dala objednať 4 kytičky.

• Ahojky.Dneska tu nikoho niet? Iba ja?

• aj ja som tu,ale vacsinou je tu sobota a nedela prazdno,tak len tak kukam 🤔

• dobré ranko. zase pondelo. brrr neznášam pondelky. 😦

• Sponzor fóra
  • dobré ránko, Lucka aj ja neznášam pondelky 😞 . Ako víkend, čo si robkala? Ja oddychovala, riadila, prala 😛

• ja som v sobotu tiež riadila a v nedelu som len tak polihovala. dost ma boli chrbát tak som toho ani vela robiť nemohla. a teraz chytám asi nadchu tak mi je nejak na prd. 😦

• tak len čajikuj 😉 mna bolelo hrdlo min. týždeň kloktala som soľou a teraz je dobre.

• ved aj cajikujem. 😃 len som nejaká nesvoja, taka bez nalady. takže dnes nech ma radšej nikto nerozčuluje lebpo zle dopadne. to myslím na svoje stranky. 😬

• ja som mala takúto náladu v piatok 😬 asi keby som mala ostať v práci dlhšie tak istú osobu zavraždím 😬 Bože už nech sú vianoce a potom hneť veľká noc a júl- leto

• janka ja by som sa uskromnila aj s takým marcom. to už budem na materskej oddychovať doma. 😃

• Dobré ránko 😉 , idem prečítať IP a hneď som tu 🙂

• ahoj ivka kivka. 😃

• Lucka 😃 , už aj Ty začínaš?

• to mna len tak napadlo. 😃
    zunke držíme palceky a silno na nu myslíme.
    nevieš či príde na to stretko?

• Ahojte zienky.
    prajem Vam krasny dnik a krasny tyzden 🙂
    preco drzime Zunke palceky? ma pohovor?

• Povedala, že ak bude stíhať, tak príde. Ale že má piecť medovníčky a má ísť ešte do školy na nejaký večierok, že sľúbila deťom, tak uvidí. My dúfame, že príde 🙂

• bola by som rada keby to stihla. 🙂

ahoj arim, ako? a ty prídeš?

• Mirka, IP 😉 ...

• ja som to uz pisala Iwke do IP, ze ja budem 22.12. v DT ale sme pozvani ku kamoske na oslavu 30.narodenin a uz velmi dlho, iba ak by stretko zacalo skoro a oslava neskor, tak by sa mi dalo prist, ale zatial to vyzera tak, ze asi sa mi nebude dat prist.
    v stredu idem do poradne a budu mi brat aj krv, ktoru si musim zaniest do laboratoria do Roosveltky, tak som si zobrala dovcu na cely den a urobim si vianocny vyletik do BB 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov