Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Dúfam, že nebudeme utekať. Ale myslím aj ja, že nie, ale vieš, nikdy nevieš, čo sa môže v hlavičke zrodiť :-D . Tak si to zariadim, aby som ho nemala ;-) . Včera som volala Mitterovi, nedvíhal, potom som na to zabudla, tak skúsim aj dnes x-) . S Jardom už ok?
Mala som ho v telefóne a ani som o tom nevedela ;-) . Dúfam, že je správne, ale včera zvonilo :-) . Dnes chcem volať za výsledky, ale neviem sa odvážiť, nejak sa bojím. Vo štvrtok ideme, nezabúdaj ;-)
Jeej ozaj,počkaj ale nie zajtra.Na budúci štvrtok nie? :-S A o koľkej?
Aj ja musím zavolať o výsledky ale až v piatok. :-D
Neboj sa ja nemám vôbec strach zavolať. ;-)
Adka, áno až budúci štvrtok to ideme ;-) . No jasné, že hrajú ale v LC so Sabinovom, to by si mohla ísť aj Ty, hmmm? Prosííím ;-)
Janka, ok, čakáme Vás ;-) . Dúfam, že nezmeníte nič ;-) a prídete :-) .
Lucka :-) .
sunny kupila som čerstvé šampiony a chcem ich vypražiť a pripraviť večeru. a dám si radsej len kofolu. ale nalejem si ju do pohára na červené víno nech mám dobrý pocit. len neviem ako to stíhame lebo ideme ešte do Bystrice do toho nového nákup. centra a dnes robím do pol 5. ale o štvrtej zdrhám. ale psssssst. :-x
Adka, super. A mohla by ísť veru aj Nicole, aspoň by sa pobavila :-D . Ešte sa dohodneme, ok?
Lucka, mňam šampiňóny :-p . Dala by som si. Ja som ráno vybrala z mrazničky mäsko, ale ešte neviem, čo budem robiť z toho. Mám chuť na detviansku náturu :-p .
V jeden pekný deň.....ľúbili sa a žili až kým nepomreli :-D :-D :-D . Tak maličkému prajem dobrú chuť :-) . To "moje" dieťa spí, ale nech si pospí, ja som len rada :-N , keď môžem byť tu :-) . Ináč, pomaly je tu už tma a to sú nie ani štyri hodiny 8-(
ahoj macka, dnes sa mam celkom fajn az na prisernu bolest hlavy...to toto pocasie...bola som dnes nakupovat darceky pre draheho... :-)
lucka, v BB uz je Europa otvorena?ako to tam vyzera?da sa tam dobre nakupit?
dobre ránko, dorka áno Europa je už otvorená je to tam pekné len je dnu hrozne ale naozaj hrozne teplo. :-p Čo sa týka obchodov je to dosť veľké ale myslela som že tam budú nejaké zľavy a nič :-( Nemajú konkurenciu tak si to môžu dovoliť.
dobré ranko. ja som uplne hotová. včera sme z nákupov prišli domov o 22:30. ale konečne mám suknu. jupííí. x-) a nakupila som si aj veci pod stromček takže som spokojná. x-)
Janka včera tam už nebolo hrozne teplo, iba trochu. :-N