Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!
ahoj zuzi. no to je skoda ze sa ti neda prist na stretko tak rada by som s tebou pokecala. ved naposledy sme sa stretli hadam na jesen nie? ak sa ti bude chciet posli mi potom foto tej torty.
petulia neboj o týzden ti to vyjde.
suzit aj ja sa tesim na stretko.kto vlastne pride? dufam že vsetky.
12. jún 2007- Sponzor fóra
ahojte petulia neboj skúšku urobkáš nabudúce sem tam som aj ja vyletela zo skúšky to nič ved ty si šikulka nabudúce to zvládneš za 1.
Lucka už sa teším na stretkoškoda že nedojde zuzka no čo nabudúce sa z toho nevyvlečie
.
Suzit dobre si nás vymenovala ale ak má niekto chuť sa pridať kludne môže13. jún 2007Cawte babule.
JJ, stretneme sa v sobotu holky, len dufam, ze nas tam nebudu terorizovat suchymi kecami do vecera
... radsej strucne a k veci
. Ma tam byt psycholog, gynekolog a daky knaz este ci co... Mne to az tak neprislo vhod, bo uz dake to sedenie sme absolvovali a teraz to budeme pocuvat znovu
, ale kedze sme asi 2 sedenia museli zrusit, ta musime klusat do ZV... ale neva, aspon vas uvidim, Dorku s drahym po case a so Suzit sa rada zoznamim
.
Ani my nemame svedkov svate duse... ale ni, jeden nie je pokrsteny a druha je ale nema irmovku, rovnako ako ja
.
13. jún 2007Júúj, ale ste toho popísali
.
Lucka, teraz ma napadlo, keď som Ti v sobotu písala, že sa uvidíme a pokecáme 18. - ho, neviem či si mala šajnu o tom, že prídeme. Takže ja potvrdzujem svoju účasť
. Teším sa.
Zunka, škoda, že sa Ti nebude dať prísť. Tak rada by som si s Tebou pokecala. No mám sa fajn, svadba sa blíži
. Ty si už Zunka fit po zdravotnej stránke?
Suzit, no pokračujeme dobre. Do konca týždňa by sme mali mať hotové oznamká. Viac menej je už asi všetko dohodnuté, zajednané. Ešte drahému oblek a vestu ušiť a je to. A ešte mamina nemá nič na seba.
Ja chcem robiť etikety na fľaše (na domácu) a neviem zohnať nejaký originálny obrázok. Nevieš mi poradiť, alebo aj ostatné babenky?
Petullia, neboj sa, skúšku urobíš na druhý krát. Koľko takých je13. jún 2007- Sponzor fóra
ahojte. ivka vedela som ze prídete. tusim mi to pisala janka ci mi to vyhovuje. na vsetky sa tesim.
a veru zuzka sa nabuduce z toho už nevyvlecie. skoda ze mirka ešte nepride. idem jej napisat už by mali byt doma z porodnice.
inak ten moj malý zmok nespi už od 6-tej rana. tak som ho vyhostila na balkon snad tam zaspi. kludný je len ked ma dudku v puse tak nerobim nic ine len beham na balkon davat nu cumel do pusy ked mu vypadne. takže nabeham sa ako blba.14. jún 2007Ahojte.
Iwus, skús pozrieť www.weddingclipart.com, tam nájdeš veľa svadobných obrázkov, pozadí...ja tiež rozmýšľam nad etiketami, my ich ale chceme dávať na všetky fľaše s alkoholom....vy len na domácu? Idete si robiť aj menovky ( zasadací poriadok )?14. jún 2007Ahoj Suzit, my ideme dávať len na domácu etikety. Už aj mám hotové
. Už len nalepiť a bude
Menovky dávať nebudeme, nech si každý sadne ako chce. Čo keď sa trafím a posadím vedľa seba nepriateľov.
Lucka, veru veru Janka bola krásna, tak isto aj Janko.
Natálku som videla aj ja, zlatučké bábo.
15. jún 2007ahojte babenky Lucka aj ja som už o 6 tej hore drobec tak kope že už musím vstať
vyprevadím mužíka do práce niečo zobnem a driemem pri telke
To mám asi prípravu.
Ozaj boli sme na 3D a vraj čakáme chlapčekana ocina sa aj usmial.
no a ked mi chcela doktorka ukázať čo nahrali tak zistila že nemala všetko zapojene tak som usmev nevidela a na druhý pokus sa drobec nechcel usmiať15. jún 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Cawte... no tak zo skusky som vyletela, ta znovu o tyzden
... uz ma to nebaviiii!
. Aspon niekto znamy
.
... ale nevadi, ved uz potom s tym mame pokoj
.
Dorka viem o tom, boli sme u nho cez vikend, ta vravel, ze pojdete aj vy, parada
Suzit, ta sa mozno stretneme, kde mate naucenstvo, na tej fare ako je Luc? Bo aj my tam ideme v sobotu...
Ahoj Zunka, teba tu vidiet... ahoooj!
Dufam len ze to naucenstvo nebude nejak extremne dlhe, bo som xcela stihnut kamoskinu svadbu, sa na nu tesim uz ako dlho a teraz toto...