Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

22. júl 2014123400
  • Lucka, mňa to tiež mrzí, ale neboj sa, potom Ti požiačiam DVD, budeš vidieť fotky 😉 .
    Ale myslieť na mňa budeš, nie? 😵

• jasne ze budm na teba mysliet. aj ked mi pozicias DVD aj tak to nebude ako na zivo. no ale co uz ked to tak blbo vyslo. 😠

• Lucka, 😠 😠 😠

😃

• Sponzor fóra
  • Cawteeee... ja mam konecne volno a dokonca tyzden... huraaaa 😵 😃 .
    A vy co rybky moje lubezne... Lucka ta si to doma este uzije a Iwuskaaa? Pracujes? Co robis vlastne v tejto novej.... staronovej 😬 ... pracicke? Predtym viem, ze si dost lietala na aute.... a teraz? Kludnejsie?
    Iwus, svadobnu hostinu mate na Viglasi.... uz si ani nespomeniem 😬 . Vyzdobu si pripravujes sama? Za kolko to mas?
    A Lucka ako Lukasko? V com spocivaju nove pokroky?

• cauko peti. no luky robi take pokroky ako napr. ze uz si chyti hracku do rucky a trafi s nou aj do ust, rehoce sa nahlas, gaga o 106, a uz sa mu raz podarilo pravratit z bruska na chrbatik. takte asi tak. pre niekoho mozno drobnosti ale pre mna momentalne najuzasnejsie pokroky na svete. 😃
    a co planujes kedze mas volný tt? aj sa niekam chystate?

• Asi sa velmi nebude dat. Drahy je na pn, ta sa bojime niekam ist, aby nahodou neprisla kontrola. Ale urcite xcem ist pozriet rodicov, bo este nevideli dvd zo svadby a bombarduju tym, ta tam asi skocim.
    Ta Lukasko dobre pokrokuje 😵 😉 .... moja sesternicka ma termin vo stvrtok, ta sa uz tak tesim.... cakam ako na svoj porod 😃 . Ak bude Nikolas taka tvar ako Natalka... jeho starsia segra... ma 3 roky, ta koniec. Zboznujem to dieta sialene 😃 . Mam ju na fotke v albume, to sidlo s balonmi 😛 . Ked prisla Alka s nou z porodnice, a viodela som ake je to drobunke..... som asi jediny clovek, co som ju nepovarovala. Bala som sa ju chytit do ruk. 😬 Dufam, ze strach prekonam pri Nikovi. Potom uz budem moct mat aj svoje 😃 .

• 😃 😃 😃 neboj ked budes mat svoje na strach ani nepomyslis. príde ti to ako najprirodzenejsia vec na svete. aj ja som sa strasne bala ci sa budem vediet o maleho postarat ale ked sa narodil uz som na to ani nepomyslela.

• ahojte babenky peti fotky máte nádhernéééééééééééééé
    lucka už sa neviem dočkať ked sa prestahujeme trošku to ešte potrvá ale snáť nejak na jar by sme tam mohli aj bývať (v kutiku duše dufam že už by sme mohli aj vianoce stráviť v novom domčeku no neviem .. 😬 ). Lukáško už musí byť veliký nezdá sa to ale hrozne rýchlo to uteká teším sa ked budeme spolu kočíkovať naše ratolesti 😉 ved to nebude až tak daleko od Stožku 😉

• Ahojte Zvolenčanky. Ja som tiež prispela svojimi fotkami od Gabiky, takže pozrite si v mojom albume, aj v našom prípade uvidíte, že nesklamala, bola fantastická, a to nie sme dvakrát spontánne typy. Pozdravujem Petu a Mirku (Doru). Ostatné ma nepoznajú. 😉

• Cawo Mirka.
    No neuveritelneeee, ze som ta tu zazrela.. Ako bolo na svadobnej ceste? Uzite naplno? 😉

• Dobré ránko,
    Janka, IP 😉
    Mirka, krásne fotky. Všetko naj, naj, naj v manželstve Vám prajem 😉
    Suzit, čo je s Tebou?!
    Petullia, áno hostina je na Vígľaši a máme to za 18 dní 🤔

• Ahoj Petus, ja som neplanovala robit album, ani prispievat verejne do fora (ved ma poznas), ale vcera som si povedala, ze fotky od Gabiky musia byt zverejnene, lebo stoja za to. Aj tvoje su nadherne. V Egypte bolo fantasticky, bol to luxus a dokonaly dvojtyzdnovy relax. A to slnko a teplo, hmmm, na nezaplatenie, to sa na SK nevidi.
    Mrzi ma, ze som kvoli sv.ceste nestihla tvoju svadbu, ale z fotiek som videla aka si bola krasna, Juli bol fakt originalny, auticko ste zohnali, a pocula som od nasich spolocnych kamosiek, ze si vsetko zvladla s prehladom a pokojom, co u mna neplatilo. 😃

• janka aj ja sa tesim na nase spolocne kocikovanie. tak sa poponahlajte 😃 😃 😃

mirka veru krásna nevesta a zenich a nadherne fotky od gabiky. ako vzdy nesklamala. inak mali sme rovnakého kameramana, DJ-ja, fotografku a aj miesto hostiny. 😃 vsetko dobre v manzelskom zivote prajem. 😉

ivka uz aj pocitujes nervozitu?

• Lucka, nič mi nieje 😃 . Žiadne stresy, nervy, obavy...nič. Neviem prečo, lebo ja som stresman 😃

• Luci, ved na kameramana a DJ-a si mi davala kontakt ty. 🙂 Ja som komunikovala vzdy len cez IP a mala som iny nick. Dakujem za blahozelanie a na revans prajem tebe a Lukymu nech ste stale zdravucky a pekne rastiete a priberate! (teda tie posledne dve veci zelam len malemu) 😃

• Sponzor fóra
  • ivka ved ani nemas dovod stresovat. vsetko mas krásne nachystane s pripravene tak preco stresovat, no nie?

mirka 😃 😃 😃 jasne mne rast a priberat teda vobeeeec netreba. práve naopak. 😃 a lukasko nam teda pribera pekne, uz je to taký malý macko. 😵

• Cawte babule.
    Ci bre ranko.... ci to uz je neskoro? 😬 Ja mam dovolenku tyzden, ta by som vyspavala aj do obeda, ale robia nam stupacky, ta nas zobudili pani v monterkach 😠 . Idu mi na city.... blacia tu po sebe ako .... 😦
    Mirka.... no ved prave, ze poznam, az mi sanka spadla, ked som ta tu zazrela 😃 .... ale ni, som velmi rada, ze si urobila album, bo neviem ako by som sa dostala k vasim fotkam. A som rada, ze som ich mohla vidiet 😉 . Hej na nasej svadbe bol klud. Ja taky stresor... trosku ma stresovala mamina, ked mi zabila ze je o 45.min. viac ako som si myslela.... co bola blbost, len ma xcela pohnat, aby som si svihla a nechcela si nechat vysvetlit, ze secko s prehladom stiham... ale nie. Tak tam som chytila kus nervy, ale to som si len poklepala nozkou pri cesani a ze som znervoznela zbadala len Miska, ale ta mi povedala skutocny cas a zase som bola kludna. Tam sa ani nedalo dako stresovat, ked baby okolo trepali koniny a blaznili sa 😃 .

• Peti, tak tvoja maminka ta takto nachvilku potrapila.. nooo ale uz je dobre, mame to za sebou, ja som uz aj zabudla, aka som bola nervozna. Mam viac kamosiek, ktorym nemam ako ukazat fotky, ale uz som dostala viac pozitivnych reakcii, ze som ich zverejnila. Takze uz nie som v utajeni. Ako bolo v tabore? Deti besne, co?

• Ani nie besne.... tento rok sme mali zlate deti, len ich bolo vela. 150 je 150 😒 . Inak bolo fajne... Heslo tabora.... Hlavne, ze sa veduci bavia... Tak asi tak 😃 . Ja som obchytila tento rok 10 rocnych chalanov, Chlpka bola na tom podobne ako ja, tiez 9-10.r. Ale boli v pohodke. Juli mal najstarsich chalanov, 14-15.r. ale bez problemov ich spracoval.... frajer 😎 😃 . Bola s nami aj Civa, moja sesternicka, ona bola zdravotacka a nenudila sa.... pol tabora zvracalo. Boli 3 zdravotacky, ale mali sa co obracat. 😬 Uz viem, ze do takeho velkeho tabora uz robit veducu asi nebudem xciet ist... A mozno sa dam ukecat, ked trosku pozabudnem. 😃 Ale je to ine mat menej deti, ako ked je vela a slaba organizacia. Takze tak. Ale v konecnom dosledku to hodnotim ako podarenu akciu. Dnes ideme s mangelom na Dubove, konecne. Mamina, ta skoro neuverila, ked som jej volala, ze dobehneme 😬 . Uz sme davno neboli. Pred taborom som robila, potom 10 dni v Tatrach a potom zase len praca. A teraz konecne volnooooo 😵 .

• Fuuu, s Jankou som este nehovorila odvtedy, co ste z tabora doma, tak ani neviem, ako to ona prezila. Ale viem si to predstavit. Ale kedze ste tam boli partia znamych ludi, tak ste sa urcite okrem strazenia deciek aj fajn zabavili. Tak teba rodicia ani nevidia odkedy si vydata, to je dobre. 🙂 Urcite sa uz mamina tesi, videla fotky od Gabiky? Pacia sa jej? Ja sa chystam na D. v sobotu.

• Jasne, fotecky videla. Skoro mi ten album znarodnila 😃 . Aj my sa chystame na Duba, zajtra mi ma prist brasko z Plzne, ta sa na neho uz tesiiiim 😵 . Ta cez vikend tam isto odskocime, len este neviem kedy sa nam podari.

• Ahojte,
    tiez chystam svadbu vo Zvolene a pozerala som krasne fotky od Halajovej.
    Petullia su nadherne a chcela by som sa opytat aspon orientacne v akych cenach sa pohybuje tato fotografka. Dakujem - mozes mi napisat aj na internu postu.

• Ellin, no myslím si, že je to na dohode. Najlepšie bude, keď sa spojíš rovno s ňou a spýtaš sa jej 😉
    Kde ste bybyyyy? 😉

• Cawo Iwus.
    Ako mas? Ja som prisla z darovania krvi, ta s dobrym pocitom 😵 .

• Ahojte 😉 ,
    tak so slobodou som sa dôstoje rozlúčila 😃 . Bolo super a chcem sa poďakovať všetkým babám, čo sa na mojej rozlúčke podieľali 😵 . Takú zábavu som nečakala ani ja 🙂 .
    Hlavne im ďakujem za oridžo darček 😠 😃 ....

• Ivka nemáš začo my dakujeme za pohostenie a zábavu bolo super 😉 škoda že mne sa nedalo dlhšie a musela som si isť lahnúť no čo Tobinko sa pýtal hajať 😃 ale bolo suuuuuuuuuper. dakujeme

• Ahojte. Tak ja už som po dovolenke (už som aj zabudla, že som niekde bola 😐 ). Bolo nám perfišne, len dosť krátko.
    Bóže Iwuš, aj ty už bude o chvíľu vydatá žienka, už tu nebudeme mať žiadnu nevestu! Dúfam, že nejaké "nové" nevesty sem nakuknú.. Tak čo? Tešíš sa? Všetko nachystané? A aký bol ten oridžo darček? 🙂

• Janka, neboj, vynahradíš si to neskôr 😉 . Ešte raz ďakujem 😉 .
    Monika, už je asi všetko. Včera sme boli dohodnúť menu. Teším sa a veeeeľmi 😵 😵 😵 .
    Monika a čo Vy a mimi? Nepribudlo cez dovču? 😉
    Napíšem radšej do IP, pre istotu... 😃

• Ahojte kocky,jaj ale som tu strasne dlho nebola,mali sme dake problemy z netom tak sme neboli online asi 3 tyzdne.
    Ako sa tu mate? Co nove?
    Dora velmi gratulujeme k svadbe,fotky su super,brusko ani nevidno,ale pridaj dalsie foto,ako sa inak mas?
    Malicke v brusku poslucha?Ako novomanzelsky zivot?Kde ste ?Stalev BA?
    Iwus noa ty co nove?To uz mas fakt blizko,urcite si nervozna a nedockava,ze?
    lucka no tie fotky su uuuuzasne,taka krasna rodinka,fakt velmi pekne......a inak ty zijes len na vode?taka stihlunka si tam.....a to mas este malicke babo.
    Ja som teraz dost busy,menim robotu,ostavam v tej istej company len z bakery idem do restiky,tam mam lepsie hodiny,a teraz robim dost nadcasov tak ani neviem kde mi hlava stoji,riadit,varit,stravit cas z malym.....nastastie nasi pridu koncom septembra tak ma vytiahnu zo stereotypu.
    Idem este pozret maily lebo sami to za tie 3 tyzdne nazbieralo 😃

• Sunny, tak 3 týždne bez netu..fúú..neviem, neviem, či by som to zvládla..
    Iwuš, ty ale vyzvedáš! Nič nepribudlo cez dovču.Ináč od októbra zarezávam v škole - dala som sa na štúdium (externé).. neviem síce ako to idem stíhať a zvládať, ale.. čo Ťa nezabije, to Ťa posilní.. 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov