Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
ahoj mina, vitame ta tu ;-) ako pise dada. treba zacat s terminom a najst miesto na hostinu. to je asi najväcsi problem. potom zacat s vecami ako fotograf, kameranam, starejsi, DJ, kadernik, kozmetika, a saty samozrejme. ak budes mat zaujem o nejake kontakty kludne napis. ;-)
sunny to mi je luto. neviem si to ani predstavit co by som na tvojom mieste robila. ale ja kedze mam znacný problen nechat niekomu maleho tak by som zrejme nikam nesla. ale na druhej strane vam prepadnu peniaze. joj blba situacia ;-( chuda male ze ho to muselo postretnut teraz. :-(
no muz mi povedal ze nech to ani nepresuvam,lebo on akurat meni robotu a nedaju mu dovolenku plus ma vela vystupeni s gitarou tak ideme sami :-S .....mi to trha srdce,viem ze maly si to casom ani nebude pamatat a ostane so svokrou ma ju rad,ale maminka je maminka :-| no musim mu zacal vybalovat veci s kufra joj budem plakat...som mu take krasne veci pokupila,okuliare,plavocky,osusku,vedro s hrablickami a lopatkou a pod....a tereaz nic...tu to nevyuzijem ved je tu zima ako v novembri ach jaj....no neva mi s muzom pojdeme ,aspon mame dalsi honeymoon,a mozme sa ist zabavit .
Macka to je mi velmi luto z maly.. Kedy presne odchadzate? Nerisknes to, takto nakazit cele lietadlo, aspon by si bola slavna ;-) Ale ni vazne, ved to nie je vasa posledna dovolenka. Jedine mu budu tie plavky male, vedierko hadam este vyuzije na nejakom pieskovisku 8-)
no dik kodaka,risknuyt to nemozme lebo som citala podmienky lietania a tam je pisane ak ma diete kiahne moze letiet az po tyzdne ako mu zmizne posledna vyrazka
sice som teraz volala k doktorovi a tam mi sestricka povedala,ze uz po tyzdni nie su nakazlive a ze mame ist....ale nemozme risknut ze nas poslu z letiska domov,co podla bude na 99% lebo je cely vyhadzany na cele a polke tvare ,ostatne sa da zakryt oblecenim.Ideme v stredu vecer,a uz mame rozhodnute ze ideme sami.Som s toho nanic a dako sa netesim,lebo som mala v plane vela z malym ,aguapark,delfinia sou a tak......a teraz zrazu len mi dvaja cely tyzden.No co uz.
Idem na SK v auguste a mamina mi vravela ze by sme zbehli do chorvatska na 4 dni tak hadam este daco z letnych veci vyuzije :-N .....to mam zato ze som sa tak straaaaaaane tesila :-(
Sunny, zlatko,.... :-|
Na dovcu pojdete 2 ale vrátiť sa už môžete 3 ;-) , budete mať viac času na seba.
Janka, jasné prídite. Dufam, že tu nebudú akurát šefkovia ]-( . Ale to nevadí, Tobiaska som naživo ešte nevidela, tak určite prídite. :-)
zunka ani nezartuj :-D ze 3 :-D .....hmmm sice bude ,,viac casu,, ale ja sa teda este nechystam na dalsie ;-)
a ty sa ako mas? vsetko ok? pekne rastiete?
sunny nebojkaj ja viem je to tažke ja som presne ako lucka :-D maleho nenehávam nikomu len ked vážne musím a aj ked sme u našich tak sa kolo neho točím a nenehám vytešiť sa starých rodičov, takže to poznám a viem ako sa cítiš. No nič nenarobíš bud idete bez maleho alebo až narok :-S no ako čítam už ste sa rozhodli,neboj malemu bude dobre aj doma so starkou ved je už veľky chlap. x-)
Budete mať trochu viac času na seba s manželom ;-)
zuzka tak ak sa nič nestane tak ta dojdeme kuknuť ;-)
janka nejak neviem najst tie vase pridane foto =-)
sunny presne malemu bude super aj u babky a vy si pekne s manzelikom oddýchnete. x-) treba hladat pozitíve ked sa to uz stalo. ;-)
dakujem baby,uz sa aj tesim,viem ze maly je v dobrych rukach,a on je zvyknuty byt s inymi ved aj do skolky chodi,a tam sa mu paci,no a cez vikend si ho aj segra zobere,co bude rad,lebo tam bude aj bratranec a oni sa maju radi a pekne sa zahraju.
Tak uz som maleho aj vybalila,tym padom mam viac miesta na extra topanky :-D ,no co uz aj male pozitiva hladam :-N
uz mu to inak schne,dnes mu uz par aj odpadlo,ale stale toho ma vela a veru do stredy to este bude.No aspon budu kiahne za nami,akurat neviem kolko deti nakazil,asi aj bratranca a aj kamoskine 2 dcery,aleona to chcela ,aby mali kiahne.
AHOJTE BABULE,
tak som volala na letisko konecne po dlhom cakani som zvedava na ucet .tak mi povedali ze sa moze az tyzden po podlednom prask.pluzgieriku a ja ho hovorim ,ze vsetky vyrazky uz ma suche a ze mam papier od doktora ze je bezpecne letiet s nim bez nakazy,lebo uz nie je infikovany,tak povedali ze potom lietat moze,tak som volala k doktorovia mam si ist dnes ist po papier s podpisom a peciatkom x-)
Tesim sa ,ale stale sa bojim,ze ma z letiska vratia ,viem ze budem mat papier,ale hocico sa zas moze stat tak sa modlim :-)
veru kodaka ,uz zacinam,ale ako hovorim stale som nervozna :-. ja pojdem taka vystresovana na tu dovolenku ze az .........jaj nech sa to podari,ale ked uz mam papier od doktora to musi stacit
tak, papier nepusti, pre istotu mu daj tricko s kapuckou ... hadam si to nevsimnu. Operatorka hadam nenahlasi ze si maju dat prave na teba pozor. Pre istotu papier nevytahuj ;-)
Jej babky ste moc zlaté. Ak ste niektorá zo Zvolena tak mi prosím vás poradte nejaké pekné,romantické miesto na obrad a hostinu. ludi budem mat okolo 50. oznámenia už mam navrhnuté. Co sa týka kameramana , fotografa,svadobných siat a pod. to ešte nemám. neviem ktorý salon je taký najlepší a samozrejme lacný :-| , na vybranie svadobných šiat.A kaderníctvo, kozmetika o tom ani nehovorím. Vopred vám dakujem za radu.
Mina, zo ZV priamo nie sme, ale niektore tu robime, a vacsinu sluzieb sme mali zo ZV, teda aspon ja. Fotografku sme mali asi vsetky tu istu. Na saty su v ZV asi 3 salony.
No miesto je otazne, restik je tu plno - centrum, divadlo, franko hotel, penzion Q ... to je len na tebe
Cawte... pohlavie doky nevidel... teda jedine co povedal, ze NEVIEM ]-( na moju otazku o pohlavi... tak ja neviem co to bolo za odpoved a odkial ma doktorat, ked nevie! ale tak neva... slovenske zdravotnictvo 8-( ...
Dadka, ja byvam vo ZV, ale neva :-)
Mina vecer ti napisem ip, co sme mali my a s cim by som sa vedela este aj lepsie popasovat... teraz nestihacka ;-) ... pekny den!
Dobrý deň. Hľadám niekoho, kto mal svadbu v Sp. Novej Vsi v reštaurácii Sonáta alebo v hotely Preveza. Ako to tam vyzeralo a čo kuchyňa? Boli nejaké nedostatky, ktoré sa Vám nepáčili? Ďakujem
Dadka, ale to sa da povedat, ze nie je vidiet, alebo existuje milion odpovedi, ktore by boli uplne v poriadku... ale ked sa na teba niekto pozrie...akoze vyraz co ty xces odomna v 20tt vediet! a vytisne zo seba NEVIEM! tak za co ma doktorat.. to mal na statniciach toto povedat, asi by nepoordinoval 8-( .
Ale v auguste pojdeme s Julim na 4D a tam nam hadam za tie prachy povedia volaco konecne.
Ahojte babule :-D ,
Peti, možno naozaj nevidel, bolo zle otočené, ale naozaj tú odpoveď mohol trošku viac rozvinúť a nielen struhnúť neviem :-S . Ale zvykaj si, nie každý je ústretový :-S .
U koho si bola na sone?
Ja som bola v 20tt u Dr. Kamoďovej a tá je veľmi ochotná, robí na pôrodnici.
My sme boli včera na profylaxii, po tej prednáške mám pocit, že pôrod je "malina" :-D . Vraj len treba správne dýchať :-D . No to sa uvidí =-) .
Miňa, čo sa týka napr. šiat, dobré ceny má Carmen ale aj Ellen, Nicole je drahší. Fotografku Ti môžeme odporučiť tú istú a jednu, tú sme mali všetky a ostatné čo Ťa napadne sa pýtaj priebežne ;-) a my Ti poradíme :-)
ivka ja som bola v utorok ked si mi volala riadne mimo :-D ja som si myslela že je streda :-D tak vy ste boli včera na tej profilaxii a my ideme do rizikovej až dnes :-D
No pôrod a malina :-D ved uvidíš, nehaj sa prekvapkať. Ja nemôžem povedať že by som mala hrozny pôrod bolesti neboli veľké až na kríže( ale manžel poctivo masíroval), len ten záver ked som maleho nemohla vytlačiť to som sa už dosť bála ;-( ale naštastie všetko dopadlo ok.
Tak piatok plati zavolaj potom a dohodneme sa
Ahojte dievčatá, tak ktorá môže viac-menej záväzne potvrdiť svoju účasť na našom stretku 4.júla o tej cca 17:30 hod. vo Zvolene? Aby teda mohlo byť, lebo ak sa nenazbierame, tak sa ani neoplatí, či ako? :-N ;-)
V utorok sme boli na koncerte Lennyho Kravitza - bol úplne skvelý x-) x-) x-) tomu to ale spieva ! :-) ;-)
no Ivka, uz si vegetis doma? ;-) juuuj, zavidim x-) ;-)
ahojte.
Zunka od Teba je ten mejlik s fotkami deticiek? krasny :-)
zvalka ja potvrdzujem ucast, len myslim, ze by bolo snad lepsie zacat medzi 16-30 az 17. ja sa prisposobim, ja byvam pri plechaci, takze na namesti som za chvilinku, len neviem ci to nie je neskoro pre zienky z DT, aby si aj stretko uzili aj stihli domov na kupanie.
a budeme v tom Marcu?
Janka spomínala ze v pohode o pol 6, lebo bude u svokry (?) vo Zvolene, ze Tobinko sa akurat vyspinka...tak dohodnite termin vy...ja sa posnazim byt cim skor - dufam, ze o tej 15,00 -15,30 sa dostaneme von z BA a budem okolo tej pol 6 vo ZV. Pripadne kludne sa stretnite aj skor, ja sa pridam, ako docestujem ;-)