Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Kodi vy bývate s rodičmi? Budú aj v novom domčeku bývat s vami? Kolko izbový je ten domček? To sa stahujete mimo Dobrej Nivy, alebo v nive? Ja som tiež bývala spriatelom s rodičmi, ale bolo to niečo hrozné. Do všetkého sa starali a tak . dost nám aj pomohli, ale konečne bývame sami tak máme klud. Dnes máme volno tak ideme kupovat obrúčky. Priatel chce zlaté ale ja chcem z bieleho zlata alebo strieborné. Čo myslíš ktoré teraz frčia? A nemám ani šajnu o cene, kolko asi stoja. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
fasada bude z predu zelena, do dvora sa teraz nebude robit - Janko tahal predok domu, este kym nevedel ze bude nas ;-) na izbu sme dali na marhulkovu kupelka je teraz taka slabo-kremovo-hneda - treba uz len obklad vane - bude fest kriklavo zeleny, ale to si este musim vybavit u manzela, lebo ked som mu vcera v Baumaxe ukazala aku zelenu chcem, velmi sa mu to nepacilo ;-) ale treba ju niecim ozivit, lebo je teraz tak trochu fadna
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Mina, tak ohľadom obrúčok, ak môžem sa zapojím aj ja :-) . Určite sa choďte pozrieť do zlatníctva Karát, v podchode, kde je aj mliečna zmrzlina. Majú tam slušný výber a aj ceny sa mi zdali byť prijateľné. My sme si síce nakoniec nevybrali tam, ale u Bošelu, asi aj preto, že sme obaja ukázali na tie isté obrúčky :-D . Obom sa nám zapáčili :-) . A máme kombináciu bieleho a žltého zlata, žlté bolo aj pieskované, ale teraz po čase je tiež lesklé :-) . Ja mám s kamienkom. Vyšli nás na 7 tisíc, ale to máme obaja hrubé prsty :-D . A či si vyberieš biele alebo žlté zlato, to záleží od vkusu. Ja som chcela aj žlté, keďže aj retiazku a ostatné mám zo žltého... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Mina, byvame z mojimi rodicmi a Janko (manzel) s nimi vychadza velmi dobre. Hovori sa ze zat sa zo svokrou znesie lepsie ako nevesta zo svokrou. Stahujeme sa v ramci dobrej nivy, ideme dolu k hlavnej ceste. Mali sme neprijemne potycky zo susedom a tak sme riesili ze odideme komplexne vsetci. Domcek ma uz teraz 4 izby, je rieseny ako dva samostatne byty, tak ze sa to da. Zatial budeme mat spolocnu kuchynu a kupelku, ale do zimy by mali mat aj rodicia vlastne. Nejde o to ake obrucky teraz letia, ale o to ake sperky nosite. Mi mame biele zlato (kupovane v zl. Karat vo witmanovom dvore. Tam maju velmi pekny vyber. Cena je podla toho, co ake chcete ... hrubka, kamene a pod.
Odpovedať
Profilova fotka
No neni to celkom tak. moj priatel s mojou maminou nevychádza bohvvie ako,ale ja s budúcou svokrou vychádzam výborne. vždy sa máme o čom porozprávat, poradí nám a tak. a vobec sa do nás nestará. Mám ju velmi rada. marhulková farba je velmi pekná , aj mi máme spálnu takú marhulkovú. Kuchynu žltu a obývačku oranžovo žltú. na tieto farby som velmi zatažená.
Odpovedať
Profilova fotka
tak to mas potom dobru svokru, ja nemam bohvie aku. Staci ked poviem ze z nasej svadby odisli domov o 21,30? len koli tomu ze ma v opatere 8 rocnu vnucku a ta uz vraj bola unavena. Ale hlavne ze mesiac dopredu vedela ze budu musiet ist skor domov prave z tohto dovodu? Ale to je jej preblem, ja mam na nu svoj nazor a ten uz asi nezmenim. Ist tam raz za cas cez vikend pozriet na 1-2 hodinky mi uplne staci... :-S Ja zatial farbu inych miestnosti neriesim, manzel je maliar, takze mi to namaluje kedykolvek podla mojich predstav. Aj ja mam strasne rada oranzovu, zltu a zelenu ... V obyvke bude nabytok z ceresne a doplnky z cervene a priesvitne sklo, cize tam sa to musi pekne zladit
Odpovedať
Profilova fotka
To keby mi svokra spravila tak snou neprehovorím do konca jej života. a manžel čo na to, že jeho rodičia odišli tak skoro. to sa nepatrí na svadobných rodičov. :-| O vnučku sa mala postarat jej mamina alebo otec. Na osemročné dieta je to dost, byt tak dlho hore. A mali ste aj vykrúucanku a také veci "dedinské" Ja to velmi chcem. velmi sa mi to páci. :-) Lebo kamoška mi hovorila že to sa už nerobí,také veci. Manžel je maliar? to máš dobré,ušetríš. ;-) Pracuješ vo Zv alebo niekde inde?
Odpovedať
Profilova fotka
Je to sprosta zenska, co nema skoncenu ani strednu skolu, neriesim to. Mesiac som ju prehovarala, aby ostala aspo do polnoci, kym neskoncia oficiality, ale potrebovala si asi nieco dokazat. A najlepsie ze som musela aj pred jej rodinou vysvetlovat preco odisla. Hocikedy je mala hore aj do polnoci, a koli takejto prilezitosti sa ozaj mohli premoct. Ved sme mali v zariadeni rezervovane aj izby kde sa spalo. Malu ma svokra zverenu do opatery, lebo ich dcera ju opustila a otec robi v cechach. Je to divna rodina, ale nebrala som si rodinu ale len ich syna. Vykrucanku som mala, len som musela manzela presviedcat, aby tancoval aj on. Niekto to ma tak, ze tancuje len nevesta alebo nevesta+zenich. Odcepcenie tiez malo byt, len som doma zabudla zavoj ;-) tak mi zubami stahoval podvazok a ja som hadzala kyticou.
Odpovedať
Profilova fotka
Chúda malá, vyrastá takzvane bez rodičov. Takej matke čo opustí svoju dcéru sa hovorí krkavčia matka a také ženy si nezaslúžia žit na tomto svete. Moj priatel tvrdí to isté, že si berie mna a nie moju rodinu, kedže s mamou nevychádzajú bohvie ako. Čo už :-| Už sa velmi teším na svadbu , ale zároven mám obavy, že niečo sa pokazí, nevide a tak :-( Chcela by som aby boli všetci spokojný, štastný. Ešte nemám zostavené ani menu, čo budeme papat , o kolkej budeme papat a tak. sobáš máme 16.30, tak predpokladám, že okolo 18,00 by mohla byt večera, potom nejaké švédske stoly by som chcela a o polnoci kapustnicu. Uvidíme :-) Stou svokrou ma to mrzí, že je taká. moja je zatial úplne v pohode, len dúfam, že taká ostane aj po svadbe a nezmení sa. Ešta stále neviem kde sa budeme fotit. v ateliéri sa nechcem a v prírode bude asi zima v novembri.
Odpovedať
Profilova fotka
Radsej ju uz neriesme ani Jankovu rodinu, su aky su. Ja som to mala skoro tiez tak sobas o 17,00, vecera bola okolo 18,00 ked sa dokoncili formalitky, svedske stoly boli cca o 22,00 a o polnoci kapustnica. Bohato to staci. S tym fotenim ti neporadim, spytaj sa fotografa, on ti urcite bude vediet poradit. Ako obrucky? Nasli ste nejake pekne?
Odpovedať
Profilova fotka
boli sme pozerat obrúčky včera, ale nič sme nenašli čo by nás natchlo. boli sme aj vo dvore u Vitmana, ale tam je to dost drahé. dnes ideme do BB niečo pozriet.Uvidíme. Pracuješ vo Zvolene?
Odpovedať
Profilova fotka
drahe? nase vysli nieco pod 6000 hej, pracujem vo zvolene - reklamna agentura + ponukame vsetky internetove sluzby (tvorba stranok, hosting a pod.) okrem pripojenia
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj kodi, no konečne máme obrúčky. boli sme v BB v SC Europe a natrafili sme na velmi kásne obrúčky, boli síce dost drahé, ale priatelovi tam robí kamarátka tak mu dala 30% zlavu. Sú z bieleho zlata a zo zirkónia. fakt velmi pekné, som rada :-N . Tú firmu ani nepoznám a vo ZV bývam dost dlho, ani neviem kde sídli. No čo už máte domček nakomplet? ..... Myslím interier. Skrine sú postavené....... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mina som rada ze ste s obruckami spokojni, ani to dlho netrvale kym ste ich nasli. Robime napriklad web stranku mesta zvolen, sidlime na Nizovci, pred 2 rokmi sme si tu postavili budovu. Domcek bude nakomplet, ked tam budeme byvat, a nie len si tam nieco robit. Este stale sme v 1-izb, lebo jeden z majitelov bude este 10 dni mimo SR (kamionista) a este musi podpisat nejake papiere aby to bolo nakomplet. Ale jedna izba, nasa spalna je uz nakomplet vymalovana, postel aj vstavane skrine zmontovane. Uz som vylozila aj nejake nase veci do nich aby som mala potom menej ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Na Nizovci? To je kde , to ani nepoznám. Ja pracujem na okresnej prokuratúre v BB a tak........ :-) Mi bývame vo Zv na západe vo vojenských bytoch, máme 3 izbový byt, ale chceme si postavit vlastný domček niekde v blízkosti Zv. Hladáme nejaký pozemok. Nevieš o niečom? Napr. na Nive?....... Potrebujeme už niečo vačšie, kedže plánujeme detičky.
Odpovedať
Profilova fotka
je to na vypadovke zo ZV na LC, kde su pumpy Shell a OMV O pozemku viem, mi sme k tomu domceku kupili velky pozemok, ktory je nam v podstate zbytocny. Teraz je to zahrada ale za 2-3 roky je naplanovana v tej oblasi vystavba domov 8-) Co konkretne robis na prokurature?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahááá, už viem kde to je. Mi by sme chceli začat stavat dakedy začiatkom budúceho roka, aby sme tam už budúci rok, resp.na vianoce bývali. Robím asistentku prokurátora, ale som tam len krátko, len rok. Je to dobrá robota, len je to dost každý den dochádzat do BB. Chcela by som si nájst niečo vo Zv......podobné tomu.- :-| A ako ste sa zoznámili s manželom? Mi cez internet ;-) Odvtedy mi je net blízky, do vtedy som nevedela čo to je :-(
Odpovedať
Ahojte baby, prosím, máte tu niekto kontakt na kameramana menom Ivan Michálek zo ZV? Poprosím, ak áno, pošlite mi ho do IP
Odpovedať
petika: pokial ja viem Ivan Michalek uz svadby netoci. alebo si ho chcela na nieco ine?
Odpovedať
ahojte.Iwka Ty mas kedy termin? lebo na konovi sa uz pomaly objavuju fotky augustovych deticiek, tak sa pytam, ci Ta tam uz moozem vyhladavat :-) dufam, ze ste mali pekny vikend :-) my sme sa boli s natkou troska kupat v tom bazeniku na sliaci kde sa kupu deticky, lebo bol vcerra otvoreny pre verejnost. a co vase deturence zienky? nejako to tu viazne, ci sa vsetky presuvate pomaly na skype? ak hej, tak uz aj ja mam skype, kdyby neco :-)
Odpovedať
irenkat: ďakujem, chcela som ho na svadbu, ale keď to u nerobí, tak ti ďakujem za info...
Odpovedať
nerobi urcite, lebo ja som ho povodne tiez chcela. nemas za co :-)
Odpovedať
Ahojte, len chcem nahlásiť, že už 3 dni cítim malú žubrienku v bruchu ako sa mrví. :-) Je to také milé, ani neviem teda, či sú to pohyby, ale nieč sa tam mrví. x-) A neviete čo je s Dadou? Niečo som s ňou potrebovala, no neodpovedá na IP. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babulky moje po 100 rokoch. od min. utorka mame otvorenu zmrzku tak sa tam s majom striedame a predavame o 106. x-) x-) x-) rozbehlo sa to super cou sa strasne strasne tesim. snad to tak bude pokracovat dalej. malý je stale riadny sinter. neda chvilu vydychnut. je to mas hlavný požierac kornutkov. :-D zuzka parada ze uz citis zunkoša x-) je to uzasný pocit ze? aj ked na konci tehu to uz taký uzasný pocit nebude. ako sa inak citis? este pracujes? ani vas nestiham docitat co ste popisali. tak vas len vsetky zdravim a snad tento zhon cochvila ustane a ja budem mat viac casu na PC. :-N :-D
Odpovedať
ahojte. Luci tak parada, ze zmrzka vam tak ide. rozmyslam, ze niektore poobedie by som mohla vybehnut s natkou vlakom do stozku pozriet Ta, zbehnut na zmrzku, teda natka len na kornutok :-) a este stale sme vam nevratili zelenu lyzicku. a sa rozhodnem tak sa Ti ozvem cez sms.
Odpovedať
Profilova fotka
jej mirka to by bolo supeeeeeeeeeer. ak bude teplo napustime krpcom bazen a mozu sa cvachtat. a my si zatial pochutname na zmrzke. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
a mohli by sa pridat aj ivka s jankou kedze si vsetky uzívame tu matersku dovolenku. :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte tak aj ja som si konečne našla čas, lucka ja s Tobinkom sa rada pridám daj vedieť cez sms,čoskoro to budem mať na skok :-D už nejak v polke alebo koncom augusta sa stahujeme (záleží od stolára ako dovezie schody a dvere) Ved som uvažovala kedže spíme už len raz denne že k večeru dojdeme kuknuť lukáška a Vás samozrejme ale len ja a Tobi Michal maka na stavbe, dám vedieť možno už aj túto sobotu. ;-)
Odpovedať
jani vy ste uz len na jednom spanku? fiha, my este vacsinou na dvoch, vynimocne na jednom. tak sa skusme dohodnut tu na stozkovej zmrzke. ja som uz troska aj vlaky kukala a siel by mi zo zv ak nieco po 14 hodine, ze by som natke posunula doobedny spanok a urobila jej jeden obedovy a potom by sme nastupili na vlak a vyskusali to. dajte vediet Lucka, Janka, Iwka ci sa Vam da aj tento tyzden v niektory konkretny den alebo niekedy inokedy. a nech je to co najskor, aby nam iwka neporodila medzi puncovou a jahodovou :-) co vy na to zienky? myslim na take spontanne stretko, lebo nejako sa nam nedaria tie mesiac dohodnute.
Odpovedať
Janka, vy sa už sťahujete? =-) wau, tak to je super. Mne sa to zdá strašne rýchlo......ale keby som tam mala makať ja dennodenne a čakať na vlastný dom, tak by sa mi to tak strašne rýchlo nezdalo ;-) Ja ešte pracujem, minulý týždeň som mala dovolenku. Nikde sme neboli, len doma. :-S Aj počasie bolo blbé. Mirka, no neviem čo je s Iwkou,...či už nemá pôrodné stavy...už tu dlhšie nebola. Tak si s tou zmrzkou v Stožku švihnite. :-D Ale chvíľu počkajte a bude Vás tam o jedného viac. ;-) Neviete, či má Iwka už vybrané chlapčenské meno? Zajtra budem volať za výsledky krvy, dúfam, že je to OK.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?