Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

Profilova fotka
Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Odpovedať
Ahoj mocarabia. Som zvedavá na tie príspevky.Mám totiž podobný problém. Napíšem Ti aspoň pár nejakých reštík,kde viem, že svadby bývajú: Detva Hotel pri aut.stanici Zvolen - Stráže (nad Metrom)- no neviem či tam vopcháš 80 ľudí Pri Sielnici hotel-motorest Tri Duby Halič (pri Lučenci) - pizzeria (Jožova Pročkova) - veľmi pekná miestnosť - robia tam aj svadby, no tiež neviem či sa tam zmestí toľko ľudí Zvolen- Tip top - myslím, že sa to tak volá (pri plavárni) Zvolen - Centrum Sliač Palace - tam som mala stužkovú a zdalo sa mi to super - no neviem ako je tam teraz Zvolenská Slatina - U suseda - ale asi pre menej ľudí Dukát - tam je fakt veľmi pekne, dobre varia a je to tam také moderné - novo zariadené Lučenec - Reduta - veľmi pekné ale aj drahé :-( Už ma nič nenapadá Ahoj a dúfam, že sem pribudnú aj ďalšie tipy
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem ti zunka,teraz sme nieco boli pozriet,Hotel Tenis-smerom na Lucenec vo ZV.Kedy mas ty svadbu???Tiez hladas nieco vo ZV alebo to mate inde?Kolko ludi mas???Uz ma z toho vsetkeho boli hlaaaaaaaaaaaaa.
Odpovedať
Masarabia, ten Hotel Tenis ma nenapadol. Ale ja by som brala skôr bližšie k LC. Ja bývam nedaleko LC a drahý neďaleko ZV. Takže by sme brali niečo medzi. Ešte neviem. Nemáme presný dátum, ale možno 30.04.2006 a kde tak to už vôbec neviem. Nevieme sa dohodnúť, že koľko asi ľudí a podľa toho závisí aj veľkosť sály. Mňa z toho hlava nebolí. Myslím si totiž, že mám ešte dosť času na všetko. Vy máte kedy svadbu? A ešte ma napadlo v Poľane nerobia svadby? alebo na zámku?
Odpovedať
To malo byť mocarabia a nie masarabia :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Zunka,to nevadi,my mame 26.8.,myslela som si,ze je to v pohode a na vsetko mame cas a vsetko pojde lahko,ale je to vsetko velmi zlozite.Ja mam predstavu o niecom romanticko,prijemnom,.................ale tam vsade je problem s kapacitou.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj mocarabia, ja mam svadbu 13.5.06 vo zvolene v centrume. budeme mať okolo 100 ľudí, takže sme mali problém nájsť miestnosť. Také väčšie svadby robia ešte v divadle a v poľane. u mňa vyhral ten centrum. Inak krásne by to bolo v academiku ale neviem či sa tam zmestí toľko ľudí. takých 50 sa zmestí určite. a ešte almada pri západe. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a pokiaľ ide o hotel tenis - neodporúčam!!! robí mi tam na recepcii sestra a varia tam hrozne. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka23,dakujem za info,ako vam to v tom centrume vychadza cenovo?A co hovoris na prostredie?Nevies ako je to v tej Polane??Ja uz uvazujem aj o BB-dixone. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka23,mimochodom,koho mate fotografa?
Odpovedať
Profilova fotka
Alebo napríklad veľmi pekné priestory na väčšiu svadbu sú v horskom hoteli POĽANA, je to smerom na Hriňovú, za Detvou. Vedia tam urobiť krásnu výzdobu, je tam dosť miesta aj pre viac ľudí ako 100. Ak chcete ďalšie info, rada zašlem cez IP. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
iwuskaaa,kolko je to km od ZV?Som tu iba kratko a neviem co je IP.Dakujem
Odpovedať
Macarabia - IP je interná pošta. To nič, ja som bola tiež mimo, keď som sem prišla. Na Poľane je krásne. Chodievame sa tam veľmi často lyžovať. A super varia. A ten fotograf by ma zaujímal, koho máte? Na zámku fotia pekne?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
mocarabia, v centrume nám povedali, že to vychádza okolo 500,-Sk na osobu. môžeme si doniesť všetko okrem kávy a minerálky.v poľane je to vraj o niečo drahšie a zmestí sa tam menej ľudí. prostredie v centrume je celkom fajn, no nič nóbl. ale keď si spravíš výzdobu podľa svojich predstáv, malo by to byť fajn. a výhodou je veľký tanečný parket. pokiaľ ide o fotografku, máme zajednanú jednu pani z vígľaša. robí krásne fotky a keď vyjde počasie, má vlastnú záhradu, kde sa dá fotiť. aj cenovo je to celkom o.k. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Na zámku fotia pekne ale draho, tá pani ti nedá ani negatív a nie je dvakrát spoľahlivá. to ma od nej odradilo, lebo keby mi zabudla na fotenie asi by ma porazilo. ]-(
Odpovedať
Ahoj nevesty, zastarie sa Vam do toho chlap nas caka svadba v maji a budeme ju mat v Divadle, uz sme tam boli na svadbe kamosky a je to tam fajn co podotykam skvela obsluha. Je tam aj viac variantov(restauracia, foajer,kaviareň) podla poctu ludi, nas bude az vyse 100. Inac velmi dobry typ je vo Vigľaši vola sa to u Imra fantasticka kuchyna, vojde tam do 100 ludí pekna vyzdoba (akurat z vonku to vyzera zle). ZUNKA mala rada,(nie len odo mna) najhorsie co moze byt spravit to na pol ceste medzi LC a ZV, ak sa vyskytne problem nikto z Vas to nema blizko nikto tam nikoho nema ak to spravite u jedneho alebo druheho vzdy tam budete mat niekoho kto pomoze poradi a je na blizku v pripade problemov, nie vzdy je kompromisom prostriedok. takzatial pekny svadobny rok 2006
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím moju lásočku! A samozrejme všetky nevestičky!Moja rada pre Vás všetky je: Nepočúvajte rady iných. Nikdy sa nedá vyhovieť každému. Najpodstatnejšie je, čo sa bude Vám páčiť.A keď sa budete spytovať na názor iných - každý má ten svoj.. A tak si sálu nikdy nevyberiete. A romantické a príjemné..? také sály sú, ale maximálne pre 40 ľudí.. Smola, že vo Zvolene nič také krásne s väčšou kapacitou nie je..
Odpovedať
Ty kanar, celkom fajn si mi poradil. To ma nenapadlo a je to fakt dobré. Lucka23 - tá pani z Vígľaša - nemáš nejaké foto, čo fotila ona, alebo nemá www stránku? Hladám niečo nie obyčajné - zvláštne pózy pri fotení a tak.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte nevesticky, Tak ja som ssa uz u tej na zamku fotila na tablo a poviem vam,bol to ozaj boj o tie fotky,ta pani je nezodpovedna,pretoze dost pije.Asi pred mesiacom sa mi u nej fotila kamoska a povedala,ze ich znervoznovala,kricala a skoro im pokazila naladu a esteteraz nema vsetky fotky. My sme v kontakte s Robom Fojtikom,je drahy ale jeho fotky maju zivot je rok do predu obsadeny co je velka skoda.
Odpovedať
Profilova fotka
Mocarabia: Poľana je od Detvy cca 20 km, takže od Zvolena to bude nejakých 40 km. Zunka má pravdu, že na Poľane je krásne, už som tam mala možnosť vidieť viackrát pripravenú sálu na svadobnú hostinu. Varia tam tiež veľmi dobre a viem, že je to tam dosť lacné. Cca 350 - 400,- sk na osobu. Minulý rok v septembri tam mala jedna kamoška svadbu a mali: predjedlo, polievku, hlavné jedlo a potom už len švédske stoly, ale teplé (rezne-bravčové, kuracie...zemiaky, hranolka, ryža...no proste všetko) a vyšlo ich to na 350,- sk, čo je myslím si super cena. A alko a nealko mali všetko svoje...Ak ešte niečo, kľudne sa pýtaj ;-) A tel. číslo na fotografku z Vígľaša môžem v pohode zistiť ;-)
Odpovedať
Že mňa tá Poľana nenapadla. To je super miesto. V zime ale neodporúčam, väčšinou sa musia dať reťaze a neviem kto by sa chcel vyobliekaný naťahovať s reťazmi. Cez leto tam vôbec nie je problém dostať sa. No je určené kedy sa ide hore a kedy dole. V párne hodiny myslím, že hore a naopak.
Odpovedať
Profilova fotka
Zunka: nie v lete to určené nieje kedy sa ide hore a kedy dole. Len v zime, keď je sneh a zúžená cesta, pretože dve autá sa ťažko zmestia. Ale v lete s tým problém vôbec nieje ;-)
Odpovedať
To je dobre iwuskaa, že v lete to neplatí. Teda mňa by zaujímal koniec apríla. To možno ešte bude platiť, ale neva. Nevieš kolko dopredu treba nahlásiť tam miestnosť? Bude to volné ešte na 29.04.2006?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som chcela mať svadbu v apríli ale už koncom novembra som nikde nezohnala miestnosť. všade mi povedali, že apríl a máj sú veľmi vyťažené mesiace. takže najbližší termín sme našli len 13. mája :-( . No neviem koľko svadieb býva na poľane, takže možno ešte uspeješ. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zunka, ak chceš, kľudne Ti to môžem zistiť, či je ešte voľné. Mne tam robí brat, takže všetko ohľadom Poľany Ti zistím do 10 minút :-) . Ale myslím, že to voľné ešte bude.
Odpovedať
Iwuska poslala som Ti IP. Dúfam, že sa Ti to bude dať zistiť. ;-)
Odpovedať
zunka pozerala som Tvoj album. To Ty sama si vykuzlila tu uzasnu tortu????????????????? Wow, klobuk dolu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
neviete ci niekto robí výzdobu miestností,niaka agentúra alebo firma,v okolý Zvolena?
Odpovedať
Profilova fotka
mocarabia, kameraman, ktorého máme objednaného požičiava, resp. predáva kvetinovú výzdobu. ak chces pošlem ti jeho ponuku na mail. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lucka23, to by som sa velmi potesila.Dakujem
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?