Svadobná sála/kameraman/fotograf - Bánovce nad Bebravou a okolie

Dobrý deň, hľadám miesto na svadobnú hostinu pre cca 100 hostí na leto 2022 (júl alebo august). Veľa z Vás už má svadbu za sebou alebo ich tento veľký deň ešte len čaká a ste v tom oveľa zbehlejšie a informovanejšie, preto by som bola vďačná za všetky Vaše rady. Viete o nejakom dobrom priestore v Bánovciach nad Bebravou alebo blízkom okolí (Trenčiaske Teplice, Trenčín, Partizánske, ...)? Hľadám miesto, kde by bol dostatočný priestor pre stoly, aby neboli natlačené tesne na sebe a zároveň aby tam zostal aj dosť veľký priestor na tancovanie + ak by sa v tom objekte dalo ubytovať aj hostí, bol by to príjemný bonus 🙂 Prípadne ak by ste mali dobré tipy na starejšieho/kameramana/fotografa, rada uvítam vaše info 🙂 Ďakujem.
Odpovedať
Ahoj, my mame svadbu tiež na budúci rok v septembri a mame zajednanu sálu v dome kultúry na farskej(bývalé kino)v banovciach , tiež mame 100 ľudí a je tam veľká sála.. Jediná podmienka tam je ze musíš si objednať u nich catering ktorý robí majiteľ.. Avšak poskytnú ti okruhle stoly a chaviari stoličky 😊Ďalej sme boli pozerať v ostraticiach je nová hala Party hala tam je tiež pekne a je tam aj ubytovanie.. Lenže tam sa priprav že je to drahšie. Nakoľko máme tiež veľa hostí ktorým musíme vybaviť ubytovanie tak ich ubytujeme na Dalase alebo v Slovenskej záhrade. Ďalej sme boli pozerát kultúrne domy ale to nás moc žiaden neocaril. V krásnej vsi teraz prerábaju celý kultúrny dom, mal by byť hotový na budúci rok v máji takže tam sme ho vydeli iba v procese rekonštrukcie, ale priestor tiež veľký.. Este kultúrny dom v Diviackej Novej vsi je tiež veľký ale to už je trocha ďalej. Tak dúfam ze som ti pomohla a veľa šťastia v hľadaní 😊ak ešte hľadáš niečo v prírodnom duchu tak pekne to je Chata hrádok, Stodola Lubianka, reštaurácia Púšť. To sú však tiež cenovo vysie kategórie.
Odpovedať
Fotografa mame Martin Novotka a kameraman Milan Siko z banoviec,dalej Djbenko z banoviec , starejsi a harmonikár Marián Lobotka z dolných Drzkoviec. Odporúčaný starejsi dalej Marek Vajda Dominik Gajdoš - Mladejsi.sk Vlastimil Lietava Ján Sunega 😊😊
Odpovedať
@wiki13 tu sú fotky kde to mame..
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahoj odporúčam hotel Dávid v Bošanoch 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?