Svadobná sála pre 100 ľudí v Košiciach

Zdravím potrebovala by som pomoc s hľadaním sály. Potešili by ma vaše odporúčania a kde ste boli spokojne . Kapacitu by som si predstavovala do 100 ľudí :) Problém je ze svadbu by som si priala mat uz apson v mesiacoch júl -august 2018tak snáď bude este vtedy nieco voľne. Mam 24 rokov nemám vôbec žiadne skúsenosti s organizovaním svadby tak ma každá vaša odpoved poteší. Dakujem :)
Odpovedať
1
2
@saska244 Mas nejaku financnu predstavu alebo ine poziadavky/obmedzenia? Hilton, Yasmin, Aula, Centrum - na Hlavnej Bonaparte v Sebastovciach Bankov, Zlaty Jelen, Lesanka, Dam - nie uplne v KE Hotelova akademia, Gastromila a dalsie pobococky - Gastrorekrea a pod., Jedlikova, Jedalen pri SOS automobilova - take klasicke jedalne Precise food Tabacka Kulturne domy - Myslava, Sebastovce Magnolia Koliba Zlata podkova na KVP Ja za seba odporucam Hilton - pomer cena a kvalita super, boli sme velmi spokojni a na jul august zvyknu mat este zlavy - len neviem ci este budu mat volny termin
Odpovedať
@saska244 mna este napada Hotel Roca na Juznej triede, Spolocensky pavilon na Terase s takou kapacitou aku potrebujes :-)
Odpovedať
My mame od začiatku jasne - Hotel Bonaparte v Šebastovciach, v tvojom pripade to ale asi nebude postačujuce, tam je to maximalne pre 80 hosti. Alternativou nam bol Hotel Košice pri optime. Veľmi si ale pochvaľuju hotel Centrum vedľa auparku, Slameny Dom - trošku mimo mesta. Napada mi ešte Baránok o tom sa píše pomenej, Gloria Palac, Gesko, hotel Golden Royal atď.
Odpovedať
@saska244 my sme mali v hoteli centrum a vsetci boli spokojny
Odpovedať
Dakujem vam za odpovede :) mam predstavu asi v nejakom hotely .. ten hilton , hotel Košice som videla ze tu chválite, hotel centrum .. veľmi som chcela v slamenom dome ale to uz je bohužiaľ na cely rok obsadený @fokuska a prosim kolko orientačne ta stala hostina v hiltone ak smiem vedieť ?
Odpovedať
@saska244 Hiltonu sme vyplatili presne 5 791,70, v tomto bolo zahrnute: - prenajom saly az do rana s komplet personalom, s parketom, s energiami, stojanom na zasadaci poriadok, stand by stolikmi... (niekde za to uctuje zvlast poplatky) - vyzdoba - navleky, masle, obrusy, prestieranie, obrusky, sviecky v svietnikoch, detske stolicky (priniesli sme si uz len kvety a tlacoviny - menovky a menu) - komplet konzum pre cca 90 ludi (neviem teraz uplne presny pocet aj s nami, foto, video, kapelou...) - pripitok, predjedlo, polievka, hlavne jedlo, kolace, kava, torta, svedske stoly - teply a studeny bufet, popolnocna kapustnica a dalsie studene misy, korkovne za alko a nealko (mali sme vlastne), je tu zaratane aj vsetko co si hostia objednali dodatocne - capovane pivo, caj, dalsie kavy, pripadne nejake dalsi alkohol, tiez 90ks malych torticiek, ktore sme davali ako vysluzku po redovom, slane pagaciky, tycinky z listkoveho cesta, ovocne misy po veceri... a este aj oblozene chlebiky a jednohubky, ktore boli pre hosti, ktori sa prisli ubytovat este pre dobradom a kym odisli do kostola, tak mali obcerstvenie a tiez pre kapelu, ktora prisla skor pred obraodm aby rozlozili aparaturu - ubytovanie hosti a ranajky - cca 10 alebo 12 izieb sme mali, my sme mali apartman gratis
Odpovedať
@fokuska dakujem za podrobný popis .. myslím ze to vyslo celkom dobre na to ze tam bolo zahrnuté skoro vsetko :)
Odpovedať
@saska244 Vyslo to super. My sme si porovnavali viac sal a hotelov a ked som vsade zapocitala vsetko co sme chceli, tak na osobu nam vysiel cenovo najlepsie Hilton :) Povodne sme ho ani nezahrnuli do nasich moznosti, lebo sme si mysleli, ze bude prilis drahy. Drahsie by nas vysiel Yasmin, Bankov, Lesanka, hotel DAM, Zlaty jelen, Zlata podkova.... - a to tak ze nie o trosku viac, ale boli to vyrazne rozdiely. A to by sme este museli riesit aj odvoz, cize by nas to stalo viac. Mali sme obrad v Dome sv. Alzbety, takze ani svadobne auto, autobus pre hosti, nic sme nepotrebovali :)
Odpovedať
@fokuska Ano to je super kvôli odvozu ... ja tiez chcem mat v dome sv. Alžbety lebo vraj to tam nenatahuju a je to rýchle
Odpovedať
@saska244 V Dome maju vela obradov, ak si dobre pamatam, tak je to nacasovane kazdych 45 minut - s tym ze samotny obrad max. 30 minut. Nam gratulanti este vsetci nevysli von a dnu uz vchadzala druha nevesta. Ak by ste si priali aj s omsou, tak treba ist cim skor zajednat termin, aby vam dali akoby dva terminy po sebe aby sa to stihlo ;)
Odpovedať
@saska244 my sme mali svadbu v Hoteli Centrum a bola to vynikajúca voľba. Manažér je profesionál, veľmi dobre sa s ním komunikuje, robili nám v sále aj výzdobu, jedlo perfektné, doniesli sme si vlastný alkohol, korkovné sa tam neplatí, jedlo ktoré sa nezjedlo sme si zobrali na druhý deň a taktiež aj koláče sme si prišli pobaliť v nedeľu doobeda. Ako mladomanželia sme mali izbu v cene, mali sme tam aj 6 izieb pre hostí, v cene mali raňajky. V júli tam bude mať svadbu švagriná, to tiež svedčí o spokojnosti všetkých :-)
Odpovedať
@fokuska no super zatiaľ neviem vôbec ako to funguje som nevedela ze sa da aj s omšou @didaa13 výborne další pozitívny ohlas som rada :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte, my by sme chceli svadbu v septembri 2019 no chceli by sme už vyriešiť kostol a sálu kostol chcem tiež dom sv Alžbety, a sálu sme premýšľali hotel centrum prosím o radu budeme mať cca 130 hostí ak by sme si vybrali sálu Einstein kde je kapacita 140 nebudeme sa tam tlačiť? Majú aj väčšiu Nobel no ta sa mi zdá asi moc veľká kapacita je tam 300 hostí..... Plus robím tiež info koľko vyšla cena v centrume na osobu? A čo všetko bolo v cene? Ďakujem za každú radu
Odpovedať
@zsmg minulý september bola na osobu cena 31€.. v cene bol prípitok, malá fľaša minerálky pre každého, predjedlo, hl. jedlo, švédske stoly cca o 22.00 hod. Taktiež návleky na stoličky a farba stuhy podľa výberu. Myslím, že teraz je cena o 1 alebo 2€ vyššia, keďže všetko zdraželo. Vedia urobiť aj výzdobu celej sály, za to sa platí cca 200-300€. Kvety dávajú umelé, na hlavný stôl dávajú ikebanu zo živých kvetov. Za energie ani korkovné sa neplatí. Za prenájom sály sa neplatí, jedine po polnoci bol poplatok 6€ za hodinu za jednu obsluhujúcu osobu (u nás ostali dvaja, čiže 12€/hod. po polnoci, čo je minimálna položka). V hoteli boli v ten deň ešte 2 svadby, vôbec sme sa nerušili. Je možná ochutnávka hlavného jedla vopred. Nás bolo 44 v reštaurácii s kapacitou 50 ľudí a bol priestor aj na tancovanie, neboli sme natlačení. Najlepšie bude, keď napíšeš manažérovi, on ti na všetky otázky odpovie.
Odpovedať
Ďakujem veľmi pekne 😊, určite mu napíšem. Hotel centrum si mnohý chvália tak myslím že to bude dobrá voľba... Mali ste v cene aj apartmán pre novomanželov?
Odpovedať
@zsmg Ano, v cene je aj izba pre novomanzelov
Odpovedať
Ahoj, my budeme mat v Hoteli Centrum, stravna jednotka pre rok 2018 je 33 eur na osobu, mimo kavy. Ako ti uz baby pisali, v cene je prenajom saly do polnoci a zakladna vyzdoba. Ostatna vyzdoba kvety, ikebany a svietiaca stena je za priplatok 380 eur a taktiez casnici po polnoci na jedneho 7 eur hodina. V cene je aj mladomanzelsky apartman. Korkovne sa neplati a mozes si doniest kolace, alkohol, pivo atd.... Ale v podstate v cene su tam len dve jedla, takze si priplatime aj tretie. Zda sa mi to malo, kedze vecera bude okolo siestej(predjedlo, polievka, druhe jedlo), potom okolo desiatej dame druhe jedlo, iba jedno servirovane a okolo polnoci vylozime teple a studene pulty a tie budu az do koca. U nas sa vela papa :-D Najlepsie zavolat a napisat manazerovi, vsetko vysvetli alebo ti mozem preposlat podmieny, ak chces.
Odpovedať
@evelainka my sme tam mali svadbu pred par tyzdnami...mali sme predjedlo polievku a hlavne jedlo a potom svedske stoly ..a jedla bolo dost este sa aj kopa zvysilo.. tak to skus prebrat s manazerom ako zbytocne doplacat :)tolko lenmoja rada :)
Odpovedať
Profilova fotka
@evelainka v cene su dva jedla a tepky a studeny bufet😊my budeme mat v hoteli centrum svadbu😊
Odpovedať
@evelainka tiež sme mali večeru (predjedlo, polievka, hl. jedlo), dojedli sme zhruba okolo šiestej-pol siedmej, potom sme krájali tortu. Teplý a studený bufet vyložili okolo 22.00 hod. a tiež sa nám dosť jedla zvýšilo, nikomu nič nechýbalo, ďalšie jedlo by bolo zbytočné, ale urobte ako myslíte, len aby ste zbytočne neplatili za niečo, čo už nebude potrebné. Porcie sú dostatočne veľké, aj chlapi sa najedli a to sme končili svadbu o pol piatej ráno. Medzitým sa jedli koláče, mali sme aj pagáče.
Odpovedať
@diabliq6666 no neviem, co mam ja ponuku poslanu mailom od manazera a aj po osobnom rozhovore mas v tej cene iba dve jedla. Jedno je (predjedlo, polievka a hlavne jedlo) a druhe su teple a studene pulty. Mas snad nejaku inu ponuku? to by ma zaujimalo :-)
Odpovedať
No podľa mňa by to stačilo, veď z teplého a studeného bufetu si ľudia môžu brať aj viac krát keby boli ešte hladný a kebyže dáme ešte medzi bufetom a hl. Jedlom nejaké ďalšie jedlo okrem torty :-P tak by to väčšina ľudí ani nezjedla, bolo by to aspoň u nás už moc veľa, veď musia aj tancovať :-D
Odpovedať
@zsmg My ale tortu krajat nebudeme. Okrem zakuskov a tekuteho medzitym nebude nic, tak preto rozmyslame o niecom lahkom medzi tymi dvoma jedlami.
Odpovedať
Profilova fotka
@evelainka mas pravdu😊mrkla som do zmluvy😊...ale ja mam otazku...kolko vyslo na osobu aj s dalsim jedlom?
Odpovedať
@diabliq6666 cca 7 az 9 eur na osobu a musi byt servirovane
Odpovedať
Profilova fotka
@evelainka preposli prosim ta aj mne podmienky,lebo to neviem najst medzi mojimi...do ip ti poslem maila....vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
@saska244 Dobrý deň, v prípade záujmu Vám rada zašlem cenovú ponuku na svadbu v sále Alžbeta s kapacitou do 140 osôb. Pekný deň. S pozdravom, Toroková Košice Hotel
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Len obnovujem tému, ak by to niekoho zaujímalo, kto práve hľadá priestor v KE, tak aktuálna ponuka Hotela Centrum pre rok 2020: Cena stravnej jednotky svadobného menu je 36,- € na osobu (1/2 porcia 25,- €). V cene je trojchodová večera (predjedlo, polievka, hlavné jedlo), prípitok a minerálka, teplé a studené bufety, základná výzdoba svadobnej sály a mladomanželská izba. Korkovné sa neplatí. :) Za personál po polnoci sa platí 10€, zajtra máme ísť na obhliadku, tak zistím, koľko ich tam zvykne po polnoci byť. Za svodbú sálu sa platí 100€. Dnes sme mali stretnutie v Košice Hoteli. Páčili sa nám priestory, ale vyzerá to byť o dosť drahšie ako Centrum.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@tralala94 ďakujem za info. Ako to tam vyzerá aký máte termín svadby?
Odpovedať
@lenkacik myslíte v hoteli košice či v hoteli centrum? Centrum je podľa mňa dobrá voľba v pomere kvalita: cena. My sme ale zvolili Košice Hotel. Je krajší, novší, Centrum pôsobí už staro a zaslúžil by si rekonštrukciu. Svadbu máme plánovanú budúci rok.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?