Svadobná sála v Prešove. Poraďte

Dievčatá, keďže hudbu uz mame - KONEČNe, prosím Vás teraz o pomoc pri 2 veciach - kto robí peknú výzdobu sál na východe a tiez či neviete o peknej hlavne velkej sale (200 hosti) aj v okoli PO. Vdaka :-)
Odpovedať
Ahoj Katyka. Pri takom množstve hostí môžeš mať problem nájsť peknú sálu v meste, ale skús sa informovať v reštaurácii Čierny barón či majú takú kapacitu. Podľa mňa je tam veľmi príjemné prostredie. A čo sa týka výzdoby- kúp si ozdoby aké chceš a pover tým niekoho blízkeho, aby išiel sálu vyzdobiť alebo sa dohodni s personálom, aby to urobili podľa tvojích predstáv.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj katyka :-) čierny barón má kapacitu 130 hostí. viem to, lebo sme tam s drahým boli. my sme mali problém nájsť miestnosť pre 80 ľudí, čo ma dosť prekvapilo :-N väčšina miestností má kapacitu 50-60 miest, ostatné 100-130. Tak napríklad Vukov (ale ten má už dosť termínov obsadených, jún úplne celý), maxim má nejakých 70-80, senátor do 70, OZKN na stanici 100-120, Soraya 80-90 (tú sme si aj zajednali). reštaurácie v prešove väčšie nie sú, teda ešte Dukla, ale tá je dosť drahá (menu na osobu od 600-650), takže na kapacitu sme sa už ani nepýtali (keďže ostatné reštiky majú menu približne od 400sk). budete musieť pobehať nejaké jedálne a tie je potom nutné o to viac nazdobiť. viem, že dekorácie robí Gerbera a tiež EVAdekor. a niektoré reštiky ti miestnosť nazdobia tiež, ak sa na tom dohodnete (napr. naša soraya to ponúka v cene - sviečky, servítky, ikebanky a pod. v našej farbe - ostatné nám ponúkli len kalsické biele) tak asi toľko, snáď som pomohla aspoň trochu x-) čau, Deny.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojik, skus este drevarske uciliste (smer na Kapusany) - robia tam svadby v jedalni a ak si ju pekne vyzdobite, nemusi to byt zle. A este skus na Sidl.III oproti Druzbe (myslim) je tam stredna obchodna skola (alebo uciliste), tak skus i tam. PA
Odpovedať
Profilova fotka
ešte som nakukla do mojich záznamov - floriánka (hotelová akadémia) má kapacitu 80, sokolovňa 80-90 ale len v lete, inak má cca 60 miest, obchodná akadémia na sídlisku III (na volgogradskej) má 90 miest a tá súkromná vedľa má ešte menej (nejakých 60 ak sa dobre pamätám). skúste pozrieť kaštieľ fričovce, ak vám nevadí, že to bude ďalej, myslím, že oni majú väčšiu kapacitu. Pa, Deny.
Odpovedať
Profilova fotka
V kastieli vo Fricovciach som bola na svadbe kamoske - myslim, ze tam vojde najviac 100 ludi - ale je dobre sa tam spytat!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
krevetka • Dnes o 00:50 Mile nevesty prosim vas o radu, hladam miestnost na svadbu v roku 2009 v okrese Bardejov alebo Presov, nieco pekne, otvoreny priestor, velky parket, nekomunisticky look. Prosim pomozte. Nevadi mi ak je krasna miestnost aj v nejakej dedine. Podmienka: kapacita 200 ludi....dakujem,dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ahojte všetky nevesty. Som tu nová, ale hneď ste ma zaujali a rada poradím. Miestnosť pre taký počet hostí nenájdete široko- ďaleko. Momentálne sú v kurze malé nenápadné svadby, aspoň mám taký dojem. Na mojej svadbe bolo 170, ale to bolo trošku dávno.. :-N Jediným riešením pri takom počte hostí je svadba v stane. Práve to zisťujem priateľom a poviem vám, že aj keď je to trochu drahšie, stojí to za tú atmošku. Priestor na stan sa hľadá ľahšie, verte mi. A služby sú dnes skoro všade na úrovni a ak na to máte tak aj super catering. Veľa úspechov pri hľadaní.
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat hostinu najpravdepodobnejsie v sorayi...velmi sa mi tam paci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, ak hľadate veľku sálu tak skuste tuto stránku www.arealpohoda.sk, je tam velmi pekne aj ja som tam mala svadbu v maji a som velmi spokojná.
Odpovedať
Profilova fotka
ajka..pekna sala to je...velke a priestranne :-)
Odpovedať
Ahojte, ak mozem poradit, tak dost velku kapacitu ma sala v Dome kultury v Presove (estradna sala) Viem o jednej svadbe ktora sa tam konala a mali 250 ludi. A to povodne chceli 350 :-N ...heh, na mna az moc...ale dufam ze tym niekomu pomozem. Ja som tam mala stuzkovu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa estradna sala na svadby moc nepaci...krajsia sala je Penzion ODEVAK na Sekcove al. Saris Gastro pri zeleznicnej stanici
Odpovedať
Článok sa načítava...
tanusha84 ..kazdeho osobny nazor ;-) ...najlepsie je ist sa pozriet osobne
Odpovedať
Profilova fotka
ja viem ;-) len som vyjadrila svoj nazor
Odpovedať
link na reštauráciu KLUB : http://images.google.sk/imgres?imgurl... maju miestnosti aj na menšie svadby :-)
Odpovedať
caute, neviem ci hladate len Presov priamo...v okoli maju v niektorych dedinach tiez pekne, zrekonstruovane a velke saly :)
Odpovedať
Ta restauracia v kine klub ma kolko kapacitu??
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
jenniska • Dnes o 11:13 Prosím vie mi niekto poradiť veľkú a peknú sálu v Prešove alebo v blízkom okolí pre cca 160 ľudí? Myslim že nejakých 200E na osobu je tak akurát. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj holky, nemate niektorá referencie na sálu v Škole v prírode v Kysaku? Sála aj priestory krásne, zrekonštruované, len ako tam varia a pod....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
kathleen4 • Dnes o 13:21 Sala kronospan prešov Ahojte, mala niektora z vas svadbu v tejto sale? boli ste spokojne?
Odpovedať
dominika007: pekná sála je na Sekčove majú kapacitu do 200 osôb, oproti poliklinike, vedľa Rafaela...a cena vychádza cca 20€ a nejaké dátumy sú ešte voľné
Odpovedať
Profilova fotka
tomsim - na salu sa pyta kathleen4, ja som jej prispevok len skopirovala do tejto temy ;-)
Odpovedať
Tak v Presove je pekny priestor na velku svadbu pko a ak je mala svadba Ludwig
Odpovedať
Ja som mala svadbu v hoteli Dukla v restauracii a kaviarni. Uzasne a nadherne.
Odpovedať
Len je to tam drahe za salu a hlavne o 2.00 hod musis koncit?
Odpovedať
Draherm, ako drahe. my sme platili 25 euro za osobu, urobili nam sami vyzdobu, tu som nemusela objednavat, prenajom saly stal asi 300euro, moj manzel je z BA, takze sbvadobcania tam aj spali, za vynikajuce ceny ubytovania,koniec bol asi o 5 rano. drahe? No je to Dukla.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
katyka vyskusaj neviem teraz nazov smer na kapusani kde je renalt renalt tam je skola tam maju kapacitu dost velku
Odpovedať
My planujeme v byvalom Odevaku, po novom sa to ma volat Raffaello Hall. Hala je po rekonstrukcii a kapacita tam je 250 osob. Je tam skutocne nadherne po rekonstrukcii. Na facebooku je skupina su tam aj foto. My osobne v sale nemame problem len mame problem sa dohodnut na termine na buduci rok :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
ahojte.ak vas mozem poprosit.moja priatelka studuje v ba a dala mi zistit nieak saly v presove s kapacitov 100 ludi.vopred pekne dakujem. :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj a vitam :-) v Prešove zalezi od toho ci vam je jedno ako vyzera alebo vam nevadi si priplatit. Ak to prve, uplne najvacsia je DKROH (aj ked tam sa asi stratite), jedalen Vukov alebo Kronospan, cenovo prijatelne je sala Sport na Solivare, resp. Raffaello Hall, a najdrahsie hotel Dukla a PKO Cierny orol. Tieto vsetky aspon co ja viem uplne v pohode vyjde na viac ako 70 ludi (pri tej prvej ako vravim sa aj stratite)..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?