Svadobné sály aj s ubytovanim v Trnave?

Profilova fotka
Ahojte potrebujem poradiť hľadáme svadobné sály aj s ubytovaním v Trnave pre 33ľudí a 10detí . Ďakujem za tipy a hlavne aj ceny buď za prenájom sály alebo ubytovania svadobných hostí a ostatných vecí čo k tomu patrí Soňa :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sona2803 ahoj, riešim podobný problem s tým, že my mame svadbu v piatok a v piatok sa v Trnave nesobasi, tak to mame este komplikovanejšie ;-) Ale sála s ubytkom je napr holiday inn, hotel v kamenaci, hotel london, hotel dream. Ak by si chcela ísť aj mimo, kaštieľ v jaslovskych ma 13 izieb, pripadne v ciferi restika lipka (či pod lipkou) ma aj ubytovacie kapacity :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ten dream je drahý aj london.ten kamenac az na koniec ale chcem vyskúšať phoenix alebo inku.inak ďakujem za radu pekný večer Soňa
Odpovedať
Ahojte! A čo by ste poradili v trnave pre 90 ludí? sála + ubytko :-) ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
My mame v Holiday inn v TT pre 90 ludi, ubytovanie budeme potrebovat asi pre 15 ludi. Uvidime ako to dopadne;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pouklinka my sme sa premiestnili do Senca do hotela delfín, to už je ti moc ďaleko ? Obrad priamo v hotelovej záhrade, Pozerás na jazero, súkromná plaz, záhrada sa po obrade zmení na detské ihrisko, dobre jedlo, pekne priestory, ubytovanie, super komunikácia, hm ? ;-)
Odpovedať
@sonkab ďakujem za tip ;-) no je to trošku odruky, ale vyzerá to tam úžasne! Zrejme bude trochu drahší, tak uvidíme ako to bude s rozpočtom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?