Svadobné sály v Trenčíne

Profilova fotka
Zienky,chcem sa spytat,kde v TN si mozem priniest vlastne alko,nealko do saly?A kde by ste mi odporucili mat svadbu v TN?najlepsie,aby sa tam dalo aj prespat (nejake penziony)za rozumnu cenu..
Odpovedať
Profilova fotka
v Turnej sa to dá :) my sme mali tam
Odpovedať
Profilova fotka
@majiskoo v Gazdovskom dvore?
Odpovedať
Profilova fotka
@baskustek nie nie, v kultúrnom dome
Odpovedať
Profilova fotka
Príďte sa pozrieť k nám do Pianoclubu, akceptujeme aj vlastné drinky, samozrejme všetko závisí od dohody a konečnej sumy požadovaných služieb.
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznačne odporúčam FATIMU, mohli sme si priniesť vlastné, všetko je na dohode, ale tam nie je žiaden problém sa dohodnúť vo všetkom. Vedia aj zajednať za veľmi dobrú cenu ubytovanie, naši hostia s tým boli spokojní. Nehovoriac o tom nádhernom prostredí.
Odpovedať
Profilova fotka
v prípade ak by ste mali záujem, dovoľte nám, aby sme Vám ponúkli: Čarovné priestory reštaurácie Fatima priamo pod bralom Trenčianskeho hradu s výhľadom na panorámu mesta Trenčín Vám umožnia stráviť svadobný deň priamo vo vnútri, alebo i na romantickej terase. Zrealizujeme Vaše predstavy do najmenších detailov, vyjdeme v ústrety Vašim finančným možnostiam a pomôžeme Vám urobiť z Vášho svadobného dňa nazabudnuteľnú udalosť. Svadobná agentúra Vám ponúka akékoľvek služby súvisiace s organizáciou svadby. Reštauračný komplex Fatima Vám ponúka: Jedáleň s kapacitou do 100 miest Zimná záhrada s kapacitou do 50 miest Kaviareň Fatima Letná terasa s kapacitou do 150 miest Našich klientov neobmedzujeme a dovoľujeme priniesť aj vlastné alko a nealko ... V prípade záujmu Vám vieme ubytovanie zabezpečiť v bezprostrednej blízkosti reštauračného komplexu. Dúfame, že sme vzbudili Vašu zvedavosť a v prípade Vášho zájmu sa tešíme na osobné stretnutie, a na základe Vašej prezentácie Vám vypracujeme cenovú kalkuláciu s ohľadom na Váš rozpočet.
Odpovedať
Ahojtw.neviete poradit nieco na styl stodoly v okoli Tn?dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Skus Parkhotel na Baracke, Trencianske Teplice. Da sa doniest aj vlastny tovar po dohode a k dispozicii je aj ubytko a rozne vyhody pre nevesty.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@sheryll Ahoj, môžeš mi do správy napísať, čo by tak mohla stáť cca do 55 ľudí (s vlastnými alko/nealko nápojmi a zákuskami s tortou) jedna osoba? dík
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?