Svadobný priestor - Galanta, Sereď

Ahojte, viete mi dať nejaký typ na priestor v okolí Galanta, Sereď. Mám zatiaľ vyhladnuté Romantik Dolná Streda a Zemanský dvor Šúrovce. Ak viete o niečom peknom, v podobnom duchu tak mi prosím dajte vedieť, začínam byť dosť na nervy z toho, že tu nič nie je. :-| :-( Najhlavnejšiu podmienku čo mám je, že žiadne stĺpy v miestnosti, čiže kvôli tomu mi padla Lodenica Šintava, aj Hotel Tevel Sládkovičovo. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali tento rok v Romantiku a nikdy by som miesto nevymenila za iné aj keby som mohla vrátiť čas. Bola to najlepšia voľba. Personál a majiteľka sú úplne poklady. Okrem toho najväčšie plus bolo že alkohol aj nealko, koláče a slané sme nemuseli byť od nich, všetko sme si mohli priniesť vlastné. Priestor nám úžasne vyzdobili a bolo tam krásne.
Odpovedať
@baconka koľko ste mali ľudí? Podľa fotiek aj recenzií od známych je Romantik mali a nie je tam priestor na tancovanie. Viete mi poslať nejaké fotky miestnosti?
Odpovedať
Profilova fotka
Mali sme 110 ľudí a aj veľký parket. Tiež som mala obavy ale zbytočne. Naozaj skvele sme to tam vymysleli a všetci mali svoj priestor a na parkete dosť miesta.
Odpovedať
@pa3c1a76 Ahoj, bola si sa pozrieť na Zemanský dvor Šúrovce prípadne máš viac info? Na ich veľmi neprehĺadnej stránke neviem nájsť koľko ľudí sa zmestí do ich sály prípadne nejakú fotku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?