Tri duby Golf Resort pri Bystrici - skúsenosti

Nie som ani prvá a ani posledná kto sa sklamal pri plánovaní svadobného dňa, ale chcem sa nepodeliť o svoju veľmi aktuálnu skúsenosť , ktorá možno pomôže iným. Predstavte si, že si v dostatočnom časovom predstihu zarezervujete miesto, dohodnete si konkrétnu cenovú ponuku, dátum a čas, vzájomne si to s manažérom odsúhlasíte, podáte si ruky a s dobrým pocitom „fu, najhlavnejšia úloha splnená“ odchádzate z miesta, kde máte mat o pár mesiacov svadbu. Medzitým dohodnete kostol, kňaza, hudbu, kamarátov zo zahraničia, vrátane timingu kúpy ich leteniek, a keď máte všetko vybavené, príde vám telefonát od pána manažéra objektu kde sa má svadba konať, a s ktorým ste si pred pár týždňami podali ruky, že „v daný termín má lepší biznis“ a tým vám dá vlastne najavo, ze váš termín je neplatný... A ako sa to skončilo? Po našich snahách sa dohodnúť aj na prípadnom alternatívnom termíne, manažér prestal odpisovať, neodpovedá, nerieši. Obraz si už vytvorte sami..
Odpovedať
@lula_zv Neviem si to predstavit, po podani ruk by nasledoval podpis zmluvy kde je specifikovane za akych podmienok maju obe strany moznost odstupit spolu so sankciami a zaplatenim zalohy.
Odpovedať
Tak je to maximalne neprofesionalny pristup ci uz ste mali podpisanu zmluvu alebo nie. A este to takto surovo povedat, ze ma lepsi biznis. Raz ste platiaci zakaznik a zajednali ste si termin a malo to platit. Davali ste aj nejaku zalohu?
Odpovedať
Heh, tak to je fakt sila. Neviem ako by som reagovala, ale asi by ma kleplo. Nemali ste s nim ziadnu rezervacnu zmluvu? Potom by predsa nemohol vziat iny kseft, nie?
Odpovedať
ak máte zmluvu tak okamžite to napadnúť, ak ste platili zálohu tak nech vám ju vrátia, to sa takto nerobí. ale ak ste si len podali ruky a nič sa nespísalo tak je trošku aj tvoja vina lebo si v podstate nemala žiadnu záruku, že to dodrží. teraz sa už neoplatí len tak slepo dôverovať
Odpovedať
Ahojte. Zalohu sme nedavali pretoze ju v tej chvili od nas nikto neziadal, prave naopak nam bolo povedane, ze nie je az taky zaujem o nich ako o miesto na svadbu... Samozrejme ak by nam oznamili, ze potrebuju zalohu, ani minutu by sme nevahali a zaplatili to, vsak to je najmenej... Toto je skor stratena etika v podnikani a bezcharakternost osob, ktore o tom rozhoduju. Nuz treba dat pozor.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?