Village Resort Hanuliak, Belá - mali ste tam svadbu?

Ahojte, máte niekto skúsenosti s Village Resort Hanuliak? Zaujímali by ma ceny, priestory. Na stránke toho veľa nie je, a na rok 2018 ešte nemajú k dispozícii ponuku. :-|
Odpovedať
My tam máme svadbu v júni, tak potom môžem napísať, ale čo viem, tak už majú obsadených veľa termínov :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tam veľmi chcela svadbu, ale na nás je to ohromne drahé :-|
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahoj, my sme tam mali svadbu minuly rok. Jun 2016. Priestor, jedlo vporiadku. Akurat sme mali smolu (co pokazilo cely dojem), kedze sme boli medzi prvymi, co tam svadbu organizovali a nemali vyladenu obsluhu. Boli to mladi studenti, bez dozoru, nedoplnali na stoly, nevedeli obsluhovat (aj ked mali biele rukavicky).Verim, ze teraz je to uz lepsie, ale nas to mrzi, lebo sme svadbu planovali do najmensich detailov a toto to dost pokazilo. Priestor krasny, vzdusny, priestranny a da sa vyzdobou doladit do akehokolvek stylu. Jedlo vyborne (vela jedla ostalo neskonzumovandho, co bola dalsia chyba personalu) a na druhy den nam povedali, ze podla ich pravidiel, jedlo z predosleho dna musia vyhadzovat. Takze vsetky ryby salaty a pod. co sa pocas svadobnej hostiny nezjedli, vyhodili
Odpovedať
@verona2016 Môžem sa spýtať na svadbu vo Village Resort Hanuliak? Aká je asi cena na osobu a pre max koľko ľudí sú priestory ?
Odpovedať
@terka2991 Ahoj :) My sme tam mali svadbu teraz v júni a bolo to niečo perfektné :) Už sú rozbehnutí, takže to majú naozaj dotiahnuté do konca, komunikácia, jedlo, obsluha, proste všetko na jednotku, my sme sa tam aj chystali od rána, apartmán si treba priplatiť, ak chceš byť už od rána, ale niečo neopísateľné, žiadny stres, zhony, len vínko a pohodička :) naozaj aj celkovou cenou príjemne prekvapili, mali sme tam aj 15 izieb, tak možno preto sme mali výhodnejšiu cenu, ale jedna báseň, každý opisoval len v superlatívoch. Ak by si chcela viac info, tak do súkromnej správy :) ale čo ja viem, tak už sú pomaly vybookovaný na celý 2018 :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte, dozvedeli ste sa nieco blizsie k cenam? Velmi sa nam to tam paci a chcela by som vediet skusenost dakej nevesty.
Odpovedať
@verona2016 prosim napište mi do spravy na kolko vas to cca vyšlo velmi sa mi to tam pači
Odpovedať
Ahojte, neposlali by ste aj mne info o cene do spravy prosim?
Odpovedať
@patka182 @ajvet7 neviete či sú voľné termíny na rok 2018? a ako to tam máju s alkom a nealkom?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
babulky ked vas krasne poprosim napisete mi niektora len cenu kolko vas to vyslo? budem vam MOOOOC VDACNA 😚😚😚😚🤗🤗🤗
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, nájde sa dobrá dušička čo by aj mne poslala info o cene? Hanuliak je zatial jediné miesto s dostatočnou kapacitou a priestormi aké si predsavujem. budem velmi vdacná :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Tak ja sa pridávam baby a prosím o cenník a podmienky, ktoré ste mali v prípade tohto resortu. Ďakujem vopred veľmi pekne!!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte tiež by som poprosila info o cene🙂 ďakujem veľmi pekne ☺️
Odpovedať
Profilova fotka
@verona2016 ahojky, vedela by si aj mne prosim poslat info o cenach? zhanam pre kamosku :)diky
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@verona2016 dobrý deň, prosím Vás, zaslali by ste mi informrácie (silviasulovcova@gmail.com) o svadbe v Resorte Hanuliak? Rozmýšlame práve o tomto priestore a boli by sme radi, keby sme dostali info z prvej ruky. Ďakujem!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojky :), mohla bych také prosím poprosit o info o ceně? :) třeba na email gieblovamichaela@gmail.com :) děkuji moc!
Odpovedať
Mozem poprosit aj ja info o cene do zpravy alebo mail karin.kovacicova@gmail.com
Odpovedať
Ahojte... bola by tu nejaká dobrá duša a informovala ma taktiež o cenách? Veľmi by som Vám bola baby vdačná :) Email : ebezmena@gmail.com
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?