Zlatá podkova a Hotel Maraton - skúsenosti so svadbou

ahojte :-) aké máte skúsenosti so svatbou v Maratone a Zlatej podkove? Zlatá podkova sa mi veľmi páči priestorovo, ale nie som si istá jedlom. Navyše potrebujeme ubytko pre cca 30 ľudí. Ako ste to riešili s výzdobou v Maratone? S jedlom v Maratone ste boli spokojne? Ďakujem. :-)
Odpovedať
* samozrejme som myslela so svadbou :-D
Odpovedať
Ahoj Anatka. Som ženíchov otec, svadbu sme mali 11.5. v Maratóne. Tento hotel môžem odporúčať s vážnymi výhradami. S riaditeľom hotela sme jednali ešte 29.12.2017, kedy sme sa rozprávali aj o rezervácii izieb pre príbuzných, ktorí prídu zo zahraničia, resp. zďaleka. V máji 2018 bol vyhlásený termín konania MS v hokeji a hotel predal všetko ubytovanie za nehorázne ceny, bez toho, aby nás kontaktoval. Dva mesiace pred svadbou sme sa dozvedeli, že nemáme ani jednu posteľ. Riaditeľ oponoval tým, že to nemáme napísané v zmluve. Tak že odporúčam, ak sa rozhodnete pre tento hotel, všetko si nechajte napísať do zmluvy. Pri príchode svadobných hostí do reštaurácie všetkých vítal zdochnutý potkan priamo pred vchodom. Niekto ho odpratal až po polnoci. Ak si prinesiete vlastný alkohol, skúste si trochu dozrieť na to, či sa vám "neminie" viac alkoholu (hlavne drahšieho), ako sú schopní svadobní hostia spotrebovať. Kuchyňa a čašníci v pohode, snažili sa. Veď ich za to zákazník platí. Karafy na víno a nealko sú také isté, hostia mali trochu problém odlíšiť kolu od červeného vína. Riaditeľ je na prvý pohľad v pohode. Ale nedodržiava ústne dohody, chce mať za každú cenu pravdu a posledné slovo. Ešte nezistil, čo sú to služby. ]-( Našu komunikáciu je možné prečítať pod mojim hodnotením na FB hotela Maratón. Výzdoba bola pekná, pri príchode na hostinu bolo na stoloch samé sklo. Jedlo bolo chutné. Prajem všetko dobré a hlavne správne rozhodnutie. YoZef.
Odpovedať
Ešte som zabudol - nealko je za 4 € / osoba, aj keď pri dojednávaní svadby to bolo za 3 € / osoba. Ale toto som už pri vyúčtovaní neriešil. Tých pár desiatok eur navyše pri tých cenách už nie je tak podstatných.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme mali svadbu v Kolibe a boli sme maximálne spokojní so všetkým, s prístupom prevádzkara, s personálom, s ubytovaním aj s jedlom. Mali na výber 3 menu, my sme mali to najlacnejšie a bolo perfektné, všetkým chutilo a bohate stačilo. Čo sa týka ubytovania, majú tam 3 chatky, vy ako mladomanželia máte izbu grátis (alebo teda v cene toho balíka) a hosťom platíš 25€ na hlavu (pokiaľ sa to od decembra nezmenilo) a v chatke je na poschodí 7 miest na spanie (3+2+2) na prízemí je jedna izba s 2 miestami na spanie a + je tam veľký rozkladací gauč, kde sa vyspia 2 (ale v pohode aj 3 ľudia) :-)
Odpovedať
Ďakujem za názory ;-)
Odpovedať
@anatka ahoj :) bola som na svadbe v zlatej podkove a jedlo bolo chutne. Vyhodou bolo ze svedske stoly boli k dispozicii az do ukoncenia svadby, na inych svadbach to zvykli 'odpratat' ovela skor. Inak ja by som tam rezervovala svoju svadbu hned ale potrebujem vacsiu kapacitu ludi :( tam je to na 96 ludi (na svadbe co sme boli sme boli presne 96 a bolo trosku natesno..)
Odpovedať
@yozoo dobry den. Mozem sa opytat v ktorej sale ste mali svadbu?
Odpovedať
Bola to sála na poschodí nad reštauráciou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?