Zmestí sa do hotela Bardejov 106 ľudí?

Prosim Vás, zmesti sa do Hotela Bardejov max. 106 ľudí? Jak pozeram na ich fotky tak začinam pochybovať. Maju tam fotky velkej saly (žila som s tym, že je to ich), ale rodina hovori, že to vraj niesu ich priestory - stoličkova kapacita mi vyšla cca 140 ľudi .. ale zase ďalši člen rodiny hovori, že tam maju dve saly, ktore sa daju prepojiť ... prosím, ak ste tam niektorá mala svadbu, alebo len bola na obede, prosím, dajte vedieť .. A ešte sa opýtam na zariadenie Kesel, oni maju aj ubytovanie? Sice na ich stránkach čitam, že zabezpečia ubytovanie, ale neviem, či je to v rámci budovy-komplexu, alebo spolupracuju s dajakym hotelom - pripadne, neviete akým ... ?
Odpovedať
Podla mna by si to mala obehnut osobne,lebo takto nic neporiesis. Prides na miesto, obzries si to, opytas sa co chces a zistis to hned na mieste. Takze ja by som urcite sla osobne,alebo skus najst ludi,co tam mali svadbu :)
Odpovedať
@daja07 Prave som myslela, že da niekto vedieť, kto už tam niečo konal. Žijem v zahraničí, takže najskvor sa tam dostanem leda prstom na mape, ale ďakujem za odpoveď :-) Rodičia ma ubezpečuju, že sa tam zmestime, ale ja sa bojim, že tam budeme jak sardinky :-)
Odpovedať
@dashii No takto je to komplikovane, riesit zo zahranicia, takto musis doverovat usudku inych. Tak prajem ti vela stastia s tou miestnostou pre hostinu. Este mi napadlo, ze ak mas vybratu uz nejaku agenturu alebo kvetinarku na vyzdobu, ci by si sa ich nespytala, ze ake maju skusenosti, pre kolko ludi tam robili vyzdobu :)
Odpovedať
Ahoj @dashii, mam pre teba dobru spravu :) My sme mali svadbu v hoteli Bardejov v septembri 2013 a mali sme tam 110 ludi a bolo to neskutocne v pohode :) Povodne sme mali mat svadbu v stane, ale z dovodu pocasia sme to na poslednu chvilu presuvali do restauracie hotela. Ja aj manzel sme mali z toho trochu stres, pretoze sme neverili, ze sa tam tolko ludi pomesti, ale bolo to bezchybne. Dostatok miesta pre vsetkch, hosti, hudbu aj raut. Rodina sedela v tej hlavnej restauracii, co bolo cca 70 ludi. Pri dverach sme mali hudobnikov - 5 ludi aj s bubnami :D Stol pre hudobnikov a mladych sme usadili za podlhovasty stol na tej presklenej terase a neskutocne si to chvalili :) Aj parket bol pre nas dostatocny a to vsetci tancovali odusu :D Raut bol potom v tom malom saloniku hned vedla. Bali sme sa, ale dopadlo to nad nase ocakavania. Aj my sme svadbu vybavovali na dialku, tiez zijeme v zahranici. Komunikacia s pani majitelkou cez email bola sice trochu zvlastna, ale nakoniec na mieste, pri osobnom jednani bola velmi mila a ustretova. Ak sa rozhodnete pre hotel Bardejov a budes chciet este nejake info, rada sa podelim so skusenostami :) Terka
Odpovedať
@termil7 Ahoj Terka, ďakujem za odpoveď, pošlem IP správu :-)
Odpovedať
no neviem či by som tam chcela svadbu :P http://tvnoviny.sk/sekcia/domace/1740...
Odpovedať
@skokanovas Kto to mohol vedieť :-/
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?