Zrekonštruovaný hotel Brezina v Trenčíne na svadbu

Ahojte, boli sme si včera dohodnúť detaily našej svadby v zrekonštruovanom Hoteli Brezina Trenčína. Práve mali akciu a poviem Vám - skoro mi spadla sánka. Krásne pripravené priestory, také v TN nenájdete. Veľmi sa na náš deň tešíme a dúfame, že všetko dobre dopadne.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj a vieš mi dať prosím na nich kontakt? lebo na ich stránke ešte nič
Odpovedať
ahojte, aj my tam mame mat buduci rok...vyzera to tam velmi dobre, len cakame na predbeznu kalkulaciu a potom sa rozhodneme na 100% :)
Odpovedať
@marcela6 jasné, 0903777939
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem veľmi pekne @klaratn
Odpovedať
Profilova fotka
Smiem sa spytat ako to je cenovo?
Odpovedať
ahojte dievcata :) ako to je cenovo s tym hotelom brezina? :)
Odpovedať
Dali sme si robiť cenové ponuky vo viacerých zariadeniach a podľa kvality bola najprijateľnejšia ako inde 😝 (samozrejme, záleží aj od skladby jedál atď.)
Odpovedať
ahoj @klaratn, vidim ze uz ste mali svadbu. Boli ste spokojni? Kolko vas to vyslo?
Odpovedať
Aka bola cena okolo?:) na brezine ?
Odpovedať
@klaratn ahoj kolko vas to priblizne vyslo na brezine ?:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte, nevie mi niektorá z vás povedať či je hotel Brezina otvorený? Dnes som tam volala ale nikto mi nezvdíhal a keď dám do google že Hotel Brezina tak naboku mi zobrazí že natvrvalo zatvorerný. ĎAKUJEM
Odpovedať
Profilova fotka
@janijka isto je otvorený...minulú sobotu tam bola svadba...asi treba iba skúšať ;) alebo dievčence poradia iné číslo..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@veronika933 veľmi pekne ti dakujem dnes som sa tam dovolala resp. mi poslali nové číslo. Teším sa a som zvedavá ako to tam bude :)
Odpovedať
@veronika933 Ahoj, prosím ťa, aká je kapacita preistorov v tomto Hoteli pre svadobnú hostinu?
Odpovedať
Profilova fotka
@misdor bohužiaľ neviem. Iba viem, že tam sú svadby každý týždeň (nastávajúci je hudobník a chodievajú tam hrávať) ale ja som tam nebola. treba si tam zavolať ot bude asi najistejšie
Odpovedať
Ja som si od nich pýtala minulý rok cenovú ponuku na svadbu pre 50 ľudí, ale povedali mi, že takú kapacitu nemajú. Takže tipujem že je to tam tak max pre 30-40 ľudí.
Odpovedať
@ela4 a @veronika933 ďakujem vám obidvom za info :) Kde ste vy mali svadobnú hostinu alebo idete mať? Keď sa môžem opýtať.
Odpovedať
@misdor ja budem mať hostinu v hoteli pod hradom :)
Odpovedať
@ela4, aha takže asi je to menšia svadba, že? Myslím na počet hostí.
Odpovedať
@misdor neviem, či menšia, asi ani nie :D máme cez 50 ľudí + 20 večer.
Odpovedať
@ela4 menšia :D my budeme mať všetkých spolu cez 100.
Odpovedať
@misdor tak to je velmi vela... to už pri našom počte si všetci chytajú hlavu, že či nám šibe robiť takú veľkú svadbu :D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
dievčatá, prosím vás, akú máte skúsenosť s Brezinou? nám sa to miesto páči, ale akosi tam viazne komunikácia.. mali ste nejaké problémy s organizáciou?
Odpovedať
My sme mali svadbu v hoteli Brezina minulý mesiac s počtom hostí 100 a bolo to úplne bez problémov. Vraj tam už dokonca mali aj 140 ľudí. Takže tak :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Baby viete mi dat fungujuce cislo na hotel brezina? Dakujem 😉
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@tn11 ahooj tiez uvazujeme nad Brezinou...vedela by si mi dat nejake ingo ohladom ceny...priestoru..aka bola s nimi komunikacia a tak? Dakujem 😀
Odpovedať
Ahojte zeny :) riesim svadbu ale netusim kde ju spravit aby to nevychadzalo nejako moc vela.. Tiez sa mi paci ten hotel brezina len netusim kolko co stoji nemate niekto cenu kolko tam stalo jedlo na osobu? aspon priblizne :)
Odpovedať
@tn11 Ahoj prosím tiež mi dáš nejaké info na hotel Brezina ohľadom ceny ... priestoru atd poprípade tel. Číslo Ďakujem
Odpovedať
Ahoj, preposielam správu, ktorý som tu už pred pár mesiacmi niekomu osobne posielal, nech to všetko neprepisujem znova...Aj ked myslím, že tie podmienky už úplne aktuálne nebudú... Dobrý den, vedel – je dosť možné, že teraz to už majú inak, ale ked sme si pred rokom dohadovali s nimi podmienky, tak sme mali na výber medzi 350€ s tým, že akékoľvek nápoje budeme brať od nich. My sme sa rozhodli pre druhú možnosť za 500€ a doniesli sme si vlastný alkohol vrátane vína a nealka. Od nich sme brali len čapované pivo, kávu a čaj. Myslím ale, že teraz už chcú aj za vlastné nealko účtovať nejaký poplatok. Zákusky a pochutiny na stol sme mali vlastné. Výzdobu sme robili sami deň svadbou. Všetko vám asi ponúknu, že zariadia, ale nenútili nás do toho a radšej sme si to spravili sami. Platili sme im okolo 4000 – 4500€, za sálu s obsluhou, za menu pre vyše 100 ludí (prípitok, predjedlo, polievka, hlavné jedlo – to ale záleží na vás ako si to poskladáte; dá sa samozrejme dohodnúť aj na vegetariánskom a detskom menu), bufetové stoly (z ktorých ešte dosť ostalo a na druhý deň sme si to zobrali) a za 7 izieb pre hostí a nás ako mladomanželov. Nvm to porovnať s inými miestami. Ale vraj známi, ktorí to mali Pod hradom a mali o polovicu menej hostí platili podobnú sumu a ďalší, ktorí to mali v Kursalone v Tepliciach platili za podobný počet hostí o dosť viac. Ale tak to sú asi tie najdrahšie podniky na takého akcie. S tou komunikáciou to nebolo na 100%, ale to aj preto, že už nežijeme v TN a nechodíme do TN každý víkend. Ale ako sa blížil termín, tak sa to zlepšovalo a vyšli v ústrety vo všetkom. Ja som bol asi spokojný so všetkým a určite budem odporúčať každému.
Odpovedať
@tn11 Ďakujem veľmi pekne 🙂
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?