Chcem namiesto kvetinovych darov granulky pre psikov do utulku

Profilova fotka
Ahojteee.. Chcem sa Vas opytat na názor,alebo popripade ci ste sa s tym uz stretli... U nas v Trnave mame utulok a chceli by sme im trosku pomoct.. chcem na svadobne oznamenie napisat a poprosit hostí či by naaam nemohli namiesto kvetinovych darov priniest granulky alebo konzervy pre útulkáčov..samozrejme ze by som sa vopred dohodla s utulkom aby si to prisli ku kostolu hned zobrat...Tak sa chcem opytat ci je to dobry napad len pre mna ,alebo je to traaapne... My sme sa tak dohodli s drahyyym mojim,ze by to bolo celkom fajn.. Prosim napiste vase nazory...dakujem bo moje okolie reaguje aj pozitivne aj negativne..dakujeem :-) :-) ;-) ;-) :-p 8-)
Odpovedať
Ahoj evuska, ja osobne mam velmi rada zvieratka ale z pohladu hosta mi to pride trosku necitlive - niektori ludia nesuhlasia s myslienkou utulkov, ini zase s tym, aby ich osobne podporovali. Vacsinou chcu ludia vyjadrit podporu a pozornost v den vasej svadby najma vam dvom. Kedze utulok a jeho podpora je moralna otazka, davas svojich hosti do pozicie, ked su nuteni robit nieco, co im niektorym moze byt proti voli. ALE Myslim ale, ze by si to mohla urobit ako volitelnu moznost a pekne to naformulovat - nakolko je to krasna myslienka a totalne ta za nu obdivujem - povedat nieco v zmysle : S dobrom, ktore dostavame, by sme sa chceli aj podelit a to formou podpory miestneho utulku. Ak sa vam tato myslienka paci, namiesto kvetinovych darov od vas velmi radi prijmeme konzervy alebo granule pre opustene zvieratka :) . - tymto sposobom nikoho neurazis, ale zaroven splnite svoju misiu 8-) Dufam, ze moja rada pomohla a drzim palce.
Odpovedať
👍👍👍👍👍👍👍 uzasna myslienka :) ja osobne nechapem ako moze niekto mat problem s tym, ked chce niekto pomoct a je jedno o aku formu sa jedna..teraz pouzijem prirovnanie kt. sa nebude mozno mnohym pacit , ale keby sa jedna povedzme o deticky a zbieraju sa im trebars hracky, oblecenie atd, mal by s tym niekto problem? Pochybujem a ak, to sa pozastavim skor nad moralnym kreditom danej osoby ....no a o co horsi je ten psik?? Nejedna sa o penaznu dotaciu utulku, s tym, keby ma odporca utulku problem pochopim.... Takze za mna ano, je to super napad ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hrabbie ahoj velmi pekne dakujem za radu.. asi to tak ako si napisala aj napisem na pozvanku bo co si budeme klamat najdu sa aj ludia..uz som sa s tym stretla co s tym problem asi majuuu..podla vyrazu tvare ked som to povedala....ale teda vacsinou sim sa stretla s dobrym ohlasom na to..dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@ria236 ahoj...dakujem za odpoved..mne sato tiez zda ok.... ale radsej to napisem tak ze budu mat moznost volby..viem ze je to netradicne.pre niektorych cudnee ale ja si myslim ze ci daju 5-10-15-20e za kyticu aleboza granulky je jedno..popripade ma budu ohovarat ale to je zase mne jedno..moji najblizsii ma chapu a tesia sa z toho...
Odpovedať
Ahoj podla mna sa to velmi nehodi, svadba je svadba, Mozes povedat ze nechces kvety, vtedy ludia mozno skor prihodia a daju do obalky o 5e naviac, ty potom s tými peniazmi mozes robit co chces aj kupit granule, ale zbierat ich pred kostolom mi to pride aj trosku neuctive aj voci tomu miestu a aj strata casu lebo nevies, ci vobec bude moct po to niekto prist :) No proste ja by som to nerobila, ale to je len moj nazor.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?