"súboj" medzi sesternicami

BAby pomoc !! mám sesternicu ktorá bude mať svadbu o dva týždne po náš. Žial, je to taká sesternica s ktorou sme sa nikdy radi moc nemali. A ona teraz naše svadby berie ako súťaž.....všetkeho chce mať viac, lepšie a krajšie....nie že by mi to nejako vadilo, ja svoju predstavu o svadbe mám ale nepáči sa mi jej postoj....a ked sa s nou chcem normalne porozpravať že nech neblázni tak to nie je pravda...aj ked tá rivalita je tam očividnaa ,,,,,čo mam robit?
Odpovedať
Profilova fotka
fu zaujímavý problíém ... také niečo som ešte nepočula
Odpovedať
@ivana1410 vyznie to ako v nejakom filme
Odpovedať
@zuzu571 @macka00 keby to nezazžijem tak neuverim ....ale toto sa mi deje
Odpovedať
Nic. Ak ste sa nemali radi ani predtym, toto vas urcite nezblizi:) Nechaj, nech sa "preteka", ale byt Tebou, radsej by som jej ziadne podrobnosti o svojej svadbe nehovorila.
Odpovedať
Profilova fotka
@macka00 presnee :) ako bride wars :D @ivana1410 kasli na nu, urcite sa nedaj ovplyvnit ani zviest do takehoto sutazenia, lebo nakoniec zistis, ze svadba bude diametralne odlisna od tvojej povodnej predstavy a urcite nie v tom lepsom zmysle. ked si chce sesternica preplacat svadbu a mat vsetkeho "viac a lepsie", nech... viem, ze niekedy sa to tazko prehltava, taketo veci dokazu nahnevat a sklamat, ale skus sa tvarit, ze ona svadbu nema alebo co :D a robit si vsetko po svojom bez konzultacii s nou. a hlavne sa nenechaj znechutit, ked sa pred tebou bude vytahovat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?