Ako má prebiehať príchod do svadobnej sály?

Profilova fotka
Ahojte babenky, Prosím, veľmi prosím o radu ako by mala prebiehať svadba - príchod do sály a atď, lebo si to neviem moc predstaviť a nemá mi s tým kto pomôcť. Moja mama nejaví záujem, takže vo všetkom mi pomáha budúca svokra a potrebovali by sme nejaké rady na spestrenie. Svadbu budeme mať 25.2.2006. Veľmi moc ďakujem za každú dobrú radu.
Odpovedať
Profilova fotka
pri prichode do saly ta privita majitel restiky,alebo prevadzkar...dali nam chlebik so solou a slivovicu...rozbije sa tanier-to vsetko zvlada ta osoba.... my mavame starejsieho ktory potom doplne este nejaky pokec a vyzve zenicha aby ta odniesol ku svadobnemu stolu............. viem ze vy v ziline nemavate starejsieho tak by to vsetko mohol zvladnut ten prevadzkar..... ak by si chcela kontakt na starejsieho tak poslem, my sme mali velmi dobreho a viem ze chodieva aj inde po slovensku.moj manzel je zo ziliny a vsetci nasi zilinski hostia boli nadsení,lebo, ze u vas malokedy byva osoba, ktora celu svadbu riadi.....
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj nana, my sme nemali nijakeho specialistu na organizacne zalezitosti, v kazdej restike vitaju s rozbitym tanierom - alebo inym - my sme mali pohar. Chlebik a slivovicu sme nemali. Najprv nas teda manazer-prevadzkar pekne privital, v ruke mal tacku s2poharikmi na pripitok pre nas so zenichom. Ked sme vypili, pustil pohar, podali nam lopatku a metlu, pozametali sme crepy-nezabudni si nechat pre stastie, zenich ma preniesol cez prah a zlozil. A potom sme odkracali k stolom. Ja som kazdy stol ocislovala + pre kazdeho som umiestnila menovku. Spravila som zasadaci poriadok s menami a cislami stolov (stoly boli po 4 a dva po 6osob) a bol umiestneny na stojane - na mieste, kadial museli vsetci prejst k stolom. Vsetci sa v pohode nasli, ziadny chaos.
Odpovedať
Profilova fotka
ozaj, samozrejme, logicky, do restiky sme vchadzali so zenichom ako prvi, za nami stali hostia, zenichov bratranec nam zo srandy kopol do takmer pozametanych a nalozenych crepov na lopatke, tak sme zacali odznova :-) Oni si toto robia na svadbe vzdy, pred nami sa bral iny zenichov bratranec a im to rozkopali 3x :-) U nich bol najprv tanier, potom zametanie a az potom si pripili. Zavisi ako maju v restike vo zvyku :-) To zvladnes :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 rokoch
Profilova fotka
ako si kto vyberie tak pojde, ale podla mna by mali ist mladomanzelia prvi
Odpovedať
no my sme to mali naopak, rozbijanie taniera a zvyky sa robili vonku pred vchodom, potom vosli dovnutra vsetci hostia a potom ma moj drahy priniesol aby to vsetci videli. (inak toto som si vobec nepamätala, ze ako to bolo, az na videu som to videla:D)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?