Catering Zilina

Ahojte baby, neviete mi odporučiť nejaký svadobný catering v Ziline? Ake máte skúsenosti a kolko vám vypočítali na osobu? Pretože máme na výber jednu kuchárku , čo vari na svadbách, ale 28€ za porciu v ktorej je polievka druhé (dva rezne,ryza,zemiaky,zelenina) prípitok káva svedske stoly - dva druhy rezňov a dva šaláty a porcie sú celkovo strašne male sa mi zdá dosť. Preto zvažujeme urobiť to cez catering ak by ponúkali celkom slušnú cenu. Ďakujem vám za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
@anicka94 My budeme mať Premium Catering Orava ale svadbu máme v okolí ZA a predbežná cena je cca 16€/osoba.Kuk na FB
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahoj, kamoska mala s tym tiez problem tak som jej poradila nech to vezme z nasej oblubenej restiky.. ti zabezpecili vsetko - taniere, pribory, jedlo ale aj vyzdobu... aj na zaklade toho sme sa s manzelom rozhodli urobit svadbo priamo u nich v Il Padrine v ZA :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@kikusiacik ahoj, prosím ťa, koľko asi vychádza catering z II Padrino? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@4stanka4 ahoj, máš teda jedlo cez catering? mohla by si mi napisat viac info, ako to chodí takto ked cez catering objednávaš jedlo na svadbu? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@ada338 ahoj.áno budeme mať catering.Zatiaľ sme len v telefonickej komuniácii,stretnutie máme pred svadbou.Zabezpečia nám všetko vrátane personálu.
Odpovedať
Profilova fotka
@4stanka4 a teda v tej sume 16€ je personál, hlavný chod, aj bufety, áno?
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte chceme navyše čašníčku a za cestu im dáme niečo keďže budú dosť behať.Ale stále to vychádza lacnejšie ako inde.A jedlá vyzerajú skvele :-)
Odpovedať
Nakoniec máme catering SPIRIT Žilina, cena bezkonkurenčná spolu so všetkými poplatkami naokolo za čašníkov, umyvačov, kuchárov atď cca 26€. Samotné predjedlo + hl.jedlo a polievka 12 €
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@anicka94 Ahoj, mohla by som ťa veľmi poprosiť, poslala by si mi ich ponuku? resp. výber jedál atď. Ďakujem krásne :)
Odpovedať
Ahoj rada by som poslala ale všetko sme dojednávali na osobných stretkach s ochutnávkou :-) nakoľko nevaria to čo chcú ale to čo si želá nevesta a ženích :-) preto sme ich nakoniec aj vybrali keďže nám vo všetkom vyšli podľa našich predstáv :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?