Deti do troch rokov

Ahojte! Ako riešite deti vo vekovej kategorii dva - tri roky? Maju vlastnu stolicku (ak ano, dospelu alebo nejaku detsku)? Objednavate im polporcie alebo nech sa napapaju z rodicovho? Ďakujem!
Odpovedať
Ahoj, ja čo som bola na svadbach tak väčšinou tam boli nejaké detske stoličky, kto si uchmatol mal, kto nie tak mal deti na kolenách alebo v kociku. Moje deti boli ešte v hlbokom kocari tak my sme mali vystarane. Ale tiež som nad tým rozmýšľala no my dávame obrad až na šiestu večer tak rátam s tým že väčšina hostí príde bez deti.. Inak dám detských stoliciek len toľko čo majú v restauracii a hotovo..
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som takýmto deťom dala pripraviť detské stoličky a detské menu - polovičná porcia polievky a druhé nejaké mäsko, tuším kuracie prsia a zemiaky. Predjedlo ani dezert nemali takéto malé detičky. Mladšie deti do jedného roka nemali detskú porciu, tak som sa dohodla s rodičmi, ktorí povedali, že by to nezjedli. Pri rodičoch som takýmto deťom nechala prázdne miesto, aby tam mohli mať priparkovaný kočík.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali na svadbe asi 12 deti od troch mesiacov po 12 rokov, maličkí mali kočík,prípadne detskú stoličku, tí, čo už dočiahli na stôl, sedeli s rodičmi okolo stola. Na jedlo som sa pýtala každého rodiča, či objednať detskú porciu alebo je to zbytočné, dávali sme im iné jedlo. Plus vo vedľajšej miestnosti sme deťom zriadili stôl s lístkami, kindervajickami, cukríkmi, balonikmi, pastelkami a omaľovánkami. Bolo to super, tešili sa deti aj ich rodičia.
Odpovedať
Treba sa spýtať priamo rodičov, oni vedia najlepšie posúdiť ale menším deťom sa dáva normálne vysoká stolička detská a jedlo isto nie od rodičov, podľa veku buď menšiu verziu alebo takú jednoduchšiu verziu jedla čo budete mať vy alebo ak sú veľmi malinké tak sa treba spýtať rodičov čo spapajú alebo či si prinesú pre ne niečo svoje :)
Odpovedať
Ahoj, my sme sa opýtali každého rodiča, či chcú samostatnú porciu pre detičky, alebo polovičkú porciu, alebo nechcú pre nich nič (budú papať z rodičovskej večere). Odpovede a priania boli rôzne, napr. niekto chcel polovičnú porciu pre dvojročného a zas druhý povedal, že trojročnej nepreba nič, že si dá z ich večere. Stoličky - pre 1,5 ročného sme mali detsku stoličku, pre 3ročné deti klasicke stoličky ako pre dospelých.
Odpovedať
Ak by boli detske stolicky, tak pre take deti do tych 2 rokov by to podla mna bolo fajn riesenie. No ak ich tam nemate nejak vela, podla mna by si sa mala rodicov popytat. Vies lebo ako pravdepodobne budu aj papat spolu
Odpovedať
takym malym detom do tych 2 mozno aj 3 rokov by som zvlast porcie nezajednavala. nespapaju toho moc a ked tak aj tak z rodicovho taniera
Odpovedať
Ahoj, my budeme mať tiež deti v tejto vekovej kategórií. Menším budem im objednávať iba polievku navyše a druhé už nie. Pol porcie budem objednávať iba deťom starším, takým už v tom veku, že chodia do MŠ, nakoľko tam sú už zvyknuté spapať všetko :) Ale samozrejme poraď sa s ich rodičmi, to budeš mať najistejšie. Napríklad my tam budeme mať takého malého jedlíka, čo bude mať rok a pol vtedy a ten zje všetko, ale zároveň aj predškoláčku, ktorá možno nezje ani polievku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?