Harmonogram svadobného dňa

napadlo ma, ze by sme do tejto temy mohli kazda napisat "harmonogram" svojho svadobneho dna, myslim ze si mozme poradit, inspirovat sa, porovnat, odkukat... :-D
Odpovedať
1
2
5
teda lusa, klobuk dolu, my este nevieme ani kedy sa pojdeme fotit.. a ani kedy pojdem kadernicke ;-) btw co je to prisaha svokier ? s tym som sa este nestretla.. ;-)
Odpovedať
ahoj lusa, aj moj harmonogram vyzera podobne. Chcem sa spýtať čo znamena ceremonia ruží? a pvý manzelsky tanec je az po veceri? ozaj a unos nevesty? k.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Katuška presne to isté zaujímalo aj mňa, čo je to ta "ceromónia ruží" :-| ...u nás je tiež manželský tanec po večeri, tancovať s prázdnym bruškom...neviem, neviem, aj keď tancovať s prvým je tiež také :o)) juj ha... a únos nevesty, budeš ho mať? Ja určite, všetci mladí idú s nevestou tata na nejakú diskotéku po prípade do baru :o)) tak sa tešííííííííííím
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, mňa zaujíma, čo je to prísaha svokier.Hm????
Odpovedať
Profilova fotka
baby..toto najdete na konkurencnej stranke. su to take hry... slub svokier je taky vtipny, kde prisahaju, ze budu sa starat o vnucata a bla bal... a ceremonia ruzi je o vimene ruzi ako znaku lasky... take nieco... ja som si to prisposobila na seba. unasat sa nedam... som unesena stale od mojho srdiecka tak to v nas den nedovolim... som zvedava, ci sa mi to podari. no a potrebovala som urobit taky priblizny harmonoigram pre DJ-a, kameramana atd... ;-)
Odpovedať
to by aj mna zaujimala co je to ceremonia ruzi...a prisaha svokier??
Odpovedať
Profilova fotka
a ostatne kocky coooo? nemate pripraveny aspon aky taky harmonogram... sup sup
Odpovedať
Profilova fotka
no ja idem na 9.00 cesat, to znamena ze aspon o pol osmej aby som vstala a musim sa napapat, aby som neodkvecla pri sobasi. potom, este neviem presne kedy, idem ku kozmeticke na nechtiky a ksichtik a o stvrtej na urad. potom este neviem, ale pomaly to davam dohromady.
Odpovedať
babenky najprv sa davte cesat alebo licit?
Odpovedať
Ja mam, ale ten Tvoj bol taky uplny, ze nebolo o com. Ale ked inak nedas: 8:00 vstavanie (bodaj by sa mi podarilo tak dlho spat) 8:30 ocista tela (kupanie, holenie, kremovanie, bla bla) 9:30 kadernicka a vizazistka (v tomto case budu lestit auta a capkat tam vyzdobu) 12:00 presun spat domov, asi osprchovanie, obliekanie do siat, presun na miesto fotenia (zatial neurcene) 13:00 fotenie (cvak cvak, zopar zaberov a hotovo) 14:00 presun z fotenia spat, vyzlecenie zo vsetkeho (aby som to nespinila a nepotila sa do toho), presusanie sa po byte, znervoznovanie okolia (idem na poslednu noc k nasim, aby som sa chystala u nich, je to urcite zazitok aj pre moju rodinku), zase chystanie, sprchovanie (predpokladam, ze budem upachtena z toho pobehovania, presuvania a tak), opat obliekanie, chystanie sa (este nemam zvladnute, kedy si do hotela presuniem vsetko svoje harampadi (popolnocne, dalsie topanky, leukoplasty, kozmetiku a tak, nepojdem snad v tomto okamihu s kufrom). 16:00 najvyssi cas zbierat sa v autach (pred domom mojich rodicov si predstavujem zraz nas, jeho a mojich rodicov, posledne instrukcie a odchod, sestra s priatelom pojdu medzi tym pre staru mamu, s nimi zraz az na mieste, o ostatnych sa nestaram, ako pridu, tak pridu) 16:45 obrad (obcianske preukazy, instruktaz svedkom, to na matrike robia) 17:00 zaciatok obradu 17:30 koniec obradu, presun na nadvorie, prijem gratulacii, fotenie 18:00 presun na hostinu, tanier, usadzanie, tlieskanie 18:30 zaciatok vecere, prihovor, pripitok, jedenie 19:30 hudba, tanec, zabava 21:00 krajanie torty 21:20 hudba, tanec, zabava 22:00 druhy chod (teply bufet) 22:30 hudba, tanec, zabava 00:00 odovzdam kyticu jednej kocke, podvazkovy pas druhej kocke (jednu to caka urcite, druha caka, kedy sa ten jej rozkyve) 00:15 prezliekanie 00:45 uz do nasho odchodu na prezliekanie pokracuje hudba, tanec, zabava 01:00 treti chod (studeny bufet) 01:30 volna zabava do kedy sa bude hostom chciet ZMENA PROGRAMU VYHRADENA, PRESNE CASOVE URCENIE PODLIEHA AKTUALNYM OKOLNOSTIAM, PRIPADNYM CASOVYM SKLZOM, LUDSKEMU FAKTORU A POD.!!!
Odpovedať
ty lusa ty si tak rychla a diplomovku uz mas ;-) ;-) nie nic v zlom, ja len, ze tak prepracovane do detailov ako ty, to nikdy mat nebudem. vzdy prides s niecim novym o com som v zivote nepocula.... a co stretko po sviatkoch, este stihate?? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
vsetko mam len diplomovku nie :-D ... a to nemam este 3 skusky z mynuleho kurzu a teraz ma caka dalsich 5... som zvedava ako to stihnem.... :-) . ale po VN sa sustredim na skolu... inak tieto pripravy mi uzzacinaju liest ... inak preto toto mam lebo to potrebovali nejaky ludia, a kedze to org na dialku, musela som to urobit do VN, ked sa s tymi ludmi stretnem. samoska ze ako zebriacka si vyhradzujem pravo na zmenu :-) kocice, najskor sa robi uces, potom vizaz... mam to od vizazistky ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
08.00 - raňajky 08.30 - sprcha do 10.30 - leňošenie 10.30 - odchod k mame 11.00 cesanie 12.30 - licenie opat relax 15.30 - zacińame odchadzat 16.00 - odchod do kostola 16.30-17.30 - obrad 17-30-18.00 - gratulacie 18.30 - prichod do PK rozbijanie taniera. 18.50 - fotenie (zapad slnka - dufam) 19.30 - prve jedlo 20.30 - prichod kamarati a zbytok este dovymyslam, ale predbezne takto
Odpovedať
Lusa, zebricka, vy si vážne myslíte, že svadobný deň sa dá rozplánovať na minúty? Nedá. Vždy sa nájde nejaký zádrhel, pre ktorý nastane meškanie a potom čo? Hm? Veď už nebláznite, vám keďže už to mám za sebou, garantujem vám, že to, ako to máte naplánované sa všetko presne nedá stíhať, jedine že si svoj deň D budete sledovať so stopkami v rukách a buzerovaním ostatných, nakoľko veeela vecí nebude závisieť iba od vás.. Nič v zlom.
Odpovedať
baby, sokujete ma, vsetko mate uz tak dobre prichystane... Chvalim vas. Ako sa odovzdava podvazok? Toso ho dam sama dole, alebo zenich? Poradte? A este jedna vec, kde sa parkuje, ked je obrad v Zichyho plalaci. praimo k palacu mozu len tri auta. Kde maju ostat ostatne?
Odpovedať
Profilova fotka
cat... nemyslime si to... ja osobne robim len to co chcem.... a chcem si tento den naplanovat, i ked ako spomi nas, nie vzdy vsetko vyde podla planu. a anarchia sa na svadbu nehodi... teda podla mna... nic v zlom ;-)
Odpovedať
Lusa, moj zámer bol, aby ste neboli sklamané, ked vám niečo podľa toho nevyjde. A to určite nevyjde, harmonogram na minúty je blbosť. Toto je môj posledný príspevok na toto fórum, majte sa krásne a aby vám všetkým vyšli vaše dni D podľa predstáv :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
cat... dakujem... ja som ta presne pochopila... mozno po svadbe si budem hovorit, ze som zbytocne prehanala, ale aspon budem mat pocit, ze som urobila maximum preto, aby tento den bol ten naj. a mozno si ani nepripustam, ze by to nemalo vyst podla planu :-) . prejem ti krasny manzelsky zivot... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som to mala rozpisane podobne ako vy, ale len prem oje info co by som asi o kolkej mala stihnut, no ale 'lenosenie" som nemala do minuty naplanovane :-) aj napriek nasim super planom a +- hodinovou rezervou sme koli zlej ceste a pocasiu zenichovej rodiny museli posunut svadbu o pol hodinu,nastastie nik za nami nemal sobas tak pohoda ale planovat na pol hodiny a pod. to vam neodporucam,dajte si velky casovy predstih,hlavne ak pride zenich z vacsej dialky. my sme mali v plane iba, rano vyzdobit so segrou nase auto, cestou ku kadernicke odniest do kostola vyzdobu a kvety, do restiky vyzdobu a menovky so zasadacim poriadkom, potom kadernicka a ked sme dorazili domov o 12.00 to uz u nas boli svadobcania /bola dohoda ze poprichadzaju po 12.00 / kameraman,fotografka a pod. vonku bolo pripravene pohostenie takze nejake venovanie sa niecomu inemu... nehrozilo.fotili sme sa po obrade. lusa ak mozem byt uprimna na 15minutky , a pol hodinky si to neplanuj, budes z toho unavena a nerovzna. nech vam vyjde vas den D podla vasich predstav.
Odpovedať
Profilova fotka
baby, asi som nemala byt takato aktivistka... no co uz :-D, sak sa clovek uci na vl chybach... dakujem za radu... koncim k tejto teme...
Odpovedať
lusa, neuveris ale ja to mam takisto podrobne rozpisane ako ty, a este o mnoho viac... nikto netvrdi ze to musi presne o tom case vyjst, je to len pomôcka (pre moju deravu hlavu, lebo co si nenapisem to zabudnem), aby sa na niečo nezabudlo. Mám tam zahrnuteho aj psa, aj to co ma robiť družba.... ja som ten typ co sa len velmi nerad spolieha na niekoho ineho, takze myslim dopredu aj za tych druhych. Inac mna by viac zaujimala ta druha cas svad. dna, po veceri. Este som na ziadnej poriadnej svadbe nebola. Takze neviem co vsetko sa robi po veceri. Takze vydate, poradtte ako prebieha zvysok vecera? k.
Odpovedať
Profilova fotka
lusi asi to tak zlvadas, zalezi od tvojej povahu a ako co chces stihnut a ako si uzit tie pripravy.mozno to bude ok. zalezi od tvojej prestavy. drzim palce
Odpovedať
Profilova fotka
Jasne, ze sa to neda zvladnut na minuty. To je len taky casovy plan. Mne to bude hlavne pomahat na to, aby som nic nezabudla. Ked to nestihnem, tak nezacnem lietat cela sialena po miestnosti ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
... kocice... neda mi a musim napisat... :-D samoska, sak to bude ako bude, nech sme v obraze... a jedina a najdolezitejsia vec je, ze sa staneme zenami svojich muzov ;-)
Odpovedať
Cat, ved my sme tam napisali, ze zmena programu vyhradena, ze to moze byt ovplyvnene casovymi sklzmi, ludskym faktorom a podobne, preto aj mame casove rezervy na vselico. Islo len o priblizne urcenie toho, co nas v ten den caka a co moze asi kolko trvat. Je to dost zrozumitelne?
Odpovedať
To iste plati aj pre Majku: tie plany mame rozplanovane tak, ako pozname svoju rodinu, svoje predstavy, vzdialenosti, obaja sme z jedneho mesta, vyzdobu odnesieme den vopred, o vsetko sa postaraju v hoteli, fotime sa predtym, nikto sa u nas nebude schadzat, a tak dalej a tak dalej, aj tak sa moze vyskytnut nieco nepredvidane, ale nie je to zase taka udalost, ze by ma nieco mohlo zaskocit, ked budu rozdavat Oscary a ja nejaky ziskam, tak vtedy budem zaskocena, ale toto vsetko su detaily, kludne si to mozeme planovat aj na 15 minutky, ved same vieme, comu sa chceme kolko venovat a ako pisem: pozname svoje rodiny a scenar dna.
Odpovedať
no, ja viem, len tolko, ze od 8mej kadernicka a vizazistka, od pol 1- jednej sa fotime a o stvrtej je obrad v kostole... :)
Odpovedať
presne lusu chapem, aj ja mam rada setko dopredu naplanovane... nic sa neda predvidat, ale neni lepsie mat taky rozpis ako ho nemat? podla mna je...aj rozvrh je od toho aby sa porusil (ale musi byt :-D )
Odpovedať
Profilova fotka
Kde najdem ten Lusin harmonogram, ktory spominate v uvode? Nejak mi to uslo! :-) D.
Odpovedať
bolo to ako 1.prispevok, ale niekde to zmizlo.. :-o
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?