Hostia po 22 hod. Kalkulácia ceny na osobu. Nitra

Profilova fotka
Pekný večer prajem. Pomaly začíname plánovať aj my svadbu a pri hľadaní miesta na hostinu sa všade píše kalkulácia na osobu. Ale v tom je zahrnutý celý večer, nie? Ako sa počítajú hostia, kt. prídu po 22 hodine? Máte s tým niekto skúsenosti? Ideálne z Nitry a okolia. Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, aj mna by tato tema zaujimala,nakolko tiez mam aj hosti po 22.00.Ale myslim si ze skusene restauracie, alebo cateringovky to vedia rozratat.aspon dufam :D
Odpovedať
Profilova fotka
@galka85 od jednej kamarátky som počula, že niektoré podniky majú s tým problém, ale čo je na tom pravda? asi až keď budeme rezervovať miesto sa to dozviem
Odpovedať
Profilova fotka
@dinr napodobne...uvidime.kedy mate svadbu?
Odpovedať
Ja som o tom hovorila vo viacerych restauraciach, problem som s tym nemala. Akurat chceli vediet, ci treba vyzdobit aj stolicky a stol pre takychto hosti. A ja pre hosti po 22 navyse objednavam teple a studene bufety, aby sa mali cim obcerstvit, nech nie je malo jedla.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali síce kalkuláciu na osobu, ale aj tá kalkulácia sa z niečoho skladala - vy si určite, koľko čoho chcete. My sme mali večeru a potom boli švédske stoly. Tie sa nedajú určiť presne na osobu, resp. na tanier, pretože nie každý si dá, niekto si dá viac, niekto menej. A tak sme to riešili tak, že sme mali večeru pre 90 osôb a švédske stoly sme mali pre 100 osôb a aj tak nám ostalo ešte na druhý deň dosť toho. No, v kalkulácii to bolo rozpočítané na tých 90 osôb. V hoteli s tým nemali žiadny problém, pretože to tak robia bežne.
Odpovedať
Profilova fotka
@galka85 Zatiaľ je plán apríl 2017, ale chceme aspoň miesto zarezervovať čo najskôr. Moja teória je, treba rýchlo, aby som nebola tá druhá a mohla si vyberať :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@dinr veru veru :)lepsie je ked mas na vyber .drzim palceky k dobremu vyberu.ja som zvolila svadbu vonku, tak musim riesit plno veci (stan, slavobrana, tanecny parket, stoly, stolicky, catering...a vsetko ostatne)hlavne tam este svadbu nikdynemali tak mam trocha obavy, snad to ale bude v pohode :)
Odpovedať
Ahoj, tak u nás v hoteli majú za osobu po 22:00 cenu 5€ (Čiže len ten bufet - studený, teplý, šalátový) Hotel je v Senci.
Odpovedať
Profilova fotka
@galka85 uf, vonku...krásne, ale ja by som sa bála. S mojím "šťastím" by lialo ako z krhly, bola by kosa a neviem, čo ešte :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no takze u nas cena osoba/hostina =30e a osoba/vecerny prichod 20e, tym padom sme to zrusili
Odpovedať
vecerny prichod 20 € ??? :-. a to preboha co im chceli davat, kaviarove tousty??? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Takže nakoniec všade kde sme zvažovali nemali s ľuďmi problém po 22, s tým, že musíme počítať akurát viac jedla na švédske stoly.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@dinr no vidis tak nakoniec s tym problemy nemaju a vsak ani by nemali mat
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?