Hotel Sebastian Modra

Profilova fotka
ahojte,nemate niekto skusenosti s tymto v celku novym hotelom? Ak ano, zaslite mi link na nejake foto zo svadby, resp. podajte info. Bola som tam osobne, pani, co mi to ukazovala bola velmi prijemna a ustretova, priestory super. Avsak pani s ktorou si pisem,je nejaka pomalsia...Zatial som nenasla na nete nejake foto z tejto lokality. Dakujem x-)
Odpovedať
Je to novy hotel, a pokial viem tak len nedavno (august september) dokoncili priestor vhodny na svadby.. Takže recenzii bude velmi malo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahoj Vidruska, pred pár týždňami sm mali svadbu v hoteli Sebastian a môžem ti hneď na začiatku povedať, "Hľadaj si ine priestory". Priestory v hoteli Sebastián sú krásne, luxusné, aj prístup dcéry p. majiteľky, ktorá ti na začiatku sľúbi aj zľavu pri konečnom vyučtovní - to boli ren reči. Ale čo nás najviac nahnevalo, jedli sme až dve hodiny, jedlo vlažné až studené a poniektoré koláče sme ani nenašli na stoloch. Po príchode sa mňa (nevesty)čašník prišiel opýtať, či môže predjedlo dávať na stôl. Polievka sa podávala až po 40 min. a to po dojedení predjedla pri poslednom dieťati. Sami dobre vieme, ako dlho deti jedia :-|. Vlažná až studená "Slepačia polievka" bola len s mrkvou a slíže ste v nej museli hľadať. Poniektorí nedostali ani tie slíže. Hlavné jedlo ako bolo pred svadbou prezentované na tanieri bolo podávané 3/4 z neho. Ryža bola nedovarená až surová, poniektorí mali mäso ako podrážku a opekané zemiaky boli ako keď sa Vám rozvaria, a pri opečení ich zoškrabujete z plechu. Svadobný otec nedostal celú porciu (chýbala mu ryža). 70 ľudí obsluhovali 2 čašníci. Po niekoľkých urgenciách, aby dali jedlo najskôr deťom nás čašníci totálne ignorovali. Ignorácia bola aj pri požiadavke aby založili všetky torty na stôl Nakoniec im svadobná mama musela pomáhať pri roznášaní tôrt po 1.00 hod. ráno. A to ani svadobná torta nevesty nebola od začiatku na stole. Šamrolky a slané tyčinky, ktoré Vám upečie 70-ročná na sa na stole mohli len hľadať. A otázku, či si ich hotel zobral som dostala až po svadbe. Hotel nám ich všetky vrátil. Teplý bufet, ktorý sa podával po 21.hod sa nazýval "studeným bufetom". Hotel zrejme šetril na energie, alebo sa bál že pri zapnutí plynového horáka im vybuchne celý hotel, pretože pri prosbe aby zapli horáky nás ignorovali. A tak som si o 22.00 hod. naložila studené bebřo knedlo zelo. Hudobníci si boli 3x pýtať kávu a nakoniec im ju vybavila jedna z hostí. A to nie je všetko. Každá dobrá zábava končí ráno o 5.00 hod., ale p. majiteľka nám oznámila, že izby musíme opustiť do 11.00 hod. Takže si vieš predstaviť ako "dobre" sme sa vyspali. Musím povedať, že izby boli naozaj krásne, luxusné. Suma sumárum, pri konečnom vyúčtovaní sa s nami ani o zľave nebavili. Odpustili nám 22 ks polievok, a jedlo, ktoré sme nedojedli. Z celkovej ceny to robilo len 200 EUR. Kalkul tohto hotela je prostý: pritiahnuť organizátora akcie pre 70 a viac hostí, urobiť ich závislými na ich službách, vytiahnuť od nich peniaze na nákup potravín a následne od nich vymámiť ďalšie peniaze. Reklamovať služby je predsa na Slovensku nemožné. Sú až príliš imaginárne.
Odpovedať
Ahojte, mal este niekto svadbu v hoteli Sebastian v Modre? My mame zajednany termin na 14.8.2010 a po tomto prispevku sa dost obavam. Prvy dojem bol skvely, ale potrebovala by som este nejaku dusu, co tam mala svadbu a ta sa vydarila :) INak som na pochybach.
Odpovedať
Ja som tiez planovala svadbu v tomto hoteli ale ich pristup bol velmi nekorektny. Dokonca jedna z pani majiteliek nevie slusne komunikvat v pisomnom prejave. (oblubuje piuzivanie vykricnikov). A teraz som rada, ze som si vybrala nieco ine, pretoze som tiez pocula mnozstvo negativnych referencii na celkovu organizaciu svadieb. Je to rodinny hotel a jej clenovia bohuzial nemaju skusenosti s organozovanimj takychto akcii a kapacitne to absolutne nezvladaju. Absolutne ziadna profesionalita...cele je to take pozliepane. Mozno rokmi sa to naucia :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
No ja mám inú skúsenosť.Išli sme na obed na menu,prestávku máme od 12.00 do 13:00,prišli sme tam o 12:15.Po 10 min sme objednali menu,po ďalších 10 min sme dostali polievku,ktorá mimochodom bola chutná, a potom do 12:55 nič!!!!!!!!Keďže sme sa museli vrátiť na pracovisko, odišli sme bez hl.jedla a to sme si už nestačili zaobstarať iný obed.Takže ďakujem personálu ,že som mohla do 18 tej držať diétu a to bez slova ospravedlnenia alebo upozornenia že to bude tak dlho trvať.Pritom tam nebolo veľa ľudí.Keď som to rozprávala známym potvrdili mi,že tam je to pravidlo.Takže Sebastian ,hoc je pekný,nikdy viac.... ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( :-( :-( :-( :-( :-(
Odpovedať
Nno uprimne povedane po precitani tychto prispevkov som zostala nemilo zaskocena, nakolko v tomto hoteli mame dohodnutu svadobnu hostinu. Tento hotel sme si vybrali podla toho, ze sme boli so sluzbami hotela vzdy spokojni a to ho navstevujeme dost casto i vacsina nasich znamych. A tiez sa nam velmi pacia interieri hotela. Jednu oslavu sme uz v Hoteli Sebastian uskutocnili minuly rok a boli sme velmi spokojni ci uz s kvalitou jedla alebo sluzieb. A taktiez pri planovanni svadby s pristupm prevadzkarky hotela a pri komunikacii s nou. Takze neviem co vyssie spomenute nevesty riesia...ale sto ludi sto chuti. Takze dufam ze nas pozitivny nazor na Hotel Sebastian na zostane aj po svadbe a neskalme nasu doveru ako doteraz. :-)
Odpovedať
akoze to co ma znamenat??? preco je zmazany moj prispevok??? podotykam...spokojnost klienta so sluzbami!!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
verim, ze dostanem aj odpoved!!!
Odpovedať
ahojte, je rozdiel obslúžiť 10 ľudí a vyše 70 ľudí, ktorých sme mali my v svadobný deň. Na 70 ľudí mali len 2 čašníkov!!! - dosť málo. My máme veľmi zlé skúsenosti s týmto hotelom, preto ak sa preň rozhodnete, určite si zabezpečte 4 čašníkov a napíšte si do zmluvy, že aj Vám prinesú polievku bez mäsa, s trochou mrkvy a slížov, ktoré ste museli v nej hľadať,pýtajte si 50% zľavu!!!. Jedlo, ktoré pred svadbou ochutnáte a si aj zaň zaplatíte, aby ste dostali aj na svadobný stôl takú istú porciu o nič menej. A ak niekto nedostane prílohu aby sa postavil a išiel do kuchyne sa sťažovať. Ďalej si dajte pozor, (aj keď im dáte zasadací poriadok) aby alkohol pred deti nedávali, pretože nám sa to stalo, a keby nebolo otca svojho dieťaťa, tak 8 r. dieťa "chváli dávida". Odporúčam Vám zabezpečiť si jedného človeka, ktorý bude vedieť o celej vašej strave, aby teplý bufet bol pod plameňmi, aby torty boli od začiatku na stole, všetky slané a sladké koláče. A aby nedolievali vodu do 1/2l naplnených džbánov tak ako sa nám stalo, a to nám účtovali ako plný džbán. Ale o víno, ktoré sme si priniesli sme museli urgovať, aby dolievali. My sme boli veľmi nespokojní s ich službami. Ak by som Vám mohla poradiť, hľadajte si iný hotel s lepšími službami.
Odpovedať
no ja som bola velmi spokojna narozdiel od elemar tak neviem čo ma stale za problém
Odpovedať
]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( 8-( 8-( 8-( 8-( 8-( 8-( 8-( 8-( 8-( 8-( 8-( 8-( 8-( 8-( 8-( 8-( 8-( 8-( 8-( 8-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
no my mame hostinu v tomto hoteli v oktobri a uz teraz sa velmi tesim :) priestory su krasne, aj kapacitne nam to vychadza, cena taktiez zatial asi naj a pan prevadzkar sa snazi uz od zaciatku vyjsta nam v ustrety a potom co som mu povedala ze som sa obavala, kvoli negativnym referenciam, ist do tohto hotela, ma ubezpecil ze uz sam dohliada a zucastnuje sa vsetkych svadieb ktore dohaduje.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ahojte, mal niekto svadbu v hot. Sebastian v poslednej dobe?? Mne sa tento hotelik velmi paci, stravili sme tam Silvester a bolo velmi dobre a tak neviem, ze co si mam o to vsetkm mysliet- co tu citam??!! dik T
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
v poslednej dobe bolo uvedených vela dobrých referencií, a boli by tu ak by ich distribútor nezmazal. Vraj v tomto hoteli bola len jedna nespokojná nevesta za celé dva roky otvorenia, čo som počula.Pani majiteľky sú veľmi milé a sériozné ako celý personál hotela, dodnes sú všetky oslavy, stužkové, svadby a podobné akcie veľmi úspešné a chválené. Myslím že nikto nemusí mať obavy. Je to naozaj jedno z najkrajších zariadený v akom som kedy bola.
Odpovedať
Profilova fotka
aky distributor? ja som zatial VELMI spokojna s pristupom oboch dam :) a takisto ochutnavka vecere bola super.
Odpovedať
Milá elemar, je to už vyše roka čo tvoj úsmev žiari na tomto fóre. Pri pohlade na tvoju usmiatu tvár by si človek myslel, že si bola krásna a šťastná nevesta. Tešila si sa na svoj svadobný den ako na začiatok krásneho vzťahu. Všetko toto je len opitcký klam. Môžem to prehlásiť pretože som ťa ako snúbenicu a nevestu mala možnosť vydieť a zažiť tvoju svadobnú hostinu. V peknom májovom dáždiku si sa viezla z Pezinka až do Modry na koči ťahanom konmi čím sa predĺžil začiatok svadobnej hostiny o hodinu( nič lepšie si kuchár nevie predstaviť). 13 druhov diet a detských porcií sa muselo servírovať spolu s ostatnými jedlami(neskutočné zdržanie pri nakládaní jedál ) a nie tak ako je pravidlom až na konci servírovania. Nebudem sa vyjadrovať k ostatným totálnym nezmyslom, ktoré si uvádzala vo svojej super recenzií na náš hotel, chcem len po roku tebe a aj ostatným ľudom, ktorí uverili týmto bohapustým klamstvám zaželať aby aj oni našli vo svojom živote a práci rovnako neskutočne schopných a pravdomluvných ludí a aby sa im aj tebe odplatili tak ako si sa za našu snahu a tolerantnosť voči tvojej hlúposti, odplatila ty nám. Alžbeta Polčičová- spolumajitelka hotela Sebastian
Odpovedať
@katlucka viacero zmazali
Odpovedať
@slniecko79 ahoj my máme v tomto hoteli svadbu v auguste a chcela som sa opýtať či ste boli spokojní.....
Odpovedať
Profilova fotka
je velka skoda, ze kvoli jedinej (a to negativnej) recenzii ktora sa da na internete na toto zariadenie najst, sa k pozitivnym recenziam buduce nevesty nedostali, pretoze sa nechali ovplyvnit tou jedinou co nasli. ICH velka skoda. velmi sa tesim na svoju svadbu ktoru budem mat v hoteli Sebastian 1.oktobra a kedze komunikujem s prevadzkarom/majitelkami (a tiez idem pozriet vyzdobu na dalsich svadbach co tam budu), tak VIEM ze nie som v tejto sezone jedina kto tam ma svadbu. hned po svadbe sem dam pravdivu recenziu, ktora dufam poukaze na krasne miesto na svadobnu hostinu.
Odpovedať
@bambi29 Ako ste boli spokojný so svadobnou hostinou ? Viem, že majú nového kuchára, tak sme boli vyskúšať ich kuchynu počas vinobrania a boli sme milo prekvapení.
Odpovedať
Profilova fotka
DAKUJEME HOTELU SEBASTIAN, KUCHAROM, CASNIKOM A P. VRABELOVI ZA NAJKRAJSI DEN V NASOM ZIVOTE. NEMENILI BY SME NIC!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@jjanica ahoj, bolo to skvele, NIC nam nechybalo, vsetci sme sa uzasne najedli a zabavali, casnici a pan Vrabel boli neskutocne pozorni, ochotni a ustretovi. Vyber na jednicku!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Tiez sme mali svadbu v hoteli Sebastian. Dohadovanie jedla, cien atd bola nocna mora,ktora mi zobrala niekolko mesiacov zivota a uz nikdy by som to nechcela zazit. Nevesta sa ma na svadbu tesit a nie cakat na ponuku jedla 6 mes. Svadba dopadla dobre az na malickosti ako napr. ze torty ( celkovo 3) co sme na svadbu doniesli v sobotu rano sa uskladnili v pivnici a von ich dali ( teda okrem svadobnej) az v nedelu rano. A este sa pan majitel opytal, ze preco take krasne torty neboli na stole... Ako nerada na cele to vybavovanie spominam a asi nikde na svete by mi nedali flasu Metaxa za 40eur! Ked sme to povedali p.Vrabelovi tak skoro odpadol nakolko sme mali smolu a nasu svadbu sme neriesli s nim. A samozrejme specialitky ako Spis Hruska flasa 1l v rozpocte. Co samozrejme nexistuje nakolko je len 0,7. Cize moj zaver: neprofesionalnost, zbrklost a neseriozne jednanie...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
No, ja len mozem plne suhalsit s bambi29. My sme mali v Sebastiane svadbu teraz v sobotu (12.5.2012) Cenovu ponuku aj s navrhom menu nam pan Vrabel poslal este v ten isty den, ako sme si boli pozriet priestory. Komunikacia bola velmi mila, ustretova, promptna, cokolvek sme sa dohodli, bolo splnene do bodky. Jedlo sme si nechali navrhnut nimi, a urobili sme velmi dobre, vsetci ludia nesmierne chvalili, bolo prijemne atypicke (ziadne tuctove gordon blu alebo rezne s hranolkami). A hoci bola v susednej sale druha, podobne velka svadba (nas bolo 76), personal doslova kmital a vsetko stihali ako keby sme tam boli sami. Bez najmensieho naznaku nervozity, s usmevom. Takze ja mam, na rozdiel od mnohych pisucich, (som velmi prekvapena, lebo nasa svadba v Sebastiane bola DOKONALA) absolutne skvele zazitky a vrelo odporucam. Vdaka nim bola priprava nasho svadobneho dna absolutne pohodova a bezstresova. Chcem im aj na tomto fore velmi velmi podakovat.
Odpovedať
Ahojte, pridavam sa k prispevku nadomnou - ja som mala svadbu v tej druhej miestnosti v ten isty den a mozem len potvrdit jej slova. Ani nam nic nechybalo, vsetko bolo ok, hostia si pochvalovali.Ochota p.Vrabla tiez na jednotku aj co sa tyka komunikacie.Netreba sa riadit niektorymi odpudivymi prispevkami, lebo mam pocit,ze niekomu by bol aj Holiday Inn malo....takze ja tento pekny hotel urcite odporucam..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?