Jedlo na svadobnú hostinu, klasika, alebo niečo špeci? Poraďte

Na svadobnej hostine bude asi 80 osôb , prípitok, predjedlo, polievka / tá určite klasická slepačia / no a najväčší problém hlavné jedlo . pomôžte , vďaka.
Odpovedať
ahoj Katrinka, my ako hlavne jedlo dame asi 2 morcacie platky na prirodno, pol ryze, pol pecenych zemiakov a zeleninova priloha. Nechceme vymyslat a toto zje kazdy :-) Ako veceru budeme mat rezen so zemiakovou kasou (alebo zemiaky na cibulke) a ako druhu veceru. lebo ludia nevydrzia nejest, to davame kapustnicu s chlebom. Ziadne speci veci. Hlavne je aby sa bavili a tancovali, nie jedli :-))))
Odpovedať
@katrinka333 my ako hlavne jedlo mame nejake bravcove na prirodno pol hranolky a pol ryza a obloha, druhu veceru mame plneny kuraci rezen s kasou a oblohou, a ked nam pridu vecer kamarati a kto by bol este hladny budeme mat tepelne upravene misy co znamena ze tam budu nejake kuracie aj bravcove rezne a nejake dva druhy salatov :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, tak my mame klasika, pripitek, predkrm budem mit broskev plnena kurecim salatem,polevka hovezi vyvar s jatrovymi knedlicky, hlavni jidlo veprova panenka s encianem a prosuitem, priloha ryze a opekane brambory takove male penizky jako kdyby, zeleninovy salat.O menu jsme se dlouho domlouvaly, ja jsem ceska a pritel slovak, tak jsme to chteli tak nejak zkombinovat.....aby slovaci nemuseli mit knedliky, bo mi cesi je mame velmi v oblibe:)) zase naopak.....nechtela jsem kombinaci dvou mas, ani ryby, a uz vubec ne klasicky rezen... jinak potom o cca o 20hodine, az dorazi zbytek kamaradu tak svedske stoly- rizky, prirodni, obalovane, salaty, uzeniny, syry, ovoce, zelenina,a jako bonus cokoladova fontana....o pulnoci nase milovana kapustnica
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, môj výber bol: klasická polievka, hlavné jedlo pol na pol plnené kuracie prsia ( aby si každý dačo našiel ) v kombinácii s morčacím steakom so špaglou, brokolicou a syrovou omáčkou. k tomu pol na pol ryža a zemiakové lupene. o 22hej pečené kuracie stehná s ryžou, plnkou, kompótom a uhorkový šalátom formou švédskeho stola. a po polnoci švédsky stôl- bravčové rezne, bravčová panenka s brusnicovou omáčkou, kura cie soté na čínsky spôsob, zemiakový šalát, hranolky, ryža, cestovinový šalát, kapustový šalát s kukuricou. všetci boli spokojní a to som mesiace bojovala so svokrou. keby bolo po nej, je len holá klasika a to vo všetkom.... :-)
Odpovedať
my budeme mat hlavne jedlo kura,ryza,zemiakovy salat + priloha. druhe jedlo rezne bravcove a morcacie,zemiakovy salat s cibulkou,majonezovy salat. este uvidime. a tretie jedlo asi vepso knedlo zelo. tiez nebudeme vymyslat ziadne speciality a potom to nikto nebude jest. asi tolko.
Odpovedať
ahoj my sme volili klasiku, ktora je zauzivana u nas: predjedlo - sunka, syr, vajicko, zeleninova obloha polievka - slepacia hlavne jedno - platok kuracieho maska s ananasom (ja broskynu nemusim) sunkou a syrom, bravcovy platok na prirodno, ryza, pecene zemiacky (americke) kava II. jedlo (o 22.00) - knedlik, sladkokysla kapusta, vrabec po polnoci - teply bufet (kuracie medajlonky, holubky (plnena kapusta), zemiakovy salat a zeleninove salaty (nie vsetci maju radi totiz kuracinu - preto maso v jedalnom listku bolo pol na pol s bravcovym)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?