Koľko alkoholu na svadbu pre 70 hostí?

Vie niekto kolko a akeho alkoholu je dobre kupit pre 70ludi?
Odpovedať
Ahoj, tu na stránke je skupina "Planovana spotreba alkoholu" tam nájdeš skúsenosti od iných žien :)
Odpovedať
@7ketty8 ja som to akosi nenasla
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/group/6673/ skus takto :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@n1kus3nk4m ty musis vediet, co tvoja rodina najviac pije a tak isto co pije rodina tvojho draheho. Podla toho nakupit :-)
Odpovedať
@romcitka to viem len neviem množstvo :/
Odpovedať
@7ketty8 dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@n1kus3nk4m pokial ide o vino, tak to sa pocita cca 0,5l na osobu a tvrdeho tiez tak nejako, pokial mam spravne info. ale ta skupina je fajn :-)
Odpovedať
My sme sa rozhodli takto pre 70 ľudí... 30 l bieleho vína, 30 l červeného vína a 20 litrov slivovice + moja starká napr. pije len fernet, tak tej som kupil flašu fernetu :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, mali sme 70 ľudí vrátane detí a nepičov, vypilo sa cca 30 fliaš vína a 15 fliaš slivovice. K tomu ešte 20 l piva. Iný alkohol sme nemali.
Odpovedať
Dakujem všetkým
Odpovedať
tiež som mala túto dilemu no našťastie mamina vybavila alkohol zo skladu a objednávali sme viac a čo sa nevypilo sme vrátili. Ak máš takúto možnosť určite choď do toho aby ti veľa nepoostávalo prípadne aby zase nechýbalo. :-) Nealko je už ľahšie kupovať, aj teraz bude mať partnerov otec sedemdesiatku tak sa chystáme nakúpiť Colu v Tescu keď ju majú v akcii https://www.letakomat.sk/tesco/superm... a tu čo sa nevypije to minieme určite v lete
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?