Koľko jedla je potrebné na svadbu pre 32 hostí?

Ahojte, neviem si rady koľko jedla mám objednať aby sa najedlo 32 hostí, bude to menšia svadba, no aj tak nemám predstavu...Budeme mať klasika slávnostný obed/ večeru a potom budeme mať cca o 20 tej 15 ks prasiatko, o 24:00 kapustnicu...samozrejme, koláče, zákusky, slané pečivko...No ešte mi nacenili 4kg bravč. rebier BBQ + chlieb, obložená misa šunka/syr 2kg,10x 100g Bravčový steak gril. v marináde, 10x Kuracie nugetky v sézame 100g, 10x Mäsové guľky zapečené so syrom 50g, + 4kg príloh (zem. šalát, ryža, zemiaky, nie je to veľa?? ďakujem za rady :)
Odpovedať
@elissabeth003 pardon nie 15ks prasiatko, ale 15kg prasiatko + kyslé, chlieb :)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať 25 ľudí a máme iba slávnostnú večeru cca o 18tej (predjedlo, polievka, hlavné jedlo dezert+polnočná kapustnica) koláče a slané.
Odpovedať
Tiež sa mi to zdalo nehorázne veľa, aj keď my máme na slávnostnom obede iba rodinu čo je 22 osôb a zvyšných 10 osôb príde na 19:30, kedy bude studeny bufet - 2x misa + teplý bufet a okolo 21:00 sa bude podávať prasa . Lenže chcem nejaký kompromis aby 10 ľudí nebolo hladných do 21:00 a zasa aby sa to prasiatko aj zjedlo, aby sa neprejedli ešte pred ním :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali 27 ludi a mali sme obrad o 15-stej.Mali sme polievku, druhe jedlo, kavu, klasika kolace, slane pochutiny a o 20.30 teply bufet- grilovane kridla, stehna, holubky a pirohy, chlieb a 2 deuhy salatov a eate sme aj domov priniesli.Svadbu sme koncili o 00.30.Z toho celkoveho poctu ludi bolo 6 deti.
Odpovedať
Profilova fotka
@elissabeth003 Vies co, ono to nebude vela, napriklad tie gulky to mas len pol kila, to nie je moc, misa masova, misa syrova oboje po kile, to tiez nebude vela. Prasa 15kilove - kolko kg sa z neho realne skonzumuje, lebo tych 15kilov to je 15kg zivej vahy, nie 15kg masa na konzumaciu, este k tomu nie kazdy si prasa da.... Osobne by som mozno dala o nieco menej tych rebierok, ale to len preto lebo neviem moc odhadnut vahu porcie rebierok na cloveka...Zavisi tiez od toho dokedy si myslis, ze svadba bude...ak chces koncit o 2 tak potom toho moze byt viac, ak planujes do 4 a dlhsie, tak mi to pride adekvatne tie mnozstva...
Odpovedať
@elissabeth003 ahoj no my zvykneme ratat 250g masa a 250 g šalatu na osobu . Podla mna je zbytocne tie sunkove misy lepsie mas dat rezne takove male 60g to aj ked ti ostane mas na druhy den obed pre vas ;-)
Odpovedať
Rozmyslam skor nad tym, ze na co rebierka a bravcove steaky ked je to prasiatko, viem ze to nie je 15kg masa, no tak cca 8kg urcite..to je celkom dost na to, ze ho nebudu jest vsetci, a tiez nebudem davat udeninovu misu, ale urobim to tak, ze 2kg syrova misa, navysim kuracie nugetky na 15porcii po 100g masove gulky 50g na 15porcii a plus kuracie roladky 50g 15porcii, vyprazany korbacik 50g 15porcii a okrem 4kg priloh dam este aj zeleninovy salat velku misu. Este stale musim mysliet na to, ze vacsina je po obede a su aj kolace a pagaciky...o polnoci kapustnica...podla mna je to takto lepsie..aj bravcove aj kuracie, aj maso aj syry...co hovorite?
Odpovedať
baby baby kde stee ? :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?