Mali ste niekto svadbu v CUBEclub v Trnave?

Profilova fotka
Ahojte, mali ste tam teraz niekto svadbu? Ako ste boli spokojné?
Odpovedať
Profilova fotka
kamoska tam mala svadbu a celkom spokojna az na to ze mali ln 2 obsluhjucich ...a to bolo mal aspon jeden naviac by sa zisiel .. :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Ahojte ja tam mám 9.7. tak snáď bude dobre : )
Odpovedať
Profilova fotka
@alexa1983 potom daj vedieť...
Odpovedať
@miri_kiri jasnačka dám :) aj ty tám plánuješ?
Odpovedať
Profilova fotka
@alexa1983 ja 27.08. Tam mam
Odpovedať
aj si si niečo vybrala z tých jedál ponúkaných , myslím hlavné jedlo , nie bufet, námpvoedal že ak sa nám z otho nič nebude páčiť tak sa dá dohodnúť aj na nejakej klasike : )
Odpovedať
Profilova fotka
Keď mám pravdu povedať tak nie :-| Tá panenka v proste môže byť fajn ale určite nie so stuchanymi zemiakmi ale opekané zemiaky + grilovaná zelenina. Tak nejak si to predstavujeme. Ty čo si vybrala?
Odpovedať
ajoj, svadbu sme tam zrušili, po všetkých tých zlých recenziách, máme to na UCM u Svátka. Menila som to 3 týždne pred svadbou :/
Odpovedať
Profilova fotka
Fuuuu... No ja to už meniť nebudem. aj si ešte od niekoho mala zle ohlasy kto tam mal teraz nedávno?
Odpovedať
@miri_kiri hej, preto sme to narychlo zmenili, zlé ohlasy na neochotu čašníkov a zlé jedlo.. a ak porovnám ponuku odtiaľ z ponukou jedál ktoré sme dosatli v UCM , tak to sa nedá ani porovnávať, noše jedla - fakt noše a cena oveľa lacnejšia ešte ako v cube . Ale verím že hlavne kvôli tým zlým ohlasom ktoré v poslednej dobe mali tak si práve teraz budú dávať veľlý pozor na to, aby si reputáciu ešte viac nezhoršili a naopak si myslím že teraz tie svadby aspoň tie ktoré budú teraz budú top , lebo si potrebujú polepšiť meno : ) tak sa nestresuj, kebyže nenájdem iné miesto tak ani ja už nemením ... potom daj vedieť či sa polepšili : )
Odpovedať
Profilova fotka
moja kamoska tam mala teraz v maji, a my ako hostia sme boli velmi sklamani...prisli ste tam uz vsetci, ziadne privitanie novomazelov (pricom to bolo dohodnute), stali sme tam pred vchodom a cakali co sa bude diat, potom sa jeden svadoban ujal situacie, isiel za casnikmi ze co sa deje...a oni ze tu mate tanier a rozbite si ho...tak aspon nevestin krsny im rozbil tanier, a pozametali si to, obsluha mizerna, ani len dress code nemali...3 casnici na 50 ludi bolo zalostne malo, neupraveni, rozgajdani, nenalievali, neponukali ani kavu ani nic, museli sme si chodit pytat...no cele zle...jedle nebolo veru dobre, nedochutene, este celkom usli svedske stoly o polnoci, ale hlavne jedlo 0 bodov....na zachodoch nebolo utierok na ruky, ani mydlo...a malo miesta pri stole...mali ich rozlozene do tvaru U, a sme sa chrbtami narazali...ja osobne by som si tam svadbu nikdy nevybrala po tejto skusenosti...
Odpovedať
Profilova fotka
@nikus296 no začínam sa báť ;-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@miri_kiri ja ti odporucam ked uz tam tu svadbu budete mat, snazit sa vyvarovat takychto veci, ktore sa tu pisu na fore, mozno este majitela upozornit, aby sa nestalo toto alebo toto...nech je aspon to mydlo na zachodoch a utierky, a taktiez prichod vas..nech sa staraju, ved si to zaplatis, nech vas tam pekne privitaju a nie ze vas tam nechaju stat jak nas...podla mna keby ten nevestin ujo nesiel za nimi stojime tam doteraz :D:D:D
Odpovedať
@miri_kiri nie nie, neboj, budú si teraz chcieť určite napraviť meno , bude to dobré neboj sa .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Tak teda máme po svadbe a musím povedať, že sa fakt snažili. Jedlo bolo dobré, personál milý a ochotný splniť naše požiadavky. Piestory boli čisté a upratané. Majiteľ nám vela vecí poradil a v konečnom dôsledku sme radi, že sme ho posluchli. Privítanie pred reštauráciou zorganizoval DJ Blesák v spolupráci s personálom, kedže Jarko je tam ako doma. Takže ak tam chystáte niektorá svadbu myslím, že sa nemusíte obávať, skôr treba povedať jasne čo od nich očakávate a potom si myslím, že budete spokojné. 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@alexa1983 ahoj, pls aky jekontakt na UCM? vdaka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?