Metlový tanec

Profilova fotka
Ženy ako sa tancuje ten metlový tanec ??? Nepoznám to, len viem ze sa tancuje s metlou ale neviem pointu :D Ďakujem Váám :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nie som baba, ale vysvetlim :-) Na parket pozves páry chlapa a zenu, cim viac parov tym lepsie, ale jeden musi byt sam ktory dostane metlu, hudba zacne hrat a vy tancujete v paroch aj ten s metlou, ak hudba stichne treba pustit partnera aj metlu a rychlo najst si noveho partnera, kto nema partnera tancuje s metlou, hudba sa spusti znova a zas sa tancuje a takto dokola, samozrejme treba dodrzat pravidlo ze nesmies tancovat stale s tym istym partnerom, inak to straca šmrnc.
Odpovedať
Profilova fotka
@kocurmuf Ahaaa ale tam nikto nevypadava stej hry??? Stale tancuje rovnaky pocest parov?? A v tej hre nikto nevyhrava ?? Alebo ako to konci??? Dakujem:))
Odpovedať
Profilova fotka
Toto sa tancuje uz ked ludia maju pod parou, vtedy ludia s tou metlou robia zazraky a o tom to je, samozrejme moze ci uz Dj alebo kapela kombinovat pary ze dievcata tancuju spolu a chlapi spolu ,a ta metla bude vzdy v rukach toho jedneho ci uz bude viac bab alebo chalanov, samozrejme treba to po chvilke vymenit aby nebol vzdy pri metle chlap, tak posles 2 chlapov sadnut a jednu zenu tiez, tym sa to vymeni a s metlou bude tancovat zena :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@anickaapetko a konci to jednoducho, dj zavelí koniec hry a kto ma metlu musi nieco spravit, ci uz vypije 1l vody, alebo si da 2 dcl vína, proste nieco mu vymysliet
Odpovedať
Profilova fotka
pozeram ze svadba je za tyzden, prajem prijemne prezitie svadobneho dna a ak potrebujes este nejaku radu kludne napis Juro
Odpovedať
Profilova fotka
@kocurmuf DAKUJEM pekne :)) veru uz o tyzden to su uz zhony !! :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?