Občerstvenie pre Dj, kameramana….

Ahojte, Čo je potrebné zabezpečiť pre Dja, starejšieho, kameramana a fotografku? Zvykne sa s nimi rátať aj na večeru alebo iba nealko a teple stoly? Ako to máte vy? Nechcem, aby to vyznelo zle, no večera plus nealko (v množstve ako pre hostí, zabezpečuje reštaurácia) pre 4 osoby navyše nás vyjde dosť draho a to im už aj tak slušne zaplatíme.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, u nás s nimi rátame aj s hlavným jedlom, aj s bufetom. Bolo by mi asi trápno, keď budú všetci jesť hlavné jedlo a oni by na seba pozerali a čakali kým všetci dojedia. Taký fotograf bude s nami od rána, chudák by asi odpadol do večera kým by boli švédske stoly. A to si myslím, že im tiež slušne platíme ale nečakáme, že si donesú vlastné "desiaty". Ale som toho názoru nech si každý robí svadbu, ako on uzná za vhodné, čo je pre mňa samozrejmosť, pre iného nemusí byť.
Odpovedať
@mallazea My sme platili pre dvoch DJov, kameramana a fotografku rovnaké menu (kompletná večera a bufetové stoly) ako pre ostatných hostí. Mohli si zobrať koláče aj pitie ako všetci. Ako bolo spomenuté vyššie, kameraman a fotograf su s vami od rána/doobedia, pracujú, podávajú výkon aby ste vy potom mali čo najlepší výsledok vo forme fotiek a videa. Doma zjedia raňajky a byť hladný do bufetu okolo 22.00 je dosť dlho. Alebo by sa vám páčilo, keby si pri stole počas večere vybrali svoje "zlepené chleby so salámou" a zjedli ich? Pri celkovej cene svadby sa cena menu pre 4 osoby stratí. Každopádne je rozhodnutie na vás. Ak sa však rozhodnete večeru im nezaplatiť, bolo by fajn vopred ich na to upozorniť, aby sa vedeli podľa toho zariadiť.
Odpovedať
Všetkým treba aj večeru a bufety, nemôžu byť predsa celý deň o hlade alebo im chcete nakazat aby si z domu zobrali obložené chleby?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali fotografa, kameramana, starejsieho a 6 clennu kapelu a teda rátali sme ich normálne do celkového počtu hostí, par ludi už hore dole 😊 ešte som sa s tým nestretla, že by nemali klasickú večeru a všetko ostatné ako iní hostia
Odpovedať
Ďakujem za odpovede. Ono 4 ľudia sa možno stratia pri 80tich hosťoch, nestratia sa pri 20tich. Každopádne, budeme teda s nimi rátať a zabezpečíme im večeru ako hosťom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?