Obrad a hostina na inom mieste - ako to riešiť?

Prosim Vas chcem sa spytat. Obrad mame v inom meste ako hostinu. Ako ste to riesili vy?
Odpovedať
Ahoj. My to máme tak isto. Hostinu máme asi 20 km a budeme to riešiť tak, že ja so ženíchom pôjdeme svadobným autom a pre ostatných hostí zabezpečíme autobus nakoľko obrad máme v dedine kde žijeme a väčšina hostí je z dediny. Ženíchova strana prídu väčšinou autami a niektorí prespia v hoteli. Na cestu domov budeme mať zabezpečeného šoféra a tiež autobus na určitú hodinu.
Odpovedať
@dianadidi No my to mame este viac komplikovane nevieme kde sa budem este prezliekat :-( a tiez asi musime zabezpecit nejake ubytovanie ked tak alebo nejaky mikrobus.. ach je to komplikovane :-(
Odpovedať
@denisa1711 nezufaj :) niečo iste vymyslite :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
my to planujeme nasledovne: zenichova rodina bude ubytovana u nas v meste. Na ubytko pridu samozrejme po svojom. Do centra po nich pride na obed autobus a odvezie ich ku nam na odobierku.. Ak bude treba ludi z nasej strany + svedkov s partnermi odviezt ku nam na odobierku, tak to len osobnym autom poriesime.. Z odobierky ku kostolu vezme uz vsetkych od nasho domu (okrem nas a rodicov, my pojdeme autami) autobus a po omsi vezme vsetkych svadobcanov autobus na hostinu do ineho mesta - cca 9km (pravdepodobne na 2x bohuzial). Potom z hostiny domov mame dohodnute viacmiestne auto so soferom co bude robit rozvoz.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?