Pivo na svadbe - áno alebo nie?

Baby mali ste na svadbe pivo??Ako priateľ stale ma presviedča,že pivo musí byť a mne sa to nepáči,lebo keď sa pomieša,sa skor každý opije. Samozrejme máme nakúpený riadny alkohol aj víno a pivo mi už príde prehnané,čo myslíte?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj my budeme mat ale len nealko kedze nechceme aby sa nam hostia spili😊
Odpovedať
Profilova fotka
My pivo budeme mat. Veď prečo nie, kto je rozumný s alkoholom miešať nebude.
Odpovedať
@3anicka3 no tak to uz je silne rozhodnutie,ale asi tak radikalne by som to neriesila @majkaaaaaa no lenze podla priatela si daju urcite vsetci na pretravenie a pivo nikto cely vecer pit nebude,urcite sa bude miesat
Odpovedať
@dominikadj13 ahoj... my budeme kupovat,,ale asi max 20flasiek-nechceme vela,ved naco,aj tak budu viac pit ine a tiez nechceme "riskovat".. skor viac bude nealko pivka...
Odpovedať
ahoj, my sme mali pivo a všetci to chválili. myslím, že netreba hneď nad tým tak premýšľať, že to začnú miešať a opijú sa, u nás sa to ani v jednom prípade nestalo, pivo si dali hlavne po večeri a potom pili iný alkohol, ale už to nekombinovali a opitý nebol naozaj nikto, záleží to síce od človeka, ale hneď by som to neriešila tak, že každý sa opije. Opiť sa dá zo všetkého, aj keď tam to pivo mať nebudete.
Odpovedať
Profilova fotka
Na nasej svadbe sa vypilo 26 litrov piva a vsetci boli spokojni :) za mna ano :)
Odpovedať
My budeme mat tiez...v malom sude..kazdy si bude moct nacapovat sam... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať - tiež to vidím na malý sud, lebo máme takých 2-3 hostí, ktorí sú čisto pivári a pre ostatných ak príde na chuť... myslím si, že dnes ľudia dokážu piť s rozumom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
definitivne si ho daj a odporucim radsej flaskove kedze bednicky s nepouzitym este zoberu naspat do obchodu ale capovane uz nie - my sme nechceli ale potom hostia pozadovali a vypilo sa toho hodne :)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat urcite, dobre capovane na bare, po veceri si isto vela ludi da s radostou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dominikadj13 podla mna je to uplne normalne ze je pivo na svadbe. Aj my sme mali. Pokial tvoji hostia radi piju pivo, tak preco nie. Jasne ze nemusis vela kupovat ale aspon nejakych zopar:-)
Odpovedať
Profilova fotka
tiez som za pivo :) A ja ho pritom vobec nepijem, ale viem, ze muzi a aj vela zien si radsej da pivo nez vino alebo trvde. Nas bolo cca 40 a vypilo sa 70l piva :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@dominikadj13 ja by som to pivo neriešila, nech bude ak to priateľ chce. Kto sa bude chcieť opiť sa opije aj s pivom,aj bez neho.
Odpovedať
Profilova fotka
@norvinka u nas na svadbe tiez nesmelo chybat pivo. Ale my sme sa na tom hned zhodli, pretoze aj ja aj moj muz mame velmi radi pivo. Aj ked som ho pocas svadby nepila, lebo ma z neho nafukuje ale ostatny si skvelo pochutnavali na nom:-)
Odpovedať
my sme mali tiež pivo, fľaškové v prepravkách a čo sa nevypilo, vrátili sme do obchodu a nikto sa veru neopil :)
Odpovedať
my sme mali na bare čapované, koľko sa vypilo, toľko sa zaplatilo, ľudia si pochvaľovali - dobré na vytrávenie, lebo svadba je pre hostí fakt "obžerstvo" :D a po druhé v teple je dobré aj proti smädu... a presne, kto chce, opije sa aj bez miešania s pivom :)
Odpovedať
Profilova fotka
@danicaajanko presne aj u nas pivo velmi chutilo :) Ludia si ho skor dali nez nealko s citronom :D Dokonca aj ja som si dala len aby som ochutnala ci som vybrala dobre :D
Odpovedať
My sme mali tiež čapované a odporúčam, každý si to pochvaľoval :) čo sa týka toho že pomiesaju a opijú sa :-D tak to potom pevne dufam, ze mate len jeden druh tvrdého :) ....lebo je to somarina jak traky..kto chce opije sa aj z vína :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dominikadj13 Urcite odporucam pivo. Po veceri kazdemu dobre padne a ved potom ho dalej pit nemusia a prejdu na iny alkohol. U nas problem nebol, ze by sa niekto tak velmi opil kvoli miesaniu piva a ineho alkoholu.
Odpovedať
ja som určite za pivo, samozrejme i ostatny alkohol, ale viacerym po jedle dobre padne a nemusia sa hned z neho opit... myslim, ze dospely su skuseni a vedia co mozu pit a co nie, a moj skromny nazor je, ze na svadbe sa ma kazdy zabavit, kludne nech sa tam aj opije, prinesie dar, eventualne i zakusky, tak nech si da co chce a kolko chce, nato tam ten alkohol bude... toto by som neriesila, ty si svadbu uzi a neries popredu, ci sa niekto opije, alebo nie... :-) :-) :-) :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež uvažujeme že nejaké pivo zajednáme. Ale my máme malú svadbu a pravdepodobne to budeme mať v reštike takže tam si bude môcť objednať kto čo chce. V tom je to výhoda
Odpovedať
Profilova fotka
Mali sme maly sudok piva a nakolko bolo vonku peklo, tak chladene pivko padlo dobre vhod
Odpovedať
Profilova fotka
@enuska3 presne ako vravis .Opit sa nemusia,len z piva .Mozu cokolvek ine nakombinovat a opiju sa rovnako ako z piva .A tak ako pisu baby ak mas letnu svadbu tak jednoznacne pivo ano :) .Vela ludi si to pochvaluje .My tiez budeme mat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zumi2901 niekedy ani nevies ako a podari sa ti opit. Ale tak to je uz o tych ludi, vsak kazdy musi vediet kolkio znesie a hadam to vedia odhadnut kolko si coho mozu dat aby sa neopili a nerobili si na svadbe hanbu
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) my sme mali pivo, tak isto na tom manžel trval. Tak či tak sa všetci opili :-D ale každý to odhadol a vydržali sme az do rána ;-)
Odpovedať
@nikolurbanska :D :D ako si to dobre napísala, ale z piva sa asi neopili, či? Ale tak pokiaľ nikto nerobil bordel tak je to v pohodičke aj keď majú ľudia trošku viacej povypíjané
Odpovedať
Profilova fotka
@norvinka tak cez take teplo je najlepsie od smadu pivo, tak to sa ani necudujem ze si radsej dal pivo ako citronadu :D
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme mali pivo, par sudov z horskeho mini pivovaru. bolo to super, vela ludi ho pilo, a nikto sa nenormalne neopil. ja som urcite za
Odpovedať
@dominikadj13 opiju sa tak ci tak, kazdy tam ide so zamerom sa opit:) pivo nesmie chybat
Odpovedať
No my sme každopádne kupovali, lebo niektorí chlapi bez neho nevedia prežiť :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?