Poraďte dobré víno na svadbu

20. mar 2023377
  • vsak akoze ono clovek ani nema take priestory na to, aby vsetky taketo veci doma skladoval, si myslim 😃 cize tak decentne 2-3 flasky, ked mas doma, tak si myslim, ze je to ok 😃 ale videla som zase naprilkad nedavno aj taky stojan krasny, bol uplne dizajnovy. aj by sa nam teoreticky hodil do obyvacky, tak nad nim teraz realne aj uvazujem. v takom pripade je doslova ziaduce ho naplnit, potom mas aj hosti cim logicky ponukat 😃

• ano, aj mne sa take vecicky stylove pacia, ale neviem popravde, ze kam by som to dala 😃 bohuzial tolko volneho miesta nemam, ale jasne, ze by sa to vyuzit dalo, kedze u nas sa vino leje potokom 😃

• ved jasne, ono to mozno zaberie troska miesta, ale podstatne je, ze ti to usetri miesto zase po skrinkach, sekretaroch a tak. to ja napriklad nemusim, lebo flase sme mali uz ozaj vsade. toto je take dobre riesenie by som povedala. je to aj esteticke na pohlad a prakticke tiez🙂

• Sponzor fóra
  • @kiarra55  u nas to je napriklad tak, ze mam zakazdym nieco v zasobe, lebo proste nevies, kedy sa kto u teba vynori alebo aj ked idem niekomu gratulovat, tak proste vezmem, co je doma a nekupujem. uplne bezne, niekto by si pomyslel, ze je to odveci, ale podla mna to robi uplne kazdy tak 😃 no a co. aspon sa to vino nejakym sposobom zuzitkuje, no nie? 😃

• Jasne, ved tak sa to bezne robi🙂 Aj ten, co povie, ze nie, som si ista, ze ano 😃 Nevidim na tom nic zle, vsak tomu vinu absolutne nic nie je predsa. A pokial ta osoba nevie, ze uz si ho mala nejaky cas doma, tak je to ok. 😃

• no nas sa zakazdym vypytuju rodicia, ci muzovi ci moji, ze na co je nam tolko flias stale doma 😃 ale ked uz sa otvori, tak dobre je a su radi, ze mame co naliat 😃

• @zaboriami  tak to je jasne, to je tak vsade by som povedala 😃 vsak vies ako, clovek proste nemoze vediet, kedy ho prepadne chut na par poharov dobreho vina 😃 ake vam chuti viac? chladene ci nechladene?

• @noravana  tak ja osobne si viac vychutnam, ked je vino vychladene, to je jasne, ale napriklad take cervene vino by sa ani nemalo chladit, takze je to dost individualne🙂 biele chladim uplne zakazdym, to by som teple alebo take izbovej teploty absolutne nedokazala vypit 😃

• @zaboriami  To je pravda, ja takisto biele vino teple nevypijem🙂 Niektorym je jedno 😃 Inak zvyknem kupovat v poslednej dobe vina od Eleska, tie sme si tak celkom oblubili v nasej domacnosti. Myslim, ze ked ti raz nieco zacne chutit, tak ostanes verna rovnakej znacke velmi dlhu dobu🙂 Aspon ja to tak mam teda. Niektori si nepotrpia, ja uz ine ani nekupujem, tak akosi automaticky siaham po tychto vinach.

• @kiarra55  kde ste kupovali? len tak v obchode ci objednavali?🙂

• @adrinika  Ako kedy, odkedy som zistila, ze sa da aj objednavat, tak som si zoparkrat uz aj domov objednala🙂 Ale inak takto len ked nan niekde nadabim vacsinou🙂

• @kiarra55  no to ano, mas to rozhodne jednoduchsie, ked si naobjednavas🙂 ale vsimla som si inak aj to, ze na ich stranke si vies zvolit aj darcekove balenie, cize je to uplne fajn aj ako darcek pre niekoho🙂 mas postarane, pekne zabalene, to ziadne starosti jednoducho.

• tak to je fajn 🙂 niekedy, ked clovek proste nestiha, tak si vie takto pomoct, to sa ceni. myslim si, ze to tiez vyuzijem, je to dobry darcek, ktory neurazi rozhodne🙂

• Tiez si myslim, ze flasa kvalitneho vina jednoznacne neurazi a potesi kohokolvek🙂 U nas su napriklad vsetci vinari, takze povacsinou riesim darceky takto 😃 Je to vyhoda rozhodne, aspon si nelamem prilis dlho hlavu nad tym, co kupit.

• @kiarra55  jasne, tiez som uz velakrat darovala flasu vina, vlastne nespocetne vela raz 😃 uz to ani neratam. uz aj od Eleska som podarovala, partnerovi tiez, ocino je takisto vinar, zakazdym sa obdarovany potesil. ono ked mas vinara v rodine, tak nad tym darcekom velmi premyslat netreba 😃 lebo vlastne ani neviem o nicom, co by ho potesilo viac 😃

• Sponzor fóra
  • @zaboriami  a to kupujes ci objednavas? my sme mali takisto istu dobu jednu znacku oblubenu, ale nejak sme od toho upustili, radi by sme vyskusali zase nieco ine, pre nas nove.

• @nikitka89  vies co, ako kedy. uz som vyuzila jedno aj druhe, proste zakazdym podla potreby 😃 ak sa u nas chysta nieco planovane, cize mesiac dopredu a viac, tak objednavam (ked proste viem, ze na to mozem chvilocku pockat a az tak mi to nesuri), ale ked potrebujem nieco hned, tak nemam problem si zajst do obchodu. vsak to nemam daleko 😃

• ved to je jasne, tiez najradsej kupujem uplne najblizsie, nerada chodim daleko, leniva som 😃 a kedze nesoferujem, tak o to horsie pre mna. ale akoze popravde alkohol som este z internetu neobjednavala.

• no ja nakupujem uplne bezne z internetu, som uz raz taka 😃 tiez sa mi nechce behat kade tade, najlepsie proste z pohodlia domova. ci uz je to oblecenie, kozmezita, no proste fakt ze cokolvek. ale uz aj alkohol som objednavala, ked sa mam priznat 😃 za mna normalka.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Aj hudba na svadbe môže byť štýlová!
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    DJ Braňo
    Prešov
    Svadby, plesy, stužkové, rodinné oslavy, firemné večierky, športové podujatia, ozvučenie, osvetlenie...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov