Posedenie bez tancovania pre 50 ľudí

Ahojte baby, mam velku dilemu, chy cemsa s pritalom zobrat, ked sme ratali hosti malo by byt okolo 50.., ale nechceme mat klasicku svadbu nakolko je vela vybavovaciek atd...tak chcem sa spýtať ci ste poculi uz o niekom kto mal posedenie s 50 ludmi)??kostol aj saty to by jasne ze bolo ale potom by sme radsej nejaku restiku s pustenou hudbou popripade s nejakym dj ale asi by sa tam nedalo tancovat:) tak neviem ci dj by nebol zbytocny...co si myslite?je to dost blbe keby je pre 50 ludi posedenie?lebo to je uz asi trosku viac ludi , ci nie?
Odpovedať
1
2
@delysidko my mame presne to iste, ale pre 80 ludi:) ked chces napis SS:)
Odpovedať
elucka a nemyslis ze sa tam budu nudit hostia?nechcem aby to dopadlo fiaskom...zatial u nas mal kazdy klasicku svadbu so zabavou do rana....a my by sme boli prvi s takouto :D
Odpovedať
Bolo nas 23 ludi, mali sme len pustenu hudbu z pocitaca, ale nakoniec sa aj tak tancovalo - spontanne to vzniklo, nastastie sme mali pripravenych vela roznych piesni, takze bolo z coho vyberat, pustali ich kamarati. Nie sme tanecne typy, preto sme tance nechystali, ale nalada bola dobra - koncili sme o polnoci. Myslim, ze je podstatne ako dlho to posedenie planujete. Co ak sa budu dobre citit a nebude sa im chciet odist? Ja by som asi pre 50 ludi nachystala hudbu a aj dohodla sa s niekym z kamaratov, ktori by boli ochotni pesnicky v pripade potreby pustat. Cim vacsia svadba - tym sa hostia viac nudia ak sa netancuje - moja skusenost...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :-) máme ,,posedenie s rodinou a priateľmi" v auguste. Spolu aj s deťmi nás je 35, máme obrad a potom posedenie v reštike, hudbu sme si pripravili na niekoľko cd a budeme si ich púšťať samy, vôbec sa nechystáme tancovať :-S Ale veríme že to bude fajn je to len taká malá rodinná svadba a posedenie po obrade kde sa napapáme, dáme si kávičku a posedíme poklebetíme ;-)
Odpovedať
@delysidko Podla mna je tancovanie dobry sposob vyplnenia programu. My sme tancovali aj na oslave 50tky, (kto chcel) aj ked iba vo vlastnej rezii sme pustali hudbu. Vynimkou je,ak kratko pred svadbou niekto v rodine zomrie. Ja len nerozumiem co tym myslis vela vybavovaciek,ked uvazujete dj ako podmas a restiku,tak uz len poukladat stoly tak,aby vznikol aspon maly parket, a ked nebude vola,nalada,tak nemusite tancovat,len by bolo skoda potom zistit,ze chcem aspon jeden sladak s manzelom a neda sa.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, chcela by som znova oživiť túto tému. Kočky, máte niekto takúto skúsenosť. Čo hovoríte na svadbu bez tancovania?
Odpovedať
Profilova fotka
@janulka2604 poviem ti po 3.8. :) my mame tiez v plane len tak ze obrad a potom sadnut do restiky, 14 nas bude, tak som zvedava ako to dopadne :) vcera sme sa boli v tej restike spytat ze ci by sa dalo take nieco, tak nas zrusil ze v lete svadby nerobia, lebo ze turisticka sezona, tak sme mu povedali ze nejdeme mat klasicku svadbu ale proste len ze sa najeme, poklebetime a pojdeme ze nam stacia dake 2 stoly. Tak nakoniec ze to by slo. Ale ze sa mame dohudnut co a ako si to predstavujeme. Horsie je ze ja nejak nemam ziadnu predstavu :-D ako by to malo vyzerat....tak uvidime co z toho vznikne este.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, my sme tak mali cca 50 ludi, avsak to boli kamarati, teda omladina (na par speci pripadov mladych duchom :-D ). Sme sa proste stretli o 8 v podniku, mali sme bufetovy stol s rebierkami a salatmi a syrmi a tak, na stoloch nejake flasky a vlastnu casnicku na pivo :-) A tortu jasne :-D A napriek tomu ze tam boli ludia co sa navzajom nepoznali po hodke uz kazdy korzoval a zvatlal, ludia si nevedeli vynachvalit a povznikali nove kontakty a znamosti ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, ja by som chcela tiez svadbu bez tancovania s cca. 50 ludmi, len by sme pustili hudbu a kto chce nech robi co chce :) ako ste potom riesili program na svadbe? len nejake hry a pod.? lebo sa bojim, ze sa ludia budu nudit.
Odpovedať
mali sme len take posedenie v restike, 23 ludi, bez tancovacky, len hudba, ktoru nam podla zelania pustali zamestnanci, ja tancovat nemusim, a uz vobec nie na Repete a tu klasicku svadobnu "muziku", manzel vsetko mozne, len nie tanec a ostatni sa tiez vyjadrili, ze ved predsa sa super zabavime aj bez hlucnej hudby a v mnohych pripadoch aj tanca "nasilu" alebo len zo slusnosti......zacali sme o 16.00h a skoncili o 20.00h a veru, nebola to ziadna nuda, ten cas neskutocne rychlo preletel, ved komplet menu, samozrejme krajanie svadobnej torty........rodina sa opat stretla po dlhsom case a vsetci sme boli radi, ze si v klude mozeme vsetci poklebetit.....bolo fakt super, absolutne nelutujeme a hlavne, mali sme svadbu podla nasich predstav ;-)
Odpovedať
My to budeme mať takto pre 40 ľudí :) hudbu pustíme, ak niekto bude chcieť tancovať, nikto mu nebude brániť :)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to ste ma upokojili :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
čafte baby, presne takto chystáme svadbu aj my :-) budeme cca 45, budeme mať aj dosť detičiek. Takže by som chcela tak, že o 16,00 sadneme na pohostenie, naveceriame sa, budeme kecať a zabávať sa aj bez tanca, kto bude chcieť, nech kľudne trsá, rozkrojíme tortu, popijeme, dáme o 23,00 kapustnicu a o polnoci by sme to ukoncili s tým, že ráno sa aj s detičkami stretávame a môžme ísť na výletík po Bratislave alebo do zoo :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
baby, prosim poradte mi.. ja ani priatel velmi netancujeme, skoro cela cast mojej rodiny tiez nie. ale neviem co so zvysnou rodinou a kamaratmi :D vysvetlili sme im dopredu, ze velmi tanecna svadba to nebude, ze to bude skor take posedenie. rozhodli sme sa vsak urobit trochu kompromis. sme ochotni skusit aspon prvy mladomanzelsky tanec. chceli by sme pustit nejaku hudbu na pocitaci s tym, ze kto chce nech tancuje. skor nech to bude o tom, ze ta zabava vznikne sama. ako by sme to mali riesit? mame vybrat nejake pesnicky a pustat ich? alebo nechat volny pocitac, nech si ludia pustia co chcu? :D DJ nechceme.
Odpovedať
@sims122 my tiež nechceme dja, hudba nám pôjde len z počítača a máme takisto len posedenie s 20 ľuďmi ... ak bude niekto chcieť, nech si zatancuje, ja tiež nie som tanečný typ, ale nevravím, že ak by bola dobrá nálada a všetko, že tam nejaký tanec s bud. manželom nedám :) my ani pesničky vybrané nemáme, tam kde máme posedenie sú na takéto svadby zvyknutí a majú nachystaných vraj okolo 800 piesní na zábavu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lilyianka tak je to aj u nas, tiez nevravim, ze sa nepridam, keby bola zabava :) s tou hudbou to mate dobre vyriesene. ja si budem musiet nieco pripravit.
Odpovedať
@sims122, ja som veľmi rada, že hudbu riešiť nemusím a že tam majú toho tak veľa .. ani neviem čo presne by som akú hudbu sťahovala , a takto to nechám na nich a už čo sa komu páči, nech si tam pustí :) aj keď ja verím, že nebudem musieť tancovať, ale som asi naivná, lebo verím tomu, že ma zlanária :D
Odpovedať
nas bude cca 25 a tiez enplanujeme ani svadbu do rana ani tancovanie, takze tiez len pustime hudbu a bude posedenie, akto chce nech tancuje....posedenie sa skonci podla nalady....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
caute baby .. otvorim opat tuto temu ... o mesiac mame svadbu .. hostia nas budu cakat v sale ale bez vsetkych tradicii a len posedenie zacneme o 15tej a hadam do 21 to rozpustime. Nechceme tancovat ale kazdy nas nuti...ako dopadli vase svadby ? ja mam STRASNY strach ze to bude pohroma ... Az sa toho bojim kto sa pohada alebo komu sa čo pacit nebude a bude to tam mi hovorit :-(
Odpovedať
@maja367 na každej svadbe sa nájde rýpalek, ktorý ma potrebu Ti niečo ofrflať, ja som mala tiež nepríjemný pocit z určitých poznámok a nekonečných pripomienok k tomu, že zo svojej svadby vynecháme všetky tradície....ale kašli na to, je to Vaša svadba, Ty sa máš tešiť a nie báť..a prečo by sa mal niekto pohádať? tomu nerozumiem a ak bude mať niekto potrebu dávať Ti okato svoju nespokojnosť, tak si o nom pomysli svoje a užívaj si deň , ktorý má byť podľa Vašich predstáv..sto ľudí, sto chutí...aj tak každému nevyhovieš ale slušný človek chápe, že nie je na svojej svadbe a preto rešpektuje to, akým štýlom prebieha svadba niekoho iného
Odpovedať
@ria236 ved prave najnovsie .. nam ponukaju taku vyzdobu ale hostia no blud .. vyzdoba bude taka aj foto pridam kde sa to bude konat... asi im vadi ze to nebude u nich v krče nejakej alebo nechapem ... :-(
Odpovedať
Ja som tiez nad takouto svadbou bez tancovania, ale nakoniec som pripustila aj tancovanie, a aj nejaku tu zabavu a tradicie, lebo mam pocit, ze to bude strasna nuda. Hned ma zrusili moji aj priatelovi rodicia, ze to bude ako kar :-D Nakoniec ma vsak presvedcil moj oco, ktoremu bolo strasne luto, ze sa na svadbe nezatancuje s jeho jedinou dcerou, tak som si povedala, ze toto mu nespravim. Takze ja budem mat 3 tance, s mojim muzom, ocom a svokrom, hadam to prezijem :-) Planujeme mat prenajatu malu restauraciu (max. kapacita je 35 ludim, nas bude okolo 25) a necha sa tam malicky parketik. Hlasna hudba vsak moze byt iba do 10 kvoli nocnemu kludu, takze to je pre nas kompromis. Dufam, ze vsetko dobre vyjde a ze to bude fajn. Podla mna vsak aj svadba bez tancovania moze byt super, vsetko zalezi na hostoch.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, S priateľom sme si ešte neurčili termín z toho dôvodu,že nevieme ako vymyslíme hostinu. On totiž úplne odmieta tancovať,ľuďom sa dosť vyhýba (má sociálnu fóbiu),takže neviem to nijako vymyslieť. Jeho rodina by pretancovala aj celú noc,boli by za klasickú svadbu. Z mojej strany by boli starší hostia,ktorý by netancovali. Nechceme nikoho uraziť, ale obávame sa,že by sme sa nudili,nakoľko by sa netacovalo,ani by neboli žiadne tradície. Boli sme tento víkend na svadbe,prvá svadba ako sme spolu za 6 rokov a veľmi ma mrzelo,ze takmer vždy ked bolo tanečné kolo,priateľ sa vytratil,alebo presedel to hľadením do mobilu. Rodina mu dohovárala,aby tancoval,nezatancoval si ani s nevestou. Rodina mu dala pocítiť,že sú z jeho neaktivity sklamaní,čo neznáša dobre. Neviem ako to urobiť,aby každý bol spokojný,a aby sme sa na svadbu tešili ;-(
Odpovedať
@mirus6 svadbu by ste si mali užiť predovšetkým vy dvaja. Mal by to byť jeden z najkrajších dní vášho života a nie deň plný stresu, v ktorom sa snažíte prispôsobovať ostatným. Nie ste povinní robiť svadbu pre celú širokú rodinu, ak by ste sa rozhodli svadbu nemať vôbec, je to len a len vaša vec. Urobila by som svadbu pre skutočne najbližších príbuzných - rodičia a súrodenci, sobáš, po sobáši neskorý obed v reštaurácii, káva, dezert a hajde domov. Klasická svadba bez hudby a tanca je naozaj nuda, ak nebude tancovať ženích, bude to divné, budú padať poznámky, vy dvaja sa nebudete cítiť komfortne, takže ja by som šla touto cestou. Nepýtala by som sa nikoho na jeho názor, iba by som to oznámila.
Odpovedať
Ďakujem ti za názor @maslenka, zrejme to takto aj bude, aj keď ma to mrzí, lebo viem, že rodina by si priala byť s nami. Uvažovala som aj nad tým, že po sobáši by sme urobili večeru s rodinou, klasika predjedlo, polievka, hlavné jedlo a aj torta, trošku by sme posedeli možno tak do polnoci (máme sa o čom baviť :D) a potom domov. Hudba len nejaká nahratá na cd-cku...toto by snúbenec ešte zvládol.... |-|
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
Ahojte, tak tiez by som sa pridala. Takisto planujeme svadbu bez tancovania a tradicii nakolko ani jeden z nas po tom nejako netuzi a bolo by to skor z donutenia. Ale takisto premyslam nad organizaciou aby sa hostia nenudili. Ako ste to nakoniec poriesili? Mam aj maly dcerku cize tiez tam netuzim byt dlhsie ako do pol noci ale neviem ako im to dame najavo nech uz idu domov :-D Tak napiste prosim ako to prebiehalo u vas.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Ahojte, tiež plánujeme krátku svadbu bez hudby len s posedenim pri jedle ale stále rozmýšľam ci to hosťom nejako dopredu oznámiť, či to napísať na pozvánky alebo ako... Riešili ste to niekto?
Odpovedať
@zuzka9876 ja by som to možno zakomponovala do pozvánky, prípadne všetkých obvolala, že svadba bude v takomto štýle.
Odpovedať
Chceli sme to do pozvánky ale zatiaľ sme neprišli na žiadnu mudru vetu :) Zvažovali sme krátke posedenie ale to sa da pochopiť aj tak ze to bude iba hodinu a potom domov, tak neviem. Asi to budeme musieť všetkým nejak osobitne oznámiť :-)
Odpovedať
Ahojte kočky prosím vás my máme tiež len svadobné posedenie ale chceme mať aspoň hudbu na USB... Dajte nejaké tipy na piesne lebo nás toho nejako veľa nenapadlo. A môžu byť aj maďarské pesničky :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?