Program svadobnej hostiny

Profilova fotka
Baby, prosím o radu od skúsenejších, čo už majú nejaké svadby za sebou. Máme obrad o druhej a hostina je na mieste blízko pri divadle, kde nás budú oddávať, čiže už o tretej - pol štvrtej môžeme byť v reštaurácii. Chceli sme začať prípitkom, prvým tancom (na hudbu naživo, nie z nahrávky) a do pol šiestej ponúkať bohaté rautové stoly/drinky s tým, že by do toho prebiehal live hudobný koncert. Nebojím sa toho, že by sa ľudia nebavili, len, či to nebude zvláštne, že sa hneď nezačne skupinovo jesť. A ešte: Robíte si niekto tlačenú verziu programu na svadobnej hostine? Či je to hlúposť? :) Dík
Odpovedať
Profilova fotka
v takomto prípade by som ten harmonogram rozhodne dala, nech sú na to hostia pripravení, že hlavné jedlo bude až za 4 hodiny a medzitým budú švédske stoly (len ich o tom informovať ešte pred samotnou svadbou a nie až na sále). Len s tým časovým údajom obradu a príchodu na sálu to podľa mňa nie je až tak dobre prepočítané (myslím tu 1,5 hod). V skutočnosti treba započítať: príchod ženícha k neveste, odobierka, presun na obrad, samotný obrad, gratulácie, cesta na sálu, uvítanie na sále....a samozrejme medzičas medzi jednotlivými úkonmi = to už bude viac ako 1,5 hodiny. Takže tomuto všetkému treba prispôsobiť občerstvenie pred týmto všetkým a občerstvenie na sále, aby sa hostia potom neprejedli zo švédskych stolov a hlavné jedlo by ti potom zostalo na oštaru. Ešte k tomu harmonogramu = zodpovieš tým kopu otázok, kedy, čo, kde, ako???? a nebudeš musieť každému hovoriť to isté. :) Jednoducho, majú to v harmonograme.
Odpovedať
Profilova fotka
@martuska84 Ďakujem za radu. No, my sa berieme dosť neortodoxne, v cudzom meste, v cudzom štáte a tradície sú nám tiež cudzie, takže žiadne "odobierky" u nás nehrozia. Počítam len s časom civilného obradu, nejakej tej "kultúrnej vložky" od hercov a gratulácie, hneď potom presun ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dubienok tak potom to je OK.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?