Robím si výzdobu sama - diskusia

Profilova fotka
ahojte dievčatá, bývalé nevestičky, budúce nevestičky a nevestičky =-) chcela by som si svadobnú výzdobu robiť sama. ste tu niektorá, ktorá to tiež takto chcete? odkiaľ nakupujete zásoby? a v akom množstve? ja mám z toho elkom chaos, budeme mať cca 90 ľudí, no neviem, ako stoly poriešiť, koľko toho nakúpiť a taaak. odkiaľ si zoženiete kvety? chela by som gypsomilku, živú... a zlato-bielo-krémovú výzdobu.... termín 5.9.5015 teším sa na diskusiu
Odpovedať
;-) musíme zistiť nejaký veľkosklad na kvety v okrese,príp. ak budu mať ešte tulipány v Lidli,ja by som aj odtiaľ zobrala..viem ,že nejaka nevesta to tu spomínala,že sa s nimi dohodla,aby ich mala čerstve..
Odpovedať
baby čo sa týka kvetov skúste zabehnúť do Simonsu :) majú prevádzku tam za Čereňanmi aj web majú :)
Odpovedať
@salsape ahoj :-) my sme mali zo Simons a tiež sme si robili sami, ak chceš, pokojne sa ma zajtra opýtaj :-) Najviac asi dá zabrať rozmiestnenie stolov, ak ti môžem poradiť, vyhnite sa klasickému U, radšej si porobte po skupinkách..
Odpovedať
@marienkakf prečo? ja chcem práve Učko
Odpovedať
Profilova fotka
@deniss111 @marienkakf Rozmiestnenie stolov vzdy musite robit podla tvaru miestnosti, rozlozenia hudby, hlavneho stola, ostatnych stolikov (torty, kvety) podla poctu hosti, takze najlepsie je vidiet miestnost nazivo, premysliet si parket na tancovanie a potom sa rozhodovat. My sme mali tak zvlastne rozmiestnene, ze by mi to predtym ani vo sne nenapadlo...mali sme stoly pre druzbov aj na podiu, kedze hudba by cele podium nevyuzila a zvysok stolov bol dole v tvare slnecnych lucov...najprv som si to nevedela predstavit a teraz viem, ze lespie som spravit nemohla... co sa tyka materialu na vyzdobu...ja som mala kvety z Krakowa, lebo sa mi tam rozhodne pri takom mnozstve oplatilo ist...ceny cerstvych kvetov sa tam pohybuju zhruba v jednej tretine oproti slovensku...a samozrejme sa tam da kupit aj strasne vela svadobneho materialu (organza, polystyrenove veci, prierka pre hosti.....) len si treba vypocitat, ci sa vam oplati kvoli benzinu( od nas je do Krakowa nejakych 150km). Potom som dokupovala organzu aj zo slovenskeho eshopu velvetheawenshop, aj od jednej milen pani tu na MS, ktora ma asi najlacnejsiu organzu. Lupienky ruzi, bublifuky a take drobnosti sa najviac oplatia na aliexpress a sklenene veci, vazicky, v predajnach Pepco (napr. MAX).
Odpovedať
@deniss111 @laura1804 ved jasne, ze to zalezi od moznosti saly :-) Rada by som vidiet to vase slnko :-) A preco sme nechceli U?! Ak sedia po skupinkach, lepsie sa zabavia a komunikuju, ak chces odist spoza stola, nemusis vsetkych obist, len sa zdvihnes a ides :-) - to bol hlavny dovod, lepsie sa obsluhuje, lepsie to vyzera a nie je to klasicke U :-D Inak, Ali odporucam aj ja, kupila som tam kilometre stuziek a led kahanceky, asi v tretinovej cene. Vyzdobu sme nastastie nemali az tak narocnu na kvety, dala som vo velkosklade tusim za ne 70 € ..a z nich sa mi urobila aj svadobna :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@salsape ja som si robila výzdobu tiež sama, kvety sme kupovali v lidli, vo štvrtok vždy dostávajú čerstvé čiže sme obehali viacero predajní aby sme nakúpili dostatok tých z tej našej farby :) je dobré si najprv rozmyslieť čo vlastne chceš, akým štýlom sa pobrať a potom si možno spraviť doma aj takú skúšku v menšom aby si sa vedela odpichnúť čo sa týka počtu kusov a celkovo koľko čoho. podľa toho sa potom odvíjajú aj nákupy :) niektoré vecí sa dajú zohnať aj len doma v špajzi - napríklad vázičky zo zavaraninových ozdobených pohárov :), veľa vecí vieš zohnať aj trebárs z ebayu za pár centov a kopec sa toho dá aj vyrobiť :)
Odpovedať
@marienkakf @laura1804 ja sa len informativne pýtam,my mame priestrannu veľký salu,žiadne stlpy a prave tvar U sa mi tam hodí najviac. Mám problem poskupinkovať ludí,takto mi to príde krajšie a lepšie pre tých mojich ludí. Dekoracie mam už pokupene, už len drobnosti dokupujem,ale dakujem.
Odpovedať
@deniss111 :-) tak potom dobre!
Odpovedať
@marienkakf ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jej, páči sa mi, že sa to tu rozbehlo, ešte viac, že je to okres PE, PD a spol. baby, super, ďakujem za kontakty na veľkosklad kvetov!
Odpovedať
Profilova fotka
@lillyanna čo sa týka Lidl, tiež som nad tým zvažovala, len u nás v meste je len jeden a neviem si teraz predstaviť, že by som vo štvrtok pred svadbou obehla všetky predajne Lidl v okolí 50 km :-D ale tiež som to zvažovala, tie kvety mávajú naozaj čerstvé a vydržia, mne doma na vianoce v rozkúrenom byte vydržali tulipániky z Lidl 8 dní :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
@salsape s nimi sa da podľa mna aj dohodnuť, že objednaju viacej z tvojej farby..ja to tak aspon planujem spraviť
Odpovedať
Profilova fotka
uvidíme, či sa bude dať v našom lidl objednať :-D poprípade kaufland... no pojdem sa tam spýtať pre istotu... len páči sa mi aj gypsomilka, tú mi asi lid neobjedná, čo? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@marienkakf No to bolo vlastne uplne jednoduche rozlozenie, bolo to take polslnko...my sme mali hlavny stol a od nas stoly tvorily talke luce, cize som na vsetkych videla aj oni na mna.
Odpovedať
Profilova fotka
@deniss111 @salsape ano tiez som preto volila ich kvietky ☺️Ale na tu dohodu s lidlom by som sa nespoliehala, my sme to zistovali a nam povedali ze to sa neda ze im to pride pomiesane zabalene, ze sa neda to nejako selektovat cize.... Radsej si dopredu vcas zistite aby ste neostali na holickach ☺️ Ale pekne kvietky mavaju aj v kauflande! To bol nas plan B 😊
Odpovedať
my sme to spravili tak isto, vo štvrtok sme v lidli nakupili kvety.... bolo ich tam veeeela, ze sme si mohli vyberat a tiez som rozmyslala , ze si to dopredu objedname... pri kupovaní nas jedna pani nastrasila, ze jej minule na druhy den zvadli, tak som mala strach, no vobec :) kvety v aranzovacej hmote vydrzali este asi 2 týždne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?