Stužky na fľaše - dávajú sa na všetky fľaše?

Ahojte baby 😉 prosim vás viete mi poradiť na ktore fľaše sa dávajú stuzky? Na všetky? Alebo len na tie co idú na vysluzky? Ako to vlastne je? Ďakujem
Odpovedať
No za mňa by som dala vysluzkove poprípade aj na stoloch čo budu fľaše ale je to uplne na tebe, či si robis ozdoby sama alebo kupujess. Alebo si naša nejakú výhodnú kúpu. Niekto dáva niekto nedáva. Je to len na tebe. My len poradime kto dával na ake fľaše kde.
Odpovedať
Kupujem a my nebudeme mat fľaše po stoloch ale budeme mať napojovy stôl tak mi to pride take zbytocne to davat na všetky fľaše. Ja by som to najradšej dala len na vysluzky a plus na tie co budeme mať doma keď prídu vsetci s kolacmi. Ale nemám predstavu ako to je tak zato som chcela poradiť.
Odpovedať
tak dajte iba na tie výslužkové. akože stužky nie sú žiadna povinnosť nemusíte ich mať ani na tých výslužkových ak nechcete :)
Odpovedať
Profilova fotka
nedavala by som na vsetky 8-) bolo by fajn ak by si si ich od seba tak povediac oddelila, tie obyc od tych vysluzkovych, nie?
Odpovedať
Ďakujem vám. Teda ak som správne pochopila tak bude uplne v pohode ked dám stuzky len na vysluzkove fľaše ;-)
Odpovedať
ak ich veľmi chcete tak dajte na tie fľaše do výslužky ale ak budete mať stôl s alkoholom tak je to podľa mňa zbytočné :)
Odpovedať
Ďakujem vám všetkým. Áno dám ich len ma vysluzky, bude to tak asi najlepšie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
U nás je alkohol žial bohu zvlášť, nakoľko sa naši rodičia nevedeli dohodnúť, takže stužkujem najmä flaše čo budú na hostine, aby ich čašníci vedeli rozlíšiť :)
Odpovedať
My si svadbu financujeme sami takže sa nám do toho nikto nestarie našťastie ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?